Clenbuterol Επίδραση, δοσολογία και εμπειρία

Προκειμένου να κάνουν καλά στο bodybuilding – ειδικά όταν συμμετέχουν σε διαγωνισμούς – κάποιοι αθλητές κάνουν τα σωστά έξοδα. Χρησιμοποιούν ουσίες που συχνά αμφιβάλλουν ως προς το αν επιτρέπονται ακόμη. Επιπλέον, επιδιώκουν τακτικά σκοπούς άλλους από εκείνους για τους οποίους χρησιμοποιούν πραγματικά bodybuilders. Έτσι και η προϊόντος. Εξετάσαμε σήμερα το θέμα και καταρρίψουμε το τι είναι, πώς μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση μυών και, πάνω απ ‘όλα, γιατί μπορεί επίσης να επικριθεί.

Τι κάνει η κλενβουτερόλη;

Πρώτα απ ‘όλα, είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε τι είναι στην πραγματικότητα, τι έχουμε να κάνουμε. Η προϊόντος είναι βασικά ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία του άσθματος. Προέρχεται από την ομάδα των β2-συμπαθομιμητικών και επιπλέον περιλαμβάνεται επίσης σε διαφορετικά αμινο-παρασκευάσματα. Δυστυχώς, έπεσε σε ανυποληψία, επειδή έχει χρησιμοποιηθεί στην Ευρώπη για κάποιο χρονικό διάστημα στο μοσχάρι και στη συνέχεια έπεσε και πάλι στην κριτική, όταν χρησιμοποιήθηκε από τον αθλητή Katrin Krabbe στο Tour de France το 2010. Ομοίως, ο Alberto Contador το χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως ποδηλάτης. Ωστόσο, το υλικό έχει επίσης κάνει πρωτοσέλιδα στον τομέα του bodybuilding, καθώς το κέρμα Andreas το χρησιμοποίησε προς όφελός του. Ένα πλεονέκτημα του προϊόντος είναι ότι μπορεί να παρέχει αναβολική υποστήριξη στους χαραγμένους μύες ενώ βοηθά στην καύση του λίπους. Εδώ είναι η λίστα των ανεπιθύμητων ενεργειών σε μεγάλο βαθμό (για παράδειγμα, αϋπνία, τρόμος χέρι, καρδιαγγειακά προβλήματα και αυξημένο σπασμούς), το οποίο γι ‘αυτό είναι καλό να σκεφτείτε αν θέλετε πραγματικά να το χρησιμοποιήσετε. Εδώ είναι όλες οι πληροφορίες με λίγα λόγια:

  • δεν ανήκει στην ομάδα των αναβολικών στεροειδών
  • είναι συνταγή
  • χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία του άσθματος
  • απευθύνεται στους χαραγμένους μύες
  • επομένως, χρησιμοποιείται επίσης στο bodybuilding ή στον αθλητισμό γενικά

Όποιος έχει ασχοληθεί με το φάρμακο πριν και εξακολουθεί να θέλει να το χρησιμοποιήσει για τα οφέλη του θα πρέπει σίγουρα να επιλέξει με σύνεση.

Clenbuterol

Πώς είναι το φαινόμενο κλενβουτερόλη;

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του προϊόντος είναι ότι συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης στον αθλητισμό επειδή αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό και αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος. Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την κατάρτιση όσο και για την καύση λίπους. Έτσι, είναι ένα ελκυστικό μέσο για τον ορισμό του σώματος, εάν θέλετε να επεξεργαστείτε με μεγαλύτερη ακρίβεια διάφορους συγκεκριμένους μυς. Στην περίπτωση αυτή, ωστόσο, πρέπει πρώτα να εξεταστεί προσεκτικά κατά πόσο μια αποστολή έχει νόημα. Επιπλέον, είναι επίσης ανιχνεύσιμο στις εξετάσεις αίματος και εξακολουθεί να βρίσκεται σε κριτική στις επιτροπές ανταγωνισμού. Στους ασθματικούς, η ουσία χρησιμοποιείται επειδή ταυτόχρονα ενεργοποιεί και ενεργοποιεί ορμόνες και αγγελιαφόρους, που επίσης γνωρίζουμε ως «ορμόνες στρες». Δεδομένου ότι αυτές οι εργασίες σε όλο το σώμα, το αποτέλεσμα είναι φυσικά μεγάλο πλεονέκτημα για τους θιγόμενους. Εάν θέλετε να μάθετε ακριβέστερα τι προκαλεί προϊόντος στο σώμα: Καθώς ο καρδιακός παλμός επιταχύνει, οι βρόχοι αναπτύσσονται και μπορείτε να αναπνεύσετε καλύτερα. Αυτό το φαινόμενο είναι επίσης πολύ ευπρόσδεκτο στην εκπαίδευση ή το bodybuilding, επειδή το σώμα μπορεί να απορροφήσει περισσότερο οξυγόνο και έτσι η εκπαίδευση είναι πιο αποτελεσματική.

Για ποιον είναι κατάλληλη η κλενβουτερόλη;

Χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία του άσθματος. Επιπλέον, μερικές φορές είναι δύσκολο να το πάρετε, επειδή είναι τακτική συνταγή και συνεπώς δεν είναι εύκολο να το προμηθευτείτε από το φαρμακείο. Στον τομέα του bodybuilding, ωστόσο, οι ασκούμενοι μπορούν επίσης να επωφεληθούν εάν θέλουν να ορίσουν περισσότερο το σώμα τους, να επεξεργαστούν ορισμένους μυς για να φαίνονται καλύτερα. Χρησιμοποιείται κυρίως ως συμπλήρωμα διατροφής, εάν επιθυμείται μια πιο έντονη και πιο αποτελεσματική εκπαίδευση.

Είναι ντόπινγκ κλενβουτερόλη;

Το ερώτημα εάν η ουσία θεωρείται ντόπινγκ είναι κάπως αμφιλεγόμενο. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε μόνο το προϊόν για να ορίσετε το σώμα σας και να αξιοποιήσετε περισσότερο την εκπαίδευσή σας, το κάνετε συνήθως για να φανεί καλό σε διαγωνισμούς. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, έχει καταστραφεί ως παράγοντας ντόπινγκ. Και δεδομένου ότι δεν είναι διαθέσιμο πέρα ​​από τον πάγκο, μπορεί να υποτεθεί ότι η προϊόντος θεωρείται σίγουρα ένα ντόπινγκ, ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται. Θα γίνει επίσης αντιληπτή με εξέταση αίματος, εάν η ουσία έχει ληφθεί πριν ή όχι. Στα δείγματα ούρων ή αίματος, η σύζευξη με αέριο χρωματογραφία-φασματομετρία μάζας καθορίζει εάν η ουσία υπάρχει στο αίμα.

Πώς λειτουργεί η πρόσληψη κλενβουτερόλη;

Η δοσολογική μορφή της ουσίας παρέχεται συνήθως με τη μορφή δισκίων. Ο γιατρός συνήθως συνταγογραφεί το προϊόν δύο φορές την ημέρα για κατάποση. Συνήθως τα συμπτώματα βελτιώνονται από την αρχή της πρόσληψης, η δοσολογία εξαρτάται από την εξέλιξη της νόσου. Ωστόσο, λαμβάνεται μέγιστη δόση προϊόντος 200 mcg ανά ημέρα και δόσεις των 20 έως 160 μικρογραμμάρια την ημέρα, χωρισμένες σε δύο δόσεις, είναι επίσης συνήθεις κατά τη διάρκεια της περιόδου θεραπείας. Μια εναλλακτική λύση στα δισκία παρέχεται επίσης από σταγόνες και την συσκευή εισπνοής, όπου η σκόνη λαμβάνεται με βαθιά εισπνοή. Αυτό που μοιάζει με την περιοχή των μυών δεν είναι πολύ σαφές. Εδώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν άλλες δόσεις. Επειδή όμως η ουσία σε αυτόν τον τομέα είναι πιθανότερο να θεωρηθεί ως ομάδα ντόπινγκ, μπορεί να προβλεφθεί μια σύσταση δοσολογίας εδώ.

Τι πρέπει να προσέξω κατά τη λήψη κλενβουτερόλη;

Εάν το προϊόν δεν χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του άσθματος, το αποτέλεσμα μπορεί να έχει εντελώς διαφορετική επίδραση στο σώμα. Η οποία φυσικά σχετίζεται επίσης με τη δοσολογία. Ως εκ τούτου, είναι σκόπιμο να συμφωνήσετε με έναν επαγγελματία κατ ‘ανάγκη με έναν ειδικό. Η υπερβολική δοσολογία είναι αναποτελεσματική και πρέπει να αποφεύγεται.

Μπορώ να χάσω βάρος με κλενβουτερόλη;

Δεδομένου ότι το προϊόν χρησιμοποιείται επίσης για καύση λίπους, αλλά αυτό εξακολουθεί να είναι αμφιλεγόμενο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αδυνάτισμα. Επηρεάζει το μεταβολισμό, καθώς είναι δυνατή μια πιο εντατική εκπαίδευση και έτσι μπορεί να καεί περισσότερο λίπος. Ωστόσο, δεν έχει άμεση επίδραση στα αποθέματα λίπους στο σώμα, αλλά βασίζεται κυρίως σε αυτό από την εκπαίδευση που εκτελείται. Ως ένα μοναδικό προϊόν απώλειας βάρους, δεν συνιστάται, εκτός αν ένα εκτεταμένο αθλητικό πρόγραμμα έχει τεθεί σε στόχο, με το οποίο κάποιος θα ήθελε να χάσει βάρος.

Μπορώ να κάνω bodybuilding με κλενβουτερόλη;

Δεδομένου ότι χρησιμοποιήθηκε ήδη για τέτοιους σκοπούς, μπορεί θεωρητικά να χρησιμοποιηθεί και για bodybuilding. Παρόλο που δεν χαλαρώνει τα αποθέματα λίπους, συμβάλλει στη μεγαλύτερη εκπαίδευση. Καθώς οι βρόγχοι επεκτείνονται, το σώμα, και συνεπώς οι μύες, παίρνει περισσότερο οξυγόνο, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη απόδοση και την καλύτερη ετοιμότητα του σώματος. Πολλοί εκμεταλλεύονται αυτό το πλεονέκτημα, αλλά διατρέχουν επίσης τον κίνδυνο εμφάνισης ανεπιθύμητων ενεργειών και να παγιδευτούν σε διαγωνισμούς, καθώς εξακολουθούν να μην τους αρέσει και να επικρίνουν.

Πού μπορώ να αγοράσω καλύτερα την κλενβουτερόλη;

Δεδομένου ότι το προϊόν είναι συνταγογραφούμενο και επομένως δεν διατίθεται ως συμπλήρωμα διατροφής στην αγορά, συνιστάται συνεργασία με γιατρό. Ωστόσο, αν αυτό για τους σκοπούς της απώλειας βάρους ή bodybuilding καθορίζει το προϊόν, φυσικά, είναι αμφισβητήσιμη. Δεν θέλουμε να δώσουμε περαιτέρω συστάσεις για τον τρόπο αγοράς αυτής της ουσίας, αλλά παρέχουμε έναν πίνακα πόρων που λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο. Η αρχή της άντλησης περισσότερου οξυγόνου στους μύες λαμβάνεται επίσης από άλλα προϊόντα των οποίων τα συστατικά είναι πολύ λιγότερο επιβλαβή.

Η κλενβουτερόλη έχει παρενέργειες;

Ο κατάλογος των ανεπιθύμητων ενεργειών είναι δυστυχώς λίγο περισσότερο, οπότε είναι επίσης καλό να σκεφτείτε εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν για το σκοπό αυτό. Από τη μία πλευρά, το προϊόν επιταχύνει τον καρδιακό παλμό, αλλά ανάλογα με τη δοσολογία αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο. Ομοίως, η ουσία προκαλεί δονήσεις μυών και αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος. Ταυτόχρονα, ενεργοποιούνται και οι πονοκέφαλοι. Οι περισσότερες από αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες περιγράφονται ως προσωρινές. Δηλαδή, θα εξαφανιστούν με την πάροδο του χρόνου καθώς η κατάποση εξελίσσεται. Ταυτόχρονα, μπορούν επίσης να εμφανιστούν συνοδευτικά συμπτώματα. Αυτά εμφανίζονται με τη μορφή χαλαρής πίεσης αίματος, αύξησης της τιμής της τροπονίνης καθώς και της πτώσης των επιπέδων καλίου. Ενώ μια μάλλον χαμηλή δόση συμβαίνει συχνά χωρίς προβλήματα, μια υψηλότερη δοσολογία είναι συχνά προβληματική.

Είναι η κλενβουτερόλη χωρίς συνταγή;

Η ουσία συνήθως συνταγογραφείται μόνο από γιατρό, επομένως είναι συνταγή. Ποιος θέλει να το χρησιμοποιήσει για το άθλημα, μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει εναλλακτικές λύσεις στην αγορά, οι οποίες έχουν παρόμοιο αποτέλεσμα. Ωστόσο, όσοι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν κλενβουτερόλη συχνά πρέπει να τα προμηθευτούν με τη μορφή άλλων προϊόντων ή με άλλους τρόπους.

Ποια είναι η γενική εμπειρία της Κλενβουτερόλη;

Δεδομένου ότι το προϊόν βασικά κάνει ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνει, δηλαδή την επέκταση των βρόγχων και έτσι την αποτελεσματικότερη εκπαίδευση, έχει συχνά θεωρηθεί πολύ καλή. Ωστόσο, πρέπει ακόμη να εξεταστεί εάν πρέπει πραγματικά να ληφθεί, επιπλέον, δεν διατίθεται χωρίς συνταγή. Αν και η ουσία αυξάνει την απόδοση, όπως είναι επιθυμητό, ​​και έτσι αντλεί περισσότερο οξυγόνο στους μυς, αλλά ο κατάλογος των παρενεργειών και των παρενεργειών είναι μεγάλος.

συμπέρασμα

Το ντόπινγκ είναι σε πολλές περιοχές του αθλήματος και έτσι όποιος θέλει να επωφεληθεί από αυτές τις ουσίες συνήθως θα αποκλειστεί σε διαγωνισμούς. Η επίδραση της κλενβουτερόλη συζητείται ξανά και ξανά στην αθλητική και την bodybuilding περιοχή. Ένα πρόβλημα, ωστόσο, είναι η προμήθεια και η επακόλουθη σωστή δοσολογία. Ως εκ τούτου, δεν είναι απαραίτητα συνιστάται, επίσης πάντα μια συνταγή απαιτείται για να φτάσετε στο φάρμακο.

Κατάλογος προέλευσης και εξωτερικοί σύνδεσμοι
Previous Post
Purefit Keto Κάψουλες Αδυνάτισμα
Meíosi Symplirómata Diatrofís

Purefit Keto Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Next Post
Black Latte
Symplirómata Diatrofís

Black Latte Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά