Crypto Genius Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Crypto Genius – Τι είναι αυτό

Crypto Genius – Πίσω από τον όρο Crypto Genius κρύβεται ένας ιστότοπος που τους ενθαρρύνει να κερδίσουν χρήματα κρυπτογράφησης χρημάτων. Η εξαγορά των Bitcoins, Ripple ή Ethereum δεν απαιτείται επειδή τα κέρδη γίνονται στις σωστές προβλέψεις των εξελίξεων. Τα ποσά εμφανίζονται σε δολάρια ΗΠΑ ή σε ευρώ στον δικό σας λογαριασμό διαπραγμάτευσης. Όπως συμβαίνει με τις συγκρίσιμες προσφορές, οι λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με τη στρατηγική διαπραγμάτευσης αντιμετωπίζονται πολύ φειδωλά. Ωστόσο, υπάρχει λόγος για ένα λογισμικό που επιτρέπει να ενεργήσει 0,39 δευτερόλεπτα πριν από τις προβλεπόμενες συναλλαγές. Παραμένει απαρατήρητο ότι το λογισμικό δεν αναπτύχθηκε όπως αναφέρεται στον ιστότοπο, αλλά ανήκει στον εξωτερικό μεσίτη ZoomTrader. Εδώ είναι ένα κρυπτογραφικό ρομπότ που χρησιμοποιείται. Η τελευταία διενεργεί αυτόματα συναλλαγές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα επηρεασμού της επενδυτικής στρατηγικής. Αυτό απευθύνεται κυρίως σε επενδυτές που δεν έχουν χρόνο να ακολουθήσουν τις τελευταίες εξελίξεις και ως εκ τούτου βασίζονται στη βοήθεια ενός λογισμικού. Η μόνιμη συλλογή πληροφοριών δημιουργεί μια βάση δεδομένων για την πρόβλεψη των τρεχουσών εξελίξεων. Ωστόσο, κερδίζοντας τα $ 5.900 την ημέρα που προτείνεται στην ιστοσελίδα είναι μια καθαρά ουτοπική ιδέα.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Τι υπόσχεται το λογισμικό Crypto Genius

Crypto GeniusΤο λογισμικό σας υπόσχεται, όπως ήδη αναφέρθηκε, να μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο μέλλον. Τα υποσχεθέντα .39 δευτερόλεπτα θα πρέπει να επαρκούν για το πρόγραμμα, πριν από οποιονδήποτε άλλον μεσίτη να κάνει μια συναλλαγή. Στο διαφημιστικό κλιπ της ιστοσελίδας το λογισμικό αναπτύσσεται ως εαυτό και δοκιμάζεται από τα μέλη της οικογένειας. Ωστόσο, κατά την εξέταση διαφόρων ιστοτόπων, είναι εντυπωσιακό ότι ο ιδιοκτήτης μερικές φορές παρουσιάζεται υπό την επωνυμία Christian Papen για γερμανόφωνους χρήστες ή τον Chris Peterson για την αγγλόφωνη αγορά. Πίσω από τα δύο ονόματα είναι το ίδιο πρόσωπο, το οποίο πηγάζει από ένα αρχείο για διαφημιστικές φωτογραφίες. Οι πραγματικοί ηγέτες παραμένουν ανώνυμοι. Συχνά, ωστόσο, γίνεται αναφορά στο κέρδος $ 5900 που πρέπει να πραγματοποιηθεί σε μια μέρα χρησιμοποιώντας το λογισμικό. Σύμφωνα με τα κριτήρια που αυτό το λογισμικό τηρεί τις τρέχουσες εξελίξεις καθώς και σε ποια κρυπτογραφικά νομίσματα γίνονται συγκεκριμένες προβλέψεις, δεν αποκαλύπτεται.

Ποιο είναι το κόστος Crypto Genius

Δεν υπάρχουν άμεσα έξοδα εγγραφής για τη χρήση των υπηρεσιών Crypto Genius. Το ίδιο ισχύει για τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται από το κρυπτο-ρομπότ. Ούτε οφείλεται κάποιο τέλος ή μέρος του κέρδους, αν αυτό πρέπει να επιτευχθεί. Αυτό παραμένει η μόνη πτυχή που δεν συνεπάγεται κόστος, αφού η χρήση του λογισμικού απαιτεί πρώτα ένα χρηματικό ποσό. Το όριο είναι 250 ευρώ, για το οποίο συνιστάται η προπληρωμένη πιστωτική κάρτα. Θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά αυτή τη μέθοδο πληρωμής, καθώς σχετίζεται με μεγάλη προσπάθεια για την αποπληρωμή εσφαλμένων ποσών. Αν αποφασίσετε να ανοίξετε έναν λογαριασμό διαπραγμάτευσης, είναι σημαντικό να ορίσετε ένα όριο. Ως δοκιμή είναι ήδη 250 ευρώ περισσότερα από αρκετά χρήματα κατάρτισης, αν αυτά είναι πλήρως τοποθετημένα στην άμμο.

Είναι Crypto Genius Απάτη και ψεύτικο

Οι απόψεις σε απευθείας σύνδεση σχετικά με αυτό το ρομπότ κρυπτογράφησης είναι συντριπτικά αρνητικές. Αυτό αφορά τόσο την εμπειρία με το ίδιο το Crypto Genius όσο και το ενεργό Broker ZoomTrader. Η έλλειψη διαφάνειας, ψευδείς υποσχέσεις και ψευδείς δηλώσεις στον ιστότοπο επανειλημμένα επικρίνεται. Εκεί, ο ήδη εκτεθειμένος ως ψεύτικος ιδιοκτήτης διαφημίζει με μια υποτιθέμενη κάλυψη στους αξιόπιστους τηλεοπτικούς σταθμούς CNN Money και το BBC News. Κανένα από αυτά τα κανάλια δεν έχει εκτελεί ποτέ αναφορές που να εισάγουν τον πάροχο λεπτομερέστερα. Συγκριτική παραπλανητική πραγματοποιείται με άλλους παρόχους. Ένα κλασικό παράδειγμα είναι η διαφήμιση του προγράμματος “Το σπήλαιο των λιονταριών” του Bitcoin Trader. Εάν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ψευδών δηλώσεων ήδη στην αρχική σελίδα, αυτό είναι μια καλή ένδειξη μιας δόλιας διαδικασίας. Η υποκείμενη ιδέα είναι να δημιουργηθεί μια αίσθηση εμπιστοσύνης στον θεατή με αυτά τα ονόματα. Για τις σοβαρές προσφορές, οι ικανοποιημένοι χρήστες και τα αποδεδειγμένα κέρδη μιλούν από μόνα τους, έτσι ώστε αυτές οι παραληρητικές ιδέες να είναι περιττές.

Τι πρέπει να κάνω για τέτοια προγράμματα

Αν δεν θέλετε να επενδύσετε τυφλά λόγω της υψηλής υπόσχεσης κερδών, υπάρχουν τέσσερα πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν κάνετε μια επένδυση. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • τις παρεχόμενες πληροφορίες
  • Το λογισμικό που χρησιμοποιείται επίσης
  • και η ρύθμιση του παρόχου
  • τη νομική κατάσταση του παρόχου.

Όσον αφορά τις πληροφορίες, θα πρέπει να είναι δυνατή η απόκτηση ολοκληρωμένων πληροφοριών πριν από την εγγραφή ή την κατάθεση πραγματικών χρημάτων. Για τον πάροχο που παρουσιάζεται εδώ, είναι απαραίτητο να αφήσετε το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τις πιο σημαντικές πληροφορίες. Αλλά ακόμα και μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, το περιεχόμενο της πληροφορίας εξακολουθεί να είναι αραιή. Κατά γενικό κανόνα, ένας αξιόπιστος πάροχος μιας στρατηγικής διαπραγμάτευσης είναι ότι ποτέ δεν θα πρέπει να υπάρχει ζήτηση για τη λήψη των πιο σημαντικών πληροφοριών.

Το γεγονός ότι οι πληροφορίες σχετικά με το λογισμικό μάλλον τολμούν να διατυπωθούν δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο για να προστατευθεί από τους μιμητές. Εντούτοις, γενικές πληροφορίες μπορούν να αναμένονται και στο πλαίσιο αυτό. Στο λογισμικό αυτό λείπει ήδη η σημείωση, τα οποία κρυπτογραφούν τα νομίσματα. Δεδομένου ότι επί του παρόντος διαπραγματεύονται περισσότερα από 1000 διαφορετικά ψηφιακά νομίσματα, θα ήταν σημαντικό να γνωρίζουμε πώς αυτή η αφθονία των δεδομένων πρέπει παρ ‘όλα αυτά να εξασφαλίζει ένα χρονικό πλεονέκτημα 0,39 δευτερολέπτων. Εάν ένας πάροχος ένοχη από αυτές τις απαντήσεις, είναι σκόπιμο να μην τους ανταμείψει με μια επένδυση για την κακή υπηρεσία.

Ο κανονισμός επηρεάζει κυρίως τον μεσίτη. Πίσω από αυτή την προσφορά είναι ο μη ρυθμιζόμενος μεσίτης ZoomTrader. Αυτό είναι εγγεγραμμένο στη Σαμόα και επομένως δεν υπόκειται ούτε στη γερμανική νομοθεσία ούτε στη νομοθεσία της ΕΕ. Εάν ο πάροχος αρνείται να πληρώσει ή να εξοφλήσει με τα καταβληθέντα ποσά, είναι σχεδόν αδύνατο να προβεί σε οποιαδήποτε νομική ενέργεια. Το ίδιο το Crypto Genius δεν διαθέτει τα καταβληθέντα χρήματα, αλλά ενεργεί ως ενδιάμεσος.

Η νομική κατάσταση του παρόχου περιλαμβάνει διάφορες πτυχές που ξεπερνούν την έδρα. Εφόσον γίνει μια σύνδεση με ονόματα και άλλα δεδομένα όπως η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ο αριθμός τηλεφώνου, είναι σημαντικό να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χειρισμού αυτών των δεδομένων. Η ίδια προσοχή ισχύει για όλες τις πληρωμές. Αν δεν υπάρχει ασφαλής σύνδεση για αυτό, εκτός από την ακατάλληλη χρήση από τον ίδιο τον μεσίτη, υπάρχει επίσης ο κίνδυνος πρόσβασης τρίτων. Η αλήθεια είναι πάντα απαραίτητη για να αποφύγετε την ανταλλαγή της κοινής σας λογικής στην απόγνωση των αναμενόμενων κερδών.

Γενική δοκιμή Crypto Genius

Για να γνωρίζετε τις λειτουργίες και τη στρατηγική συναλλαγών, πρέπει πρώτα να συνδεθείτε με το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Από εδώ και στο εξής θα μάθετε περισσότερα σχετικά με τη στρατηγική του παροχέα. Αυτό σας επιδιώκει το ελάχιστο δυνατό να σκεφτείτε για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας επένδυσης. Για το σκοπό αυτό, αυτό παρουσιάζει το εργοστάσιο ως περιορισμένο. Μόνο 50 άτομα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το ίδιο το λογισμικό και να κερδίσουν μέχρι και 5.900 δολάρια την ημέρα. Από αυτό το σημείο είστε υπό πίεση το αργότερο να αποφασίσετε γρήγορα. Ο πάροχος δεν θα κουράσει να αναφέρει ότι μόλις βρεθούν 50 δοκιμαστές δεν μπορούν να γίνουν περαιτέρω επενδύσεις. Η αλήθεια αποκαλύπτεται στο επόμενο βήμα. Σε αυτό θα σας ζητηθεί να μεταφέρετε χρήματα στον ηλεκτρονικό μεσίτη ZoomTrader. Όλες οι συναλλαγές γίνονται αυτόματα από αυτό. Φυσικά, αυτό χρησιμοποιεί το δικό του λογισμικό για το σκοπό αυτό, το οποίο αποδεικνύει ότι αυτό το μέρος των υποσχέσεων είναι ήδη αναληθές. Επιπλέον, δεδομένου ότι πρέπει να δώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας, είναι πολύ πιθανό να επικοινωνήσετε με το προσωπικό του ZoomTrade. Κυρίως η κλήση συνδέεται με το σκοπό να ξεπεράσει ξεκάθαρα το ελάχιστο ποσό της κατάθεσης των 250 ευρώ. Δεδομένου ότι το ποσό των 250 ευρώ εμφανίζεται σε αρκετά συγκρίσιμα παραπτώματα, πρέπει να υποτεθεί ότι οι μεσίτες στο διαδίκτυο πληρώνουν μόνο από το ποσό αυτό μια προμήθεια για τη διαμεσολάβηση. Αφού κατατεθούν τα χρήματα, ο τομέας εργασιών του Crypto Genius τελειώνει χωρίς να το προσέξετε.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Γενικές εμπειρίες Crypto Genius

Δεδομένου ότι οι πραγματικές προβλέψεις του εμπορίου και των συναλλαγών που πραγματοποιούνται από τις απόψεις Trader Zoom για αυτό είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από ό, τι οι ίδιοι υποτίθεται παρόχους. Οι χρήστες διαμαρτύρονται σε αυτό το πλαίσιο συχνά για την κακή επικοινωνία. Εάν προκύψουν προβλήματα, ούτε ένα τηλέφωνο ούτε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μπορούν να φτάσουν σε ένα αρμόδιο άτομο επαφής. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν άνθρωποι που αναφέρουν πραγματικά κέρδη σε ιστότοπους όπως το Broker-Reviews.com. Αυτά κατά προτίμηση λαμβάνουν χώρα στην αρχή των επενδύσεων και χρησιμεύουν για την ενθάρρυνση υψηλότερων καταθέσεων. Για το σκοπό αυτό, δημιουργείται μια τηλεφωνική σχέση με έναν διαχειριστή λογαριασμού. Αν ποσά ύψους 10.000 ευρώ και περισσότερα επενδύσουν τελειώσει η τυχερή σειρά απότομα και τα χρήματα χάνονται πολλές φορές.

Ποιες είναι οι απόψεις για μια πληρωμή Crypto Genius

Δεδομένου ότι το Crypto Genius δεν είναι επίσης υπεύθυνο για τις πληρωμές, η εστίαση είναι πάλι στο ZoomTrader. Σε αυτό το πλαίσιο, οι χρήστες αναφέρουν ξανά και ξανά με πολύ μεγάλο χρόνο αναμονής μέχρι να πιστωθούν τα διακανονισμένα ποσά. Η κατοχή των καταθεμένων ποσών ανά πάσα στιγμή, όπως φαίνεται από την περιγραφή της ιστοσελίδας, δεν είναι αλήθεια. Επιπλέον, μπορούν να βρεθούν πολυάριθμες αναφορές, στις οποίες απορρίφθηκε εντελώς η πληρωμή ενός αιτούμενου ποσού. Δεδομένου ότι ένα ρομπότ κρυπτογράφησης κάνει τις συναλλαγές, το δικό του έλεγχο για να κατανοήσει τα κέρδη και τις απώλειες διαφανές σε έλλειψη. Μια απάτη είναι πολύ δύσκολο να αποδειχθεί σε αυτή τη βάση.

Είναι απαραίτητο για Crypto Genius Λήψη

Για τη χρήση της προσφερόμενης στρατηγικής διαπραγμάτευσης δεν απαιτείται λήψη. Η όλη αλληλεπίδραση πραγματοποιείται μέσω του διαμορφωμένου λογαριασμού. Ο κίνδυνος να έρθετε σε επαφή με επιβλαβές κακόβουλο λογισμικό ή άλλες πηγές κινδύνου για τον υπολογιστή είναι πολύ χαμηλό με ένα καλό πρόγραμμα προστασίας από ιούς.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Έτσι είναι το Crypto Genius σοβαρό

Crypto Genius είναι σίγουρα μια γρήγορη ιδέα να κερδίσετε χρήματα. Ωστόσο, αυτό επηρεάζει μόνο τον ανώνυμο ιδιοκτήτη και όχι τους επενδυτές. Η πιθανότητα να κερδίσετε ακόμα και τα υποσχεθέντα $ 5900 την ημέρα είναι σχεδόν 0%. Εκμεταλλευόμενοι εδώ είναι άνθρωποι που ακολουθούν τους τίτλους σχετικά με τη δραστική αύξηση των κρυπτοσυχνοτήτων και θέλουν να γίνουν μέρος αυτής της ιστορίας επιτυχίας οι ίδιοι. Για να το δοκιμάσετε με το κρυπτογραφημένο ρομπότ που παρουσιάζεται εδώ είναι μια προσπάθεια, την οποία θα πρέπει να ακυρώσετε πριν από την πρώτη κατάθεση. Τα απαιτούμενα 250 ευρώ είναι ασφαλώς πιο κερδοφόρα σε δείπνο με όλους τους φίλους σας ή ένα σύντομο διάλειμμα στην πόλη. Διαφορετικά, δεν είστε μόνο ένας σημαντικός επενδυτικός κίνδυνος, αλλά είστε επίσης σε μια νόμιμη γκρίζα περιοχή. Η εμπιστοσύνη διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στα χέρια ενός μη ρυθμιζόμενου μεσίτη, ο οποίος, όπως και οι μαρτυρίες σε απευθείας σύνδεση, έχει κακοποιηθεί εκατοντάδες φορές.

Περίληψη
Ημερομηνία αναθεώρησης
Αναθεωρημένο στοιχείο
Crypto Genius
εκτίμηση
41star1star1star1stargray
Previous Post
Wonder
Omorfia

Wonder Cells Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Next Post
PowerUp Premium
Omorfia

PowerUp Premium Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά