Cube Air Cooler Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

 

Τι είναι ο ψύκτης Cube Air;

Το Cube Air Cooler είναι ένα μίνι κλιματιστικό που είναι γνωστό ως η επανάσταση του καλοκαιριού. Αλλά μπορεί να κάνει περισσότερα. Ταυτόχρονα, είναι ένας υγραντήρας και καθαριστής αέρα, αν θέλετε να έχετε αυτές τις λειτουργίες. Χάρη στο μικρό του μέγεθος, μπορεί να εγκατασταθεί σχεδόν οπουδήποτε και τελικά απολαμβάνετε καθαρό και πάνω απ ‘όλα δροσερό αέρα. Επιπλέον, μπορεί εύκολα να συνδεθεί μέσω της σύνδεσης ηλεκτρικής ενέργειας στο διαμέρισμα. Ακόμη καλύτερα: είναι επίσης κατάλληλο για λειτουργία σε θύρα USB. Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά με μια ματιά:
 
 1. – Μίνι κλιματισμό
 2. – Υγραντήρας
 3. – Καθαριστής αέρα
 4. – μικρό μέγεθος
 5. – να λειτουργούν μέσω τροφοδοσίας ή USB

Ακόμη και αυτά τα χαρακτηριστικά χαρακτηρίζουν Cube Air Cooler ως πλεονέκτημα στο νοικοκυριό. Αλλά υπάρχουν περισσότερα σε αυτά που μπορεί κανείς να βασιστεί.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Για ποιον είναι το Cube Air Cooler το σωστό προϊόν;

Το Cube Air Cooler απευθύνεται κυρίως σε ανθρώπους που θέλουν στους τέσσερις τοίχους τους ένα ευχάριστο κλίμα που μπορεί να υπομείνει. Εκτός από την τακτική κατασκευή κατοικιών, είναι επίσης ένας ευπρόσδεκτος συνεργάτης για ρετιρέ, μπορεί κανείς να βασιστεί. Επιπλέον, έχει επίσης πλεονεκτήματα για όσους επιμένουν ότι η συσκευή καθαρίζει επιπλέον και υγραίνει τον αέρα. Έτσι, αντιμετωπίζονται οι πάσχοντες από αλλεργίες που δεν μπορούν να κάνουν χωρίς μια τέτοια συσκευή. Ο μίνι κλιματισμός είναι έτοιμος για οποιαδήποτε εκδήλωση.

Cube Air Cooler Τεχνικές λεπτομέρειες

Παρακάτω συνοψίσαμε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες που είναι σημαντικές:

 • Πηγή τροφοδοσίας μέσω USB ή πρίζας
 • Χρήση στο γραφείο ή στο σπίτι
 • Τύπος συσκευής: ανεμιστήρας
 • κατασκευασμένο από πλαστικό υψηλής ποιότητας
 • Η λειτουργία ελέγχου είναι κανονική
 • μέγιστη ισχύ μεγαλύτερη από 20 watts
 • ιδανικό για δωμάτια μεταξύ 10 και 15 τετραγωνικών μέτρων
 • 9 watts ισχύος
 • Τάση 5 Volt
 • Μέγεθος: 165 x 165 x 170 mm
 • 3 τρόποι ταχύτητας
 • επιλέξτε διαφορετικά χρώματα LED
 • Χωρητικότητα του δοχείου νερού: 750 χιλιοστόλιτρα
 • Χρώμα: λευκό

Η συσκευή απελευθερώνει τον αέρα από τα μικρότερα σωματίδια και προσφέρει στον χρήστη τρεις διαφορετικές λειτουργίες για ρύθμιση. Εάν θέλετε λίγο περισσότερη ατμόσφαιρα, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των ενσωματωμένων λυχνιών LED. Αυτό περιλαμβάνει επίσης ένα χαλαρωτικό νυχτερινό φως, το οποίο σας επιτρέπει να κοιμάστε καλά τη νύχτα.

ιδρώτας

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το Cube Air Cooler;

Η συσκευή είναι απλά ρυθμισμένη, η δεξαμενή νερού γεμίζεται και ενεργοποιείται. Με τη βοήθεια κατάλληλου βύσματος, η συσκευή μπορεί να συνδεθεί στην πρίζα, διαφορετικά θα πρέπει να συνδεθεί μέσω ενός βύσματος USB. Ειδικά το καλοκαίρι μιας τέτοιας συσκευής πληρώνει μακριά, επειδή τη νύχτα είναι συχνά τόσο ζεστό που δεν μπορείτε ακόμη να κοιμηθείτε. Σε τέτοιες καταστάσεις κάποιος θα ήθελε μια τέτοια συσκευή. Με την ευκαιρία, η δεξαμενή νερού θα διαρκέσει μια ολόκληρη νύχτα αν το ξαναγεμίσετε πριν πάτε για ύπνο.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα;

Όπως κάθε βοηθητικό Cube Air Cooler και προϊόν υγείας, έχει επίσης τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του που πρέπει πρώτα να το μάθετε. Επομένως, συνοψίσαμε τα παρακάτω με σαφήνεια:

οφέλη

 • εύκολη λειτουργία
 • επαρκή δεξαμενή νερού
 • Υγραντήρας
 • Καθαριστής αέρα
 • Παρέχει ευχάριστες θερμοκρασίες στο δωμάτιο χάρη σε 3 τρόπους λειτουργίας
 • πολλά χρώματα για να επιλέξετε από τα LED

μειονεκτήματα

 • καμία δεν είναι γνωστή

Η συσκευή απαιτεί ελάχιστη συντήρηση και είναι εύκολη στη σύνδεση. Δεν έχει ορατά μειονεκτήματα. Η λειτουργία είναι εύκολη και η δεξαμενή νερού έχει αρκετή χωρητικότητα για να κρατήσει όλη τη νύχτα. Επιπλέον, δεν είναι επιθυμητή μόνο η ψύξη του αέρα, αλλά και ο καθαρισμός και η υγρασία τους. Αυτό δημιουργεί πάντα ένα υγιές κλίμα στο δωμάτιο, όπου μπορείτε να ζήσετε καλά. Συχνά τα κλιματιστικά δεν έχουν τη δυνατότητα να υγραίνουν επαρκώς τον αέρα. Το αποτέλεσμα είναι ένας ξηρός λαιμός ή το αναπνευστικό σύστημα επηρεάζεται. Αυτό δεν συμβαίνει με Cube Air Cooler και συνεπώς ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

ψύξτε τη θερμοκρασία κρύα

Γενική δοκιμή Cube Air Cooler

Ειδικά τώρα που οι θερμοκρασίες μερικές φορές αφήνουν κάτι επιθυμητό και το μεγάλο καλοκαίρι γίνεται πολύ ζεστό μακροπρόθεσμα, θέτουμε τον Cube Air Cooler στη δοκιμή. Επειδή είναι από τη μορφή και το μέγεθος του ένα πολύ καλό aufzustellendes συσκευή και ευεργετική για κάθε δωμάτιο. Τουλάχιστον αν κάνει τη δουλειά του όπως είχε υποσχεθεί. Θα πρέπει επίσης να είναι κατάλληλη για τους πάσχοντες από αλλεργίες, καθώς είναι επίσης καθαριστής αέρα και υγραντήρας. Ο μίνι κλιματισμός δεν αφήνει τίποτα να είναι επιθυμητό, ​​τουλάχιστον σε μέγεθος. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε οπουδήποτε, όπου έχετε ακριβώς χώρο. Είναι μικρή και δεν παίρνει μεγάλο μέρος της. Η εγκατάσταση δεν είναι δύσκολη για πρώτη φορά. Η δεξαμενή νερού γεμίζεται γρήγορα και η συσκευή απλά ενεργοποιείται με ένα κουμπί. Αν θέλετε να αλλάξετε το χρώμα των LED, μπορείτε επίσης να το κάνετε πατώντας ένα κουμπί. Κάποιος πρέπει να πει ότι η συσκευή δεν χρειάζεται να κρύβεται από τον αγωνιζόμενο. Μέσα σε λίγα λεπτά παρατηρείτε τις πρώτες αλλαγές στον αέρα. Εάν αφήσετε αρκετό χρόνο για Cube Air Cooler, σύντομα θα έχετε ένα ευχάριστο κλίμα στο δωμάτιό σας. Επιπλέον, υπάρχει και ο όγκος που προστέθηκε, γεγονός που κάνει τη συσκευή ευτυχισμένη να χρησιμοποιεί. Στην αρχή δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα μπορούσαμε να κοιμηθούμε, αλλά μετά την ενεργοποίησή μας μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε μόνο. Τρέχει πολύ ήσυχα και είναι πολύ ευχάριστο να κοιμηθεί. Γενικά, ήμασταν πολύ ικανοποιημένοι με τη συσκευή κατά τη δοκιμή και, ως εκ τούτου, θα ήθελα να την συστήσω σε αυτό το σημείο. Έρχεται με ένα καλώδιο USB και το εγχειρίδιο χρήσης.

Το αναφερθέν βύσμα για το τροφοδοτικό που παίρνετε σε κάθε ηλεκτρικό λιανοπωλητή για λίγα ευρώ.

Γενικές εμπειρίες Cube Air Cooler

Όποιος ψάχνει στο Internet θα βρει πολλές απόψεις από χρήστες που έχουν δοκιμάσει τη συσκευή και ήταν εξίσου πεπεισμένοι με εμάς. Το μίνι κλιματιστικό αποδίδει σε όλες τις πτυχές και παρέχει ειδικά τη νύχτα ένα υπέροχο κλίμα για ύπνο. Ακόμη και όταν είναι ακόμα ζεστό έξω. Αλλά μερικές φορές πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο μέχρι να έχει όλο το δωμάτιο υπό έλεγχο. Αλλά τότε μπορείτε να περιμένετε έναν καθαρό και ελαφρώς υγρό αέρα, με τον οποίο πολλοί από τους χρήστες είναι ικανοποιημένοι. Μια πολύ καλή συμβουλή, η οποία επίσης μεταφέρεται με χαρά. Κάντε κλικ εδώ για να βρείτε περισσότερες εμπειρίες πελατών! *

Υπάρχουν γνωστά ζητήματα Cube Air Cooler;

Όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε σύστημα κλιματισμού, ελέγξτε και επανατοποθετήστε τη δεξαμενή νερού τακτικά. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να εξασφαλιστεί ένας καλός αερισμός μακροπρόθεσμα, με τον οποίο μπορεί κανείς να ζήσει. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή λειτουργεί όπως περιγράφεται στο εγχειρίδιο. Διαφορετικά, δεν υπάρχουν μεγάλα προβλήματα με τη συσκευή.

Χαμηλώστε τη θερμοκρασία

Πού μπορώ να αγοράσω Cube Air Cooler;

Κατά προτίμηση απευθείας από παρόχους όπως το Amazon. Εδώ, διάφοροι πωλητές προσφέρουν τη συσκευή και επίσης για μια καλή τιμή. Για μερικούς, έχετε επίσης δύο συσκευές, έτσι μπορείτε να εξοπλίσετε πολλά δωμάτια με αυτό. Το μίνι κλιματιστικό είναι επίσης ένας καλός συνεργάτης στο γραφείο, όπου διατηρεί τον αέρα καθαρό και δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Επιπλέον, οποιοσδήποτε παραγγέλνει μέσω του Amazon λαμβάνει ακριβώς τα ίδια οφέλη με άλλα προϊόντα. Αυτό σημαίνει μια απλή πληρωμή και μπορείτε να επιλέξετε τον πωλητή και να διαβάσετε τις κριτικές του. Έτσι δεν πηγαίνετε ουσιαστικά κανέναν κίνδυνο κατά την αγορά και να πάρετε μια φθηνή συσκευή, η οποία δροσίζει τις πολύ ζεστές μέρες όμορφα.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Cube Air Cooler αναθεώρηση

Συνολικά, αξιολογούμε τη συσκευή ως αρκετά θετική. Ειδικά στις ζεστές μέρες είναι μια πραγματική δυσκολία να φέρετε ένα ευχάριστο κλίμα στο δωμάτιό σας. Όποιος αποδίδει σημασία στην ύγρανση και τον καθαρισμό του αέρα συχνά δυσκολεύεται να βρει τη σωστή συσκευή. Οι μεγαλύτερες είναι επίσης πολύ απαιτητικές για συντήρηση και πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην είστε συγκλονισμένοι. Αν έρχεται έπειτα ακόμη και ο ηλεκτρικός λογαριασμός, υπάρχει συνήθως μια αγενής αφύπνιση. Επειδή οι περισσότεροι είναι επίσης πραγματικοί καυγαλέοι. Για να ξεφύγετε από αυτό το μικρό mini-κλιματισμό, που συνήθως λειτουργεί με θύρα USB. Βυθίζει τον αέρα και καθαρίζει την ίδια στιγμή. Ακόμη και τη νύχτα, είναι η ιδανική συσκευή γιατί δεν τρέχει μόνο ήσυχα, αλλά έχει και αρκετό νερό στο απόθεμα, το οποίο αποθηκεύει σε περιέκτη 750 ml. Επιπλέον, η συσκευή είναι επίσης κατάλληλο για ύπνο, γιατί φωτίζει το χώρο με πολύχρωμα LED, το οποίο μπορεί να αλλάξει το χρώμα ελεύθερα, σύμφωνα με τη δική τους απόφαση. Αυτό δεν αφήνει τίποτα να είναι επιθυμητή και οι οποίοι προηγουμένως φοβούνται να αγοράσουν ένα μεγάλο κλιματισμού και να αναλάβουν κινδύνους, και η υγεία του έχει κάνει μια πραγματική ικανοποιημένοι με την αγορά αυτού του μικρού κύβου.

Τώρα που ο καιρός αλλάζει, είστε κολλημένοι σε κάτι καθαρισμού θερμοκρασίας. Οι νύχτες είναι λίγο πολύ ζεστές για να κοιμηθούν χωρίς ψυχρό αεράκι, αλλά ακόμα δεν είναι αρκετά ζεστό ώστε να δικαιολογούν την εγκατάσταση της τεράστιας μονάδας παραθύρων σας ή την εκκίνηση του AC (και του ηλεκτρικού λογαριασμού μαζί με αυτό). Αλλά μην ανησυχείτε – σε αντίθεση με τον καιρό στη Νέα Υόρκη, υπάρχει ένα ευτυχισμένο μέσο όταν πρόκειται για τη διατήρηση του σπιτιού σας στη σωστή θερμοκρασία.

Γνωρίστε το evaSmart EV-3000 από την Evapolar, μια προσωπική μονάδα AC που μπορεί να είναι η τέλεια μεταβατική συσκευή.

Αυτή η μικροσκοπική μονάδα (και εγώ εννοώ μικροσκοπική) πακέτα μια μεγάλη γροθιά λαμβάνοντας υπόψη το μικρό μέγεθος της. Μετρούει μόλις 7,24 με 8,54 κατά 8,14 ίντσες, αλλά μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ψυκτική δύναμη μέχρι 1360 BTU και ισχυρίζεται ότι διατηρεί μια περιοχή περίπου 43 τετραγωνικών ποδιών σχετικά δροσερή. Και ενώ ήμουν αρκετά σκεπτικός για το τι πραγματικά μπορούσε να κάνει ένας κύβος μεγέθους ενός μεγάλου κουτιού κοσμήματος, ήμουν εντυπωσιασμένος με μια λέξη.

Κατάλογος προέλευσης και περαιτέρω συνδέσεις

 

Cube Air Cooler

8.4
Τεχνικές λεπτομέρειες 9.0
χαρακτηριστικά 8.5
Χρήση 8.0
τιμή 8.0
Previous Post
Tactic Air Drone_4
Gadgets

Tactic Air Drone Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Next Post
Prostero
Prostátis Symplirómata Diatrofís

Prostero Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά