Fast Phrases Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Τι είναι το Fast Phrases

Το Fast Phrases είναι ένα πρόγραμμα που υπόσχεται ότι ακόμη και άνθρωποι που δεν έχουν μεγάλο ταλέντο για την εκμάθηση γλωσσών θα είναι σε θέση να μάθουν με επιτυχία τουλάχιστον μία νέα γλώσσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Υποσχεθεί ότι με αυτό το σύστημα, κάθε άτομο θα είναι σε θέση να μάθει με ευχέρεια αρκετές γλώσσες. Η μάθηση μιας νέας γλώσσας πραγματοποιείται με αυτή τη μέθοδο μέσω ειδικών τεχνικών μάθησης. Η εκμάθηση της ξένης γλώσσας γίνεται εδώ μέσα από ενώσεις και γλωσσικά σχήματα που λαμβάνουν χώρα στον εγκέφαλο. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί με τη μάθηση της νέας γλώσσας με φυσικό και αυτόματο τρόπο. Δεν απαιτείται απομνημόνευση, επειδή η νέα γλώσσα εγκαθίσταται αυτόματα στον εγκέφαλο. Ο πάροχος υπόσχεται ότι κάθε χρήστης του προγράμματος θα μπορεί να επικοινωνεί με ασφάλεια μέσα σε 30 ημέρες σε μια νέα γλώσσα. Σε αυτή τη μέθοδο μάθησης χρησιμοποιείται ο τύπος της εκμάθησης γλωσσών, με την οποία ακόμη και τα μικρά παιδιά μαθαίνουν να μιλούν τη δική τους γλώσσα. Οι διαδραστικές κάρτες λεξιλογίου, σε συνδυασμό με μια εικόνα και μια ηχητική καταγραφή και προσβάσιμες μέσω υπολογιστή, tablet ή smartphone, βοηθούν να μάθουν τη νέα γλώσσα με έναν απλό τρόπο. Δημιουργεί νέες συνδέσεις στον εγκέφαλο που επιταχύνουν σημαντικά την εκμάθηση γλωσσών. Με αυτή τη μέθοδο, ο πάροχος υπόσχεται ότι οι χρήστες μπορούν να μάθουν περίπου 200 νέες λέξεις σε μία ημέρα.

Γρήγορες φράσεις …

  • Επιταχύνει την εκμάθηση μιας νέας γλώσσας πολλές φορέςFast Phrases
  • με βάση την αρχή του πώς ένα μικρό παιδί μαθαίνει μια γλώσσα
  • δημιουργεί συνδέσεις στον εγκέφαλο, οι οποίες επιταχύνουν την εκμάθηση της γλώσσας
  • δεν βοηθά ακόμα και τους ταλαντούχους ανθρώπους να μάθουν γρήγορα μια νέα γλώσσα
  • δίνει τη δυνατότητα να μάθετε περίπου 200 νέες λέξεις σε μία γλώσσα σε μία μόνο ημέρα

Fast Phrases γνωμοδοτήσεις

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Οι Γρήγορες φράσεις απευθύνονται γενικά σε όλους όσους θέλουν να μάθουν μια νέα γλώσσα γρήγορα και χωρίς πολύ χρόνο και προσπάθεια. Ιδιαίτερα απευθυνόμενοι είναι οι άνθρωποι που πάντα δυσκολεύονται να μάθουν λεξιλόγια και να μάθουν μια νέα γλώσσα με τον κλασικό τρόπο όπως χρησιμοποιείται στα σχολεία. Ακόμη και οι άνθρωποι που έχουν ήδη καταργηθεί ως γλωσσικά ανειδίκευτοι στο σχολείο μπορούν τώρα να χρησιμοποιήσουν Γρήγορες φράσεις για να μάθουν όχι μόνο μία, αλλά και αρκετές ξένες γλώσσες με έναν εντελώς νέο τρόπο και μάλιστα να μάθουν να μιλούν άπταιστα.

Fast Phrases Δοκιμή

Η ιδιαιτερότητα των Γρήγορων φράσεων για να μάθουν μια ξένη γλώσσα είναι ότι αποκλίνει εντελώς από τις κλασικές μεθόδους εκμάθησης μιας γλώσσας. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιούνται μέθοδοι, όπως αυτές που χρησιμοποιούνται από το σχολείο ή το γλωσσικό μάθημα, για παράδειγμα στο κέντρο εκπαίδευσης ενηλίκων, για να εξοικειωθεί κάποιος με μια γλώσσα. Σε αντίθεση με πολλές άλλες μεθόδους, υπόσχεται ότι ακόμη και οι άνθρωποι που δεν μπορούν να μιλήσουν και οι οποίοι έχουν ήδη περιγραφεί ως ακατανόητοι στο σχολείο, μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη μέθοδο για να μάθουν οποιαδήποτε επιθυμητή γλώσσα. Μπορεί ήδη να καταγραφεί εντός 30 ημερών πολύ μεγάλη πρόοδος. Αυτή η μέθοδος διαφέρει από άλλες μεθόδους, δεδομένου ότι υπόσχεται ότι ένας χρήστης μπορεί να μάθει να μιλά πολλές γλώσσες χωρίς μεγάλο ταλέντο. Επίσης, η υπόσχεση ότι ένας χρήστης μπορεί εύκολα να μάθει 200 ​​λέξεις από μια νέα γλώσσα την ημέρα είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που θέτει αυτό το πρόγραμμα εκτός από άλλα συστήματα μάθησης.

Fast Phrases εμπειρίες

Η ίδια η Fast Phrases αξιολογείται, μεμονωμένες περιοχές – όπως η χρήση κινητών συσκευών – περιγράφονται ως μη ώριμες. Η ίδια η μέθοδος μάθησης θεωρείται πολύ αποδοτική. Η μέθοδος περιγράφεται ως ενδιαφέρουσα και πολύ χρήσιμη σε αυτό το λεξιλόγιο που μαθαίνεται μέσα σε ένα πλαίσιο προτάσεων, το οποίο επιταχύνει την κατανόηση και την εσωτερικοποίηση του λεξιλογίου.

Ωστόσο, υπάρχουν επίσης επικρίσεις ότι οι υποσχέσεις και οι Fast Phrases για την εφαρμογή της εκμάθησης γλωσσών είναι πολύ αόριστες στο πρόγραμμα. Η μέθοδος συγκρίνεται με την Superlearning, η οποία περιγράφεται ως σοβαρή και πολύ ελπιδοφόρα. Η έρευνα σχετικά με αυτή τη μέθοδο είναι ελάχιστα ελπιδοφόρα και δεν υπάρχουν επιστημονικά κατανοητά στοιχεία ότι οι Γρήγορες φράσεις είναι επιτυχείς και συνεπώς δεν μπορούν να γίνουν ακριβείς συγκρίσεις με άλλες μεθόδους.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Fast Phrases παρενέργειες

Πλεονεκτήματα της μεθόδου:

Υποσχεθεί μια γρήγορη εκμάθηση γλωσσών. Αυτό αποκλίνει από τις κλασσικές μεθόδους μάθησης. Αντ ‘αυτού, ο πάροχος χρησιμοποιεί μια μέθοδο που περιγράφεται ως νέα και μοναδική, ώστε οι χρήστες να μπορούν να μάθουν μια ξένη γλώσσα ιδιαίτερα γρήγορα και αποτελεσματικά. Επίσης, η κλασική και συχνά πολύ βαρετή και ηλίθια περιγραφείσα εκμάθηση λεξιλογίου δεν ισχύει για αυτή τη μέθοδο. Αντ ‘αυτού, η εκμάθηση λεξιλογίου εφαρμόζεται με μια ειδική μέθοδο που χρησιμοποιεί διαλογικό λεξιλόγιο. Εδώ ρυθμίζεται ένας συνδυασμός λεξιλογίου με εικόνες και ακουστική υποβρύχωση, η οποία αποσκοπεί στο να καθορίσει το λεξιλόγιο πιο γρήγορα στον εγκέφαλο. Σε γενικές γραμμές, η εκμάθηση της γλώσσας γίνεται εδώ με τον ίδιο τρόπο που ένα μικρό παιδί μαθαίνει τη μητρική του γλώσσα. Αυτό σημαίνει ότι η εκμάθηση γλωσσών δεν υλοποιείται με απομνημόνευση αλλά με μάθηση και ταυτόχρονη κατανόηση. Ο χρήστης οδηγείται να σκέφτεται αμέσως στη νέα γλώσσα και να μην αφήνει να μεταφραστεί η γερμανική στη νέα γλώσσα. Αυτό θα επιτρέψει σε άτομα που δεν είναι ξένες γλώσσες να μάθουν γρηγορότερα τη νέα γλώσσα χρησιμοποιώντας τη μέθοδο και να το πράξουν μετά από 30

Οι ημέρες μπορεί να έχουν πολύ καλά αποτελέσματα.

μειονεκτήματα:

Η τιμολόγηση της Fast Phrases μάθησης είναι πολύ δύσκολο να κατανοηθεί και με την πρώτη ματιά, η συμμετοχή φαίνεται να είναι σχετικά ακριβή. Δεν υπάρχουν επιστημονικά ακριβή αποδεικτικά στοιχεία για το πώς ακριβώς λειτουργεί η μέθοδος. Η μέθοδος διαφημίζεται και παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα του παρόχου πολύ ισχυρή διαφήμιση και ο χρήστης μαθαίνει μόνο ελαφρώς, πώς θα πρέπει να λειτουργεί η μέθοδος. Πολύ θετικές μαρτυρίες μπορούν να βρεθούν μόνο στον ιστότοπο του παρόχου. Η αναζήτηση στο Διαδίκτυο για εκθέσεις εμπειρίας είναι αρκετά αρνητική και η μέθοδος θεωρείται πολύ κρίσιμη. Με τη μέθοδο Superlearning, μια επίσημα αναγνωρισμένη μέθοδο μάθησης, αυτή η μέθοδος δεν πρέπει να είναι συγκρίσιμη. Επίσης, δεν υπάρχουν ανιχνεύσιμα ή επαληθεύσιμα στοιχεία – εκτός από τις θετικές αναφορές χρηστών στον ιστότοπο του παροχέα – ότι η μάθηση με τη διαδραστική κάρτα λεξιλογίου είναι πραγματικά τόσο επιτυχής όσο περιγράφεται από τον πάροχο.

Fast Phrases αγορά

Η μέθοδος μπορεί να αγοραστεί μόνο μέσω της ιστοσελίδας του κατασκευαστή. Εδώ, η αγορά δεν περιγράφεται ως αγορά, αλλά ως μέλος. Αυτό οδηγεί αυτόματα στο χρήστη ότι η απόκτηση από άλλες πηγές δεν είναι δυνατή. Είναι επωφελές για την απόκτηση της ιδιότητας του μέλους μέσω του ιστότοπου του κατασκευαστή ότι υπάρχει εγγύηση ικανοποίησης εδώ. Ο χρήστης υπόσχεται ότι, εκτός εάν εντός τεσσάρων εβδομάδων έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στην εκμάθηση της ξένης γλώσσας ή της δυσαρέσκειας με τα αρχεία διαδραστικού λεξιλογίου, η τιμή αγοράς θα επιστραφεί. Ωστόσο, δεδομένου ότι η πληρωμή πραγματοποιείται σε ελβετικά φράγκα και δεν υπάρχει αποτύπωμα από την πλευρά του προμηθευτή, τίθεται το ερώτημα πώς θα εφαρμοστεί στην πραγματικότητα η επιστροφή της τιμής αγοράς. Η επιβεβαίωση αυτής της δήλωσης με αντίστοιχη σφραγίδα θα πρέπει να δημιουργήσει εμπιστοσύνη. Ωστόσο, αυτή η σφραγίδα απονέμεται από οποιοδήποτε επίσημο φορέα και προφανώς δημιουργείται από τον πάροχο και σχεδιάζεται.

Fast Phrases τιμή

Το κόστος Fast Φράσεις που προκύπτουν από την εκμάθηση γλωσσών με το πρόγραμμα είναι ασαφείς. Υπάρχει υποδιαίρεση. Ο χρήστης είναι εγγυημένη πρόσβαση στην πλατφόρμα e-learning σε δηλώνεται ως τέτοια ειδική τιμή των 93 ελβετικά φράγκα. Υπογραμμίζεται ότι πρόκειται για εφάπαξ ειδική τιμή. Ένας χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το βραβείο μόνο μία φορά και αυτό θα πρέπει να χορηγείται μόνο στο πρώτο ημερολόγιο. Για το σκοπό αυτό, η τιμή για την οποία εξακολουθεί να αναγράφεται «εκμάθηση φυσική γλώσσα», η οποία αναφέρεται μεταξύ 265 έως 515 ελβετικά φράγκα. Δεν κατανοητή για τον χρήστη, εδώ είναι ό, τι ακριβώς σημαίνει η «εκμάθηση φυσικής γλώσσας» και είναι επίσης σαφές γιατί και σε ό, τι αποφοίτηση μια τιμή 265-515 ελβετικά φράγκα ονομάζεται εδώ. Συνολικά, ο χρήστης είναι κάπως πιεσμένα να αποφασίσει το συντομότερο δυνατόν για την εφαρμογή, αλλά χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Η τιμολόγηση είναι

  • εύκολο να κατανοηθεί
  • υποστηρίζεται από μια ακατανόητη επιστροφή της τιμής αγοράς, αν δεν ικανοποιηθεί

Fast Phrases κριτικές

Η Fast Phrases βασίζεται σε ειδικές τεχνικές μάθησης.

Μορφές συσχετίσεων: Ο χρήστης καθοδηγείται από αυτό το Fast Phrases, η εκμάθηση μιας γλώσσας δεν εφαρμόζεται πλέον Fast Phrases βαρετή απομνημόνευση, αλλά με τη χρήση συσχετίσεων. Εδώ χρησιμοποιείται η μέθοδος, οι ενώσεις πραγματοποιούνται στον εγκέφαλο και χρησιμοποιούνται γλωσσικά σχήματα, έτσι ώστε ο χρήστης να μάθει γρηγορότερα τη νέα γλώσσα.

Διαδραστικό λεξιλόγιο: Χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνική, ο χρήστης δεν μαθαίνει πλέον τη γλώσσα με την απομνημόνευση του λεξιλογίου. Αντίθετα, χρησιμοποιούνται τα αρχεία που συνδέονται με εικόνες και φωνητικές εγγραφές και χρησιμοποιούνται στον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone. Με το συνδυασμό της λέξης με μια εικόνα και μια ακουστική ηχογράφηση φωνής, ο χρήστης μαθαίνει το λεξιλόγιο σε έναν εντελώς νέο τρόπο και συνδέεται με πολύ πιο γρήγορα στον εγκέφαλο, όπως συμβαίνει με ένα συμβατικό τρόπο εκμάθησης λεξιλογίου.

Ειδικές συμβουλές για εκμάθηση γλωσσών

Ο χρήστης ενθαρρύνεται από αυτή τη Fast Phrases να συνδεθεί χωρίς να λάβει πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις επιτυχίες που μπορεί να επιτευχθεί με αυτή τη μέθοδο. Σημαντικό για την εκμάθηση μιας γλώσσας είναι ότι η μέθοδος είναι ανιχνεύσιμη. Ακόμη και με την Superlearning μπορεί να σημειωθεί καλή επιτυχία όσον αφορά την ταχύτητα εκμάθησης. Ωστόσο, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο εξηγείται λεπτομερώς και ότι ο χρήστης είναι επίσης ενημερωμένος ακριβώς πώς και γιατί η μάθηση με αυτή τη μέθοδο μάθησης είναι ταχύτερη. Αυτό δυστυχώς δεν συμβαίνει με τις Γρήγορες Φράσεις.

Previous Post
posture fixer pro
Ygeía

Posture Fixer Pro Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Next Post
Hairise
Symplirómata Diatrofís

Hairise Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά