Fish XXL Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Η αλίευση ψαριών δεν είναι μόνο ωραία δουλειά, αλλά παρέχει και μια ποικιλία διατροφής. Τρώγοντας τα ψάρια είναι υγιεινό και αν μπορείτε να το πιάσετε μόνοι σας, ξέρετε ακόμη και από πού προέρχεται. Αυτή η όλη διαδικασία συνήθως δεν διατίθεται με άλλα κρέατα, αλλά είναι τόσο εύκολο να απολαύσετε τον καρπό του νερού και έτσι να κάνετε μια σημαντική αλλαγή. Ωστόσο, η αλιεία δεν είναι τόσο εύκολη, ειδικά αν κανείς δεν δαγκώνει. Έτσι, κάποτε προσπαθήσαμε το Fish XXL, ένα Fish XXL που σχεδιάστηκε για να βοηθάει στην αλίευση ψαριών, επειδή τα κάνει πιο ενεργά. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Τι είναι το ψεκασμό ενεργοποίησης Fish XXL

Fish XXLΟι ψαράδες συχνά περνούν ώρες ωθώντας μερικά ψάρια. Κατ ‘αρχήν, κανείς δεν μπορεί να υπολογίζει στην τακτική αλιεία, γι’ αυτό και η ανακοίνωση “Φέρτε μαζί σας πέντε ψάρια!” Δεν είναι πάντοτε βιώσιμη. Μερικές φορές κανείς δεν δαγκώνει ακόμη και έτσι ο ψαράς ξοδεύει αρκετές ώρες δωρεάν στο νερό και έρχεται σπίτι με άδεια χέρια. Ο ψεκασμός που παρουσιάζεται εδώ, ωστόσο, εξασφαλίζει ότι τα ψάρια στο νερό είναι ξύπνιοι, τα ψάρια μπορούν να αυξηθούν ακόμη και τριπλάσια, και έτσι δαγκώνουν τουλάχιστον πέντε ψάρια στη δεδομένη χρονική στιγμή, που κάποιος έχει δώσει στον εαυτό του. Το προϊόν αναπτύχθηκε για όλα τα είδη ψαριών και είναι ιδανικό για ένα έργο όπως η αλιεία με πάγο, όπου φθάνει συνήθως περισσότερο στο δόλωμα από ό, τι ήδη. Γιατί αναπτύχθηκε για πολλά είδη ψαριών; Δεν τρώνε όλοι το ίδιο πράγμα; Το γεγονός είναι: Όχι, όχι! Για τον κυπρίνο, για παράδειγμα, είναι πολύ σημαντικό το δόλωμα να είναι νόστιμο και να περιέχει όσες μυρωδιές και γεύσεις όπως επιθυμεί. Αυτά μπορεί να είναι οι πιο ποικίλες γεύσεις, αυτό το ψάρι είναι γκουρμέ! Και έτσι φαίνεται με άλλα είδη ψαριών. Κάποιοι προτιμούν αυτό, άλλοι κάτι άλλο. Επομένως, το Fish XXL έχει τη σωστή ουσία για όλα τα είδη ψαριών για να τονώσει.

Ποια συστατικά Fish XXL υπάρχουν

Κάποιος αναρωτιέται τώρα τι ακριβώς αποτελείται από το σπρέι, ότι είναι τόσο ελκυστικό για όλα τα είδη ψαριών. Το αναφέραμε κάποτε:

 • Rockamole
 • πολυεστέρας
 • Citrus Hystrix
 • πρωτεΐνη καλαμαριών

Η σύνθεση αυτών των συστατικών ενεργεί στο όργανο οσμής στα ψάρια. Τα διαλυμένα αρώματα στο σπρέι φθάνουν στην βλεννογόνο μεμβράνη και έτσι ερεθίζουν τα νευρικά απολήξεις. Αυτό με τη σειρά του ενεργοποιεί την έλξη των ψαριών, η οποία μεταφέρεται στον εγκέφαλο. Το ψάρι δεν έχει περισσότερο ή λιγότερο κανέναν έλεγχο στον εαυτό του και γίνεται ενεργός. Εάν ανακαλύψει το γάντζο με ένα δόλωμα κοντά, αναγκαστικά τσιμπίζει. Χάρη στα φυσικά ενεργά συστατικά δαγκώνουν τα πιο διαφορετικά ψάρια. Bream, κυπρίνος, λούτσος, τενς, γατόψαρο, ροχαρί και άλλα ψάρια.

Για ποιον είναι το Fish XXL ενδιαφέρον

Το σπρέι απευθύνεται γενικά σε όλους τους ψαράδες, γιατί είναι ενδιαφέρον για κάθε ψάρι. Τα ψάρια δαγκώνουν πολύ καλύτερα, ανεξάρτητα από το ποιο δόλωμα βρίσκεται στο ψαροκέφαλο. Μια άλλη ομάδα-στόχος είναι οι ψαράδες του πάγου, που αντιμετωπίζουν μια χοντρή επιφάνεια πάγου το χειμώνα, οι οποίοι θέλουν να τρυπήσουν μια τρύπα και να πιάσουν τα ψάρια τους. Το χειμώνα, τα ψάρια συνήθως είναι πάντα υποτονικά και, ως εκ τούτου, δαγκώνουν πολύ χειρότερα. Το σπρέι εξασφαλίζει ότι ο οργανισμός των ζώων παίρνει και συνεπώς τα δαγκώνει πολύ καλύτερα. Δεδομένου ότι το νερό είναι συνήθως πολύ ήσυχο το χειμώνα, το σπρέι μπορεί να εξαπλωθεί τέλεια και να απελευθερώσει τις ουσίες του.

Ποιο είναι το εφέ Fish XXL

Το αποτέλεσμα προέρχεται από την εκδίωξη των συστατικών προς την αμαξοστοιχία. Ο ψεκασμός περνάει υποβρύχια στη βλεννογόνο μεμβράνη του ψαριού, η οποία στη συνέχεια στέλνει ένα σήμα στον εγκέφαλο και ερεθίζει τις νευρικές απολήξεις των ψαριών. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το ψάρι χάνει τον εαυτό του από τον εαυτό του και γίνεται πολύ πιο ενεργός από ό, τι συμβαίνει για τα ψάρια το χειμώνα. Τους δαγκώνει ξανά και τον έχετε ήδη στο γάντζο.

Πώς πρέπει να χρησιμοποιείται το προϊόν ψαρέματος

Απαιτείται συνήθως μεγάλη προσπάθεια για τη δημιουργία του σωστού δολώματος. Πολλοί ψαράδες χρειάζονται πολύ χρόνο για αυτό, μαγειρεύοντας κάτι για τα ψάρια, τα οποία βάζουν σε μικρά σφαιρίδια για να προσελκύσουν τα ψάρια. Αυτό δεν είναι πλέον απαραίτητο όταν χρησιμοποιείτε το Fish XXL. Είναι αρκετό συνηθισμένο ψωμί, το οποίο έχει λερωθεί με το σπρέι. Πόσο πρέπει πάντα να εξαρτάται από τα ψάρια που θέλετε να πιάσετε. Πώς να χρησιμοποιήσετε

 • 2 έως 4 διαδρομές αντλίας για ψάρια
 • 7 έως 8 διαδρομές αντλίας για ντροπαλά ψάρια ή αρπακτικά ψάρια

Είναι σημαντικό να επαναλάβετε τη διαδικασία μετά από περίπου δύο έως τρία αλιευθέντα ψάρια για να μπορέσει η θεραπεία να συνεχίσει να λειτουργεί. Η επίδραση εμφανίζεται μέσα σε περίπου 10 λεπτά. Μπορεί επίσης να είναι ζωτικής σημασίας η αύξηση της οπής πάγου λίγο για να προσφέρει περισσότερη επιφάνεια επίθεσης.

Ποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα είναι δυνατά

Όπως κάθε gadget, υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και σε αυτό το ένα, το οποίο θα πρέπει να καθαριστεί πριν αγοράσετε το προϊόν. Έτσι, εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία και συγκεντρώσαμε όλα όσα είναι σημαντικά.

Οφέλη από τα Fish XXL:

 • εύκολη εφαρμογή
 • όχι πιο ακριβά δολώματα
 • χωρίς περιττό χάσιμο χρόνου
 • μεγαλύτερη απόδοση
 • κατάλληλο για όλα τα είδη ψαριών
 • ιδανικό για ψάρεμα με πάγο

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Fish XXL μειονεκτήματα:

 • στα ρέοντα νερά μπορεί να διαρκέσει λίγο

Η θεραπεία συνήθως λειτουργεί μέσα σε 10 λεπτά, μετά την οποία έχετε τελικά το πρώτο ψάρι στο γάντζο. Ωστόσο, αυτό συμβαίνει κυρίως όταν το νερό παραμένει. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο σε τρεχούμενο νερό πριν το ψέκασμα φτάσει στα ψάρια. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να ψεκάσετε το δόλωμα εκ των προτέρων, ανάλογα με το είδος που θέλετε να πιάσετε. Τα ψάρια μπορούν εύκολα να καταναλωθούν αργότερα ή και να πωληθούν. Η εφαρμογή είναι απολύτως απλή και η προετοιμασία του περίπλοκου δολώματος απομακρύνεται πλήρως.

Είναι γνωστά τα Fish XXL οι παρενέργειες ή οι κίνδυνοι

Το μεγάλο πλεονέκτημα του ψεκασμού ενεργοποίησης είναι ότι είναι απολύτως αβλαβές για τον άνθρωπο. Ως εκ τούτου, τα ψάρια μπορούν εύκολα να καταναλωθούν μετά από τα αλιεύματα, ή ακόμα και να πωληθούν. Δεν υπάρχουν κίνδυνοι ή παρενέργειες με αυτό το προϊόν.

Γενική δοκιμή Fish XXL

Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα, αυτό είναι ένα πολύ απλό παράδειγμα, το οποίο μπορεί επίσης να τοποθετηθεί γρήγορα στην τσέπη ή την τσέπη παντελονιού. Ενώ χρειάζεται πολύς χρόνος για την προετοιμασία άλλων δολωμάτων, ή ακόμα και για πολλά χρήματα, ο ψεκασμός είναι εύκολος να ψεκαστεί χωρίς την ανάγκη για μια επίπονη βάση. Ακόμη και το ψωμί είναι αρκετό ως δόλωμα για να πιάσει τα ψάρια με επιτυχία, το οποίο είναι ιδανικό για κάθε ψαρά που του αρέσει να ψαρεύει τακτικά στο πιάτο του, ή ακόμα και παρέχει την οικογένειά του μαζί του. Το ψάρι τριπλασιάζεται και δεν μένετε άσκοπα μακρυά στον πάγο ή στο νερό και δεν φέρνει τελικά τίποτε στο σπίτι.

Γενικές εμπειρίες του Fish XXL

Μόλις κοιτάξετε γύρω από το σπρέι ενεργοποίησης στο Internet, θα βρείτε γρήγορα γνώμες που επιβεβαιώνουν επίσης τις ιδιότητες. Το προϊόν είναι δημοφιλές σε κάθε ψαρά, γιατί είναι αποτελεσματικό και μπορείτε ακόμα να πάρετε το χρόνο σας ψάρεμα πριν από ένα τσιμπήματα ψαριών. Παίρνει αξιόπιστα την αλιευτική ράβδο, αλλά οι όμορφες πλευρές δεν χάνονται καθόλου. Πολλοί ψαράδες είναι πεπεισμένοι για το σπρέι και το προτείνουν σε άλλους, αλλά δεν θέλουν καν να το κάνουν χωρίς αυτό. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες εμπειρίες πελατών!

Ποιο είναι το κόστος των Fish XXL

Συνήθως ένα μπουκάλι σπρέι ενεργοποίησης κοστίζει 98 ευρώ, αλλά υπάρχουν στιγμές που ο προμηθευτής προσφέρει επίσης τα αγαθά του φθηνότερα. Στην περίπτωση αυτή, ένα μπουκάλι κοστίζει μόνο 49 ευρώ. Ενώ η τιμή αυτή μπορεί να είναι υψηλή με την πρώτη ματιά, αφού καλύψατε τα χρήματα που πληρώνετε για το δόλωμα ή την κατασκευή, θα δείτε γρήγορα ότι το προϊόν πληρώνει και πραγματικά πληρώνει μακριά αφού αλιεύσει πολλά ψάρια. Ως εκ τούτου, συνιστάται ιδιαίτερα.

Πού μπορώ να παραγγείλω το Fish XXL

Στο διαδίκτυο, ο κατασκευαστής προσφέρει στην αρχική του σελίδα τη δυνατότητα να παραγγείλει το σπρέι. Εκείνοι που παραγγέλλουν γρήγορα λαμβάνουν έκπτωση 50%. Για αυτό πρέπει να εγγραφείτε στην αρχική σελίδα με μια φόρμα με το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου και τη χώρα προέλευσης. Στη συνέχεια κάποιος καλείται από έναν αρμόδιο πελάτη σύμβουλο, ο οποίος παίρνει μέχρι τότε και η παραγγελία. Στη συνέχεια, το προϊόν αποστέλλεται απλά, καταβάλλεται μόνο όταν παραδίδεται ακριβώς έξω από την πόρτα. Δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένας κίνδυνος.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Γενική επισκόπηση των Fish XXL

Ιδιαίτερα εκείνοι που πηγαίνουν για αλιεία πάγου έχουν τον τέλειο συνεργάτη με αυτό το σπρέι και μπορούν να τριπλασιάσουν την απόδοσή τους. Αυτό κάνει το ψάρεμα πολύ πιο ενδιαφέρον. Έτσι, το ψεκασμό ενεργοποίησης μπορεί να εφαρμοστεί και σε πολύ απλά δολώματα, ακόμη και το ψωμί γίνεται ένα εξαιρετικό δόλωμα. Και το προϊόν με εντελώς φυσικά συστατικά ενεργεί στο ψάρι, το οποίο καταλήγει στο γάντζο. Τόσο ο Friedfische όσο και τα αρπακτικά ψάρια μπορούν να τον πιάσουν και ακόμη και τα ντροπαλά ψάρια μπαίνουν στο δίχτυ. Σε κανονικά νερά, το προϊόν δεν είναι τόσο αποτελεσματικό, αλλά αποτελεσματικό, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε αυτές τις περιπτώσεις. Και φυσικά, είναι αυτονόητο ότι μπορεί κανείς να καταναλώσει απλά τα ψάρια από τη φυσικότητα του, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχεί για παρενέργειες. Στην πραγματικότητα δεν έχει καλύτερη και το αλίευμα δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο.

Το δόλωμα υποβάλλεται σε επεξεργασία ακριβώς πριν από τη μετακίνηση στο σημείο αλιείας. Δεν έχει σημασία τι θα μοιάζει με το άγκιστρο: καλαμπόκι, σκώληκες, προνύμφες. Η επεξεργασία είναι πολύ απλή. Μερικά κλικ είναι επαρκή, ανάλογα με την ένταση της αλιείας και τη δύναμη του ρεύματος. Το δόλωμα για τα ειρηνικά ψάρια είναι αρκετό για να επεξεργαστεί δύο – τέσσερις φορές, σε ένα αρπακτικό ή προσεκτικό ψάρι – από επτά έως οκτώ φορές.

Περίληψη
Ημερομηνία αναθεώρησης
Αναθεωρημένο στοιχείο
Fish XXL
εκτίμηση
41star1star1star1stargray
Previous Post
Multi Slim
Symplirómata Diatrofís

Multi slim Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Next Post
Artrotok
Symplirómata Diatrofís

Artrotok Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά