AtlantGel Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Τι είναι το AtlantGel

AtlantgelΤο AtlantGel είναι ένα μέσο για τη διεύρυνση του πέους καθώς και για τη βελτίωση της απόλαυσης. Σκοπός της αίτησης είναι να αντιμετωπιστούν πολλαπλά προβλήματα δυναμικότητας και να τα καταστήσουμε όχι μόνο βραχυπρόθεσμα, αλλά με μακροχρόνια επιτυχία του παρελθόντος. Για τη μεγέθυνση του πέους, ο κατασκευαστής αυτού του προϊόντος υπόσχεται αύξηση κατά μήκος έως και 6 cm καθώς και αύξηση της περιφέρειας. Αυτό επιτυγχάνεται λόγω της βελτιωμένης παροχής αίματος στα σπηλαιώδη σώματα. Επιπλέον, για να ενισχύσετε την ερωτική ζωή με αυτό το προϊόν, δεν χρειάζεται να πάτε σε γιατρό ή φαρμακείο, επειδή το φάρμακο δεν είναι συνταγή ή φαρμακείο. Αυτό κάνει πολύ πιο εύκολο να αποφασίσετε χωρίς ντροπή για μια δοκιμή αυτών των μέσων ισχύος.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

AtlantGel συστατικά

Συγκρίσιμα με ένα μεγάλο μέρος όλων των κατασκευαστών των πηγών ενέργειας καθιστούν τον κατασκευαστή της γέλης Atlant από την ακριβή φόρμουλα ένα μυστήριο. Ωστόσο, λόγω της νομικής υποχρέωσης δημοσίευσης των συστατικών για τους καταναλωτές, είναι γνωστά. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • L-αργινίνη
  • Μαγνήσιο
  • μενθόλη

Εκχύλισμα Guarana και

  • ηλεκτρικό οξύ

Τα τελευταία βελτιώνουν την κυτταρική αναπνοή και έτσι εξασφαλίζουν ότι δεν αισθάνεστε βαρετά και εξαντλημένα μετά το πρώτο φύλο. Επειδή η κυτταρική αναπνοή είναι ο κύριος προμηθευτής του σώματος με ενέργεια. Αυτό όχι μόνο σας δίνει περισσότερη αντοχή, αλλά επίσης συντομεύει την περίοδο αποκατάστασης έως την επόμενη στύση. Η περιεχόμενη γκουαράνα είναι μια φυσική πηγή καφεΐνης. Η καφεΐνη σας κρατά ξύπνια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και επίσης διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία. Φυσικά, αυτό ισχύει και για τον ιστό στύσης, ο οποίος είναι υπεύθυνος για μια μεγαλύτερη και σκληρότερη στύση λόγω της αυξημένης ροής αίματος. Η L-αργινίνη και το μαγνήσιο παρέχουν αμφότερες βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος. Δεν είναι λιγότερο χρήσιμο το menthol που περιέχεται. Καθώς το πήκτωμα εφαρμόζεται απευθείας στο πέος, η ευαισθησία αυξάνεται και οι οργασμοί εμφανίζονται πολύ πιο έντονοι. Περιλαμβάνεται επίσης ένα σύμπλεγμα βιταμινών, το οποίο αποτελείται από βιταμίνες Α και C, μεταξύ άλλων. Αυτά εξασφαλίζουν ότι δεν αισθάνεστε πολύ εξαντλημένοι το βράδυ για την αγάπη σας. Η βιταμίνη C ενισχύει επίσης το ανοσοποιητικό σας σύστημα, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χρόνο που αφιερώνεται στο κρεβάτι το φθινόπωρο και το χειμώνα πολύ πιο νόημα από ό, τι με μια κρύα ή μια γρίπη λοίμωξη.

AtlantGel γνωμοδοτήσεις

Η κύρια ομάδα-στόχος είναι άνδρες άνω των 18 ετών. Αυτό περιλαμβάνει και τους άνδρες που έχουν ήδη υποστεί στυτική δυσλειτουργία και παρόμοια προβλήματα δύναμης και άνδρες που δεν είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθος του πέους τους. Και οι δύο εφαρμογές είναι εντός του τύπου της γέλης. Στους νεότερους χρήστες, είναι συνήθως η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής να αυξηθεί έτσι ώστε ο σύντροφος να έχει την ίδια διασκέδαση στο σεξ. Με την αύξηση της ηλικίας, αυτά τα μέσα ενέργειας επηρεάζουν κατά προτίμηση την σκληρότητα της στύσης. Καθώς η ικανότητα των σπηλαιωδών σωμάτων να απορροφούν αίμα μειώνεται με την ηλικία, επιτυγχάνεται και μια βελτίωση. Αν στοχεύετε για μεγαλύτερο μήκος, το πήκτωμα υπόσχεται επίσης ένα μετρήσιμο πλεονέκτημα όσον αφορά το μήκος και τη διάμετρο.

Η δράση του πηκτώματος δεν αρχίζει και τελειώνει αποκλειστικά με διεύρυνση πέους. Μάλλον, είναι η βελτιωμένη ροή αίματος μέσα στον στυτικό ιστό που έχει σαν αποτέλεσμα αυτή την επιθυμητή παρενέργεια. Η γέλη έχει θετική επίδραση στο μέγεθος του πέους με δύο τρόπους. Από τη μία πλευρά, τα πολυάριθμα μικρά αγγεία του στυπικού ιστού διευρύνουν και, από την άλλη πλευρά, το αίμα μπορεί να ρέει ανεμπόδιστα λόγω των περιεχόμενων συστατικών. Σε συνδυασμό, το πήκτωμα επιτρέπει στο πέος να απορροφήσει το επιπλέον αίμα χωρίς αρνητικές συνέπειες. Ταυτόχρονα, το τζελ όχι μόνο λειτουργεί εσωτερικά, αλλά και εξωτερικά με άμεση εφαρμογή στο πέος. Η περιεχόμενη μενθόλη ευαισθητοποιεί τις νευρικές απολήξεις στο πέος σας και επιπλέον εντείνει τις αισθήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ. Ενώ αυτό το αποτέλεσμα περιορίζεται στην εφαρμογή, ο κατασκευαστής της γέλης Atlant υπόσχεται ότι η διεύρυνση του πέους είναι μόνιμη.

 

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

AtlantGel δοσολογία

Ο κατασκευαστής συστήνει μια θεραπεία για τη χρήση του πηκτώματος για την αφαίρεση των προβλημάτων οξείας ισχύος με θεραπεία δύο εβδομάδων. Εδώ, η γέλη πρέπει να εφαρμόζεται μία ή δύο φορές την ημέρα απευθείας στο πέος. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε πρώτα ένα μικρό στρώμα από το πήκτωμα στην άκρη του πέους, στη συνέχεια, μασάζ με το χέρι σε όλο το μήκος. Το πήκτωμα πρέπει να απορροφάται πλήρως, έτσι ώστε τα δραστικά συστατικά να μπορούν να διεισδύσουν στα σπυράκια και τα κύτταρα. Για τη μεγέθυνση του πέους θα πρέπει επίσης να εφαρμόζετε την πηκτή καθημερινά. Ωστόσο, για το σκοπό αυτό συνιστάται ελάχιστη περίοδος 30 ημερών. Ο ευκολότερος τρόπος για τον προσδιορισμό των αποτελεσμάτων είναι η μέτρηση του μήκους και της περιφέρειας του πέους σας πριν από τη χρήση και μετά από 30 ημέρες. Έτσι, μπορείτε εύκολα να πείσετε τον εαυτό σας αν οι υποσχέσεις του κατασκευαστή μπορούν πραγματικά να πιστέψουν. Εάν θέλετε συγκεκριμένα να χρησιμοποιήσετε την επίδραση της μενθόλη για να εντείνει τις αισθήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ, θα πρέπει να εφαρμόσετε το τζελ περίπου 30 λεπτά πριν. Αυτή η χρονική περίοδος επαρκεί για να συρρικνωθεί το AtlantGel και έτσι να αναπτυχθεί το πλήρες αποτέλεσμα σε επαφή με τις νευρικές απολήξεις.

Ποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα μπορεί να φέρει το AtlantGel;

πλεονεκτήματα:

  • Διεύρυνση πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση
  •  δεν λαμβάνεται δισκία ή κάψουλες
  • σκληρότερη ανέγερση
  • μόνιμα μεγαλύτερο μήκος και περιφέρεια
  • όχι φαρμακεία

μειονεκτήματα:

  • σχετικά μεγάλος χρόνος έκθεσης

Τα οφέλη από τη χρήση ήδη αρχίζουν στην παροχή ως ζελέ. Αυτό θα σας εξοικονομήσει την πρόσληψη κάψουλων ή δισκίων. Αυτό διευκολύνει επίσης την επίδραση, δεδομένου ότι τα δραστικά συστατικά δεν χρειάζεται να περάσουν από το στομάχι. Εφαρμόζοντας και τρίβοντας απευθείας στο πέος, η παροχή αίματος διεγείρεται πολύ πιο γρήγορα. Ένα μικρό μειονέκτημα, ωστόσο, προκύπτει από τον σχετικά μεγάλο χρόνο έκθεσης 30 λεπτών πριν από το σεξ. Ο σωστός χρόνος είναι απαραίτητος γι ‘αυτό, έτσι ώστε η προκαταρκτική αναπαραγωγή να μην οδηγεί σε υπερβολικά μεγάλα διαλείμματα. Ωστόσο, αυτό το μικρό μειονέκτημα είναι ένα μικρό μειονέκτημα σε σύγκριση με μια πολύπλοκη χειρουργική επέμβαση για τη μεγέθυνση του πέους. Δεδομένου ότι η μόνιμη μεγέθυνση εμφανίζεται επίσης όταν χρησιμοποιείτε το gel Atlant, είναι μια επιλογή να αποφύγετε μια επώδυνη χειρουργική επέμβαση με αρκετές εβδομάδες αποχής από το σεξ. Εάν δεν θέλετε να μιλήσετε με γιατρό ή φαρμακοποιό για τα προβλήματά σας, είναι ένα περαιτέρω πλεονέκτημα ότι αυτό το φάρμακο δεν είναι φαρμακείο και δεν πρέπει να συνταγογραφείται από γιατρό.

AtlantGel Δοκιμή

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά ποιότητας είναι η χρήση καθαρά φυτικών συστατικών. Η εξάλειψη των χημικών ή των προερχόμενων από ορμόνες προσθέτων έχει μακροπρόθεσμα θετική επίδραση στο σώμα σας, αφού όλα τα φάρμακα περιορίζονται τοπικά στο πέος και στον στυτικό ιστό. Αυτό δεν θα χειριστεί τα επίπεδα των ορμονών σας ούτε θα δημιουργήσει ανισορροπία για την ισχύ σας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το αποτέλεσμα να παραμένει ακόμα και μετά από θεραπεία με AtlantGel. Το κέρδος cm δεν θα εξαφανιστεί ξανά και μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την αγάπη σας ως συνήθως.

AtlantGel εμπειρίες

Παρόλο που αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη από το 2016, οι απόψεις των πελατών είναι μέχρι στιγμής πολύ δύσκολες. Οποιοσδήποτε επισκέπτεται τον ιστότοπο του κατασκευαστή μπορεί να βρει θετικές απόψεις εκεί ως συνήθως για το μάρκετινγκ. Εδώ είναι δύσκολο να διαβάσετε μεταξύ των γραμμών για να κάνετε πραγματικά μια ολοκληρωμένη εντύπωση αυτού του προϊόντος. Δεδομένου ότι αυτό το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο από τα διαδικτυακά φαρμακεία, οι λογαριασμοί αυτοί ανήκουν και σε αυτές τις αλλιώς καλές πηγές έρευνας. Η κατάσταση διαφέρει από τα βίντεο σε δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το YouTube. Εδώ μπορείτε να βρείτε βίντεο του προϊόντος με τα αντίστοιχα σχόλια από τους αγοραστές. Αυτά λειτουργούν σήμερα ως η καλύτερη πηγή ανεξάρτητων απόψεων που δεν προέρχονται απευθείας από τον κατασκευαστή. Τελικά, ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε μόνο με ένα αυτο-πείραμα, ανεξάρτητα από το αν το αποτέλεσμα συμβαίνει όπως υποσχέθηκε ή όχι. Περισσότερες εμπειρίες πελατών μπορούν να διαβάσουν εδώ απευθείας με τον προσφέροντα!

 

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

AtlantGel παρενέργειες

Η χρήση του AtlantGel δεν έχει παρενέργειες. Αυτό αρχίζει με τη δοσολογία. Εξαιτίας της υπερβολικής δόσης της γέλης εξαιρείται επίσης. Εάν χρησιμοποιείτε μόνο το ποσό που καθορίζεται από τον κατασκευαστή ένα μικρό σκούπα δεν υπάρχουν προβλήματα ακόμη και με παρατεταμένη χρήση. Οι καθαρά φυτικές ουσίες επίσης δεν περιέχουν συστατικά που να μπορούν να εξαρτηθούν. Όπως και με όλους τους πόρους ενέργειας θα πρέπει να ελέγξετε για τη δική σας ασφάλεια τα συστατικά για τις πιθανές αλλεργίες. Καθώς δεν είναι γνωστές ούτε οι αντιδράσεις με άλλα φάρμακα ούτε οι συγκρίσιμες παρενέργειες, η χρήση τους δεν αποτελεί τίποτα.

AtlantGel αγορά

Η αγορά του gel Atlant είναι προς το παρόν δυνατή μόνο στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Ταυτόχρονα, αυτή είναι η μόνη εγγύηση για να αποκτήσετε ένα πραγματικά πρωτότυπο προϊόν. Όταν αγοράζετε μέσω δημοπρασιών ή άλλων πηγών, υπάρχει ο κίνδυνος να λάβετε ένα παραποιημένο προϊόν. Εδώ, μιμείται μόνο ο σχεδιασμός της συσκευασίας, αλλά όχι τα συστατικά. Ως επί το πλείστον, αυτά δεν έχουν ούτε το επιθυμητό αποτέλεσμα ούτε την ασφαλή χρήση για την υγεία. Η παραγγελία μέσω του κατασκευαστή είναι επίσης πολύ εύκολη. Στην αρχική σελίδα πρέπει να ζείτε μόνο στη χώρα στην οποία διαμένετε και να αφήσετε το όνομά σας και τον αριθμό τηλεφώνου σας. Συνήθως χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά μέχρι να επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπο του κατασκευαστή. Με αυτό μπορείτε επίσης να κάνετε την παραγγελία σας. Η παραγγελία μπορεί να γίνει εύκολα με αντικαταβολή, έτσι ώστε η αγορά να μην σημειώνεται ούτε στην πιστωτική σας κάρτα ούτε στα έγγραφα του λογαριασμού.

5AtlantGel

AtlantGel τιμή

Το τζελ πωλείται σε σωλήνες διαφορετικών μεγεθών, οι οποίες είναι υπεύθυνες για το σχεδιασμό της τιμής. Οι μικρότεροι σωλήνες είναι κατάλληλοι για θεραπεία 14 ημερών, ενώ οι μεγαλύτερες συσκευασίες είναι πιο κατάλληλες για μια εφαρμογή 30 ημερών. Για την πρώτη παραγγελία, συνήθως χορηγείται έκπτωση έως και 50%. Για τις παρακάτω παραγγελίες, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις, για παράδειγμα, παραγγέλλοντας πολλαπλά πακέτα για να πάρετε μια φτηνότερη τιμή.

AtlantGel κριτικές

Εφαρμόζεται ως πηκτής απευθείας στο πέος, είναι εύκολο να εμπλακεί ο συνεργάτης σας στην αίτηση και να γίνει ταυτόχρονα ένα συμπαγές τελετουργικό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Περίληψη
Ημερομηνία αναθεώρησης
Αναθεωρημένο στοιχείο
AtlantGel
εκτίμηση
41star1star1star1stargray
Previous Post
Choco Lite
Symplirómata Diatrofís

Choco Lite Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Next Post
Flexa Plus
Omorfia

Flexa Plus Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά