Fly Bra Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Τι είναι το Fly Bra

Τα Fly Bra είναι πάντα ένα πρόβλημα όταν τα ρούχα είναι ευάερα, όταν φοριούνται χωρίς στρίψιμο ή ακόμα και όταν μόνο οι λεπτοί ιμάντες κρατούν την κορυφή. Κάθε φορά που οι χρήστες φοράνε τα ρούχα τους ή η σουτιέν δεν μπορεί να φορεθεί καθόλου, για παράδειγμα σε μια κορυφή. Αυτό το πρόβλημα έχει υιοθετηθεί από έναν Ιάπωνα σχεδιαστή και έχει αναπτύξει το Fly σουτιέν. Αυτό είναι ένα αόρατο σουτιέν που ταιριάζει κάτω από κάθε ένδυμα και δημιουργεί επίσης ένα ιδανικό ντεκολτέ. Αυτό το σουτιέν είναι ένα πρωτοποριακό μοντέλο που κάθε γυναίκα ονειρευόταν πριν. Εκτός από το πολύ πρακτικό σχήμα του, η σουτιέν είναι επίσης μαλακή και φυσική, πλένεται και μπορεί να φορεθεί ξανά και ξανά. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι ότι αυτό το σουτιέν έχει μια ανοικτή πλάτη. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και ένα φαρδιά λαιμόκοψη μπορεί να φορεθεί εύκολα με αυτό το σουτιέν. Το σουτιέν συναντά ακόμη και τις απαιτητικές γυναίκες όλες τις συνθήκες που βάζουν σε σουτιέν.

Το σουτιέν είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά από υλικά υψηλής ποιότητας και διαστάσεων σταθερά. Το νάιλον υλικό που αποτελείται από το άνω μέρος του σουτιέν είναι γεμάτο με άνετο και μαλακό αφρώδες υλικό που δίνει στο στήθος άψογη φόρμα. Τα ίδια τα κύπελλα είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη. Έτσι έχουν τέλεια πρόσφυση στο δέρμα. Το κορδόνι στο μπροστινό μέρος του σουτιέν είναι τέλεια προσαρμοσμένο στο στήθος, έτσι ώστε να υποστηρίζεται και να διαμορφώνεται αποτελεσματικά και να φαίνεται πολύ καλό κάτω από κάθε ρούχο. Το υλικό καθαρίζεται 

fly bra

εύκολα και μπορεί να πλυθεί με το χέρι. Με την σταθερότητα διαστάσεων που παρέχουν τα κελύφη λόγω της παραγωγής τους στερεών, ακόμα φιλικό προς το δέρμα υλικό, η εφαρμογή του σουτιέν είναι η βέλτιστη και δεν γλιστρήσει και δεν χρειάζεται να διορθωθεί κατά τη διάρκεια της φθοράς. Σημαντικό για την παρούσα Formstabiltät, ωστόσο, ότι το σουτιέν δεν είναι κατασκευασμένα από βαμβάκι συχνά προτιμάται, αλλά ότι αντί βρείτε τις σχήμα-σταθερό και υψηλής ποιότητας νάιλον υλικά που χρησιμοποιούνται.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Fly Bra γνωμοδοτήσεις

Σε αντίθεση με πολλά άλλα σουτιέν, το Fly Bra είναι τέλειο για κάθε γυναίκα. Ρούχα ή μέγεθος σουτιέν δεν έχει σημασία όταν πρόκειται για την επιλογή αυτού του σουτιέν. Λόγω της ειδικής κατασκευής του, ο σουτιέν ταιριάζει πάντα. Αυτό δεν ισχύει, διότι κάθε γυναίκα μπορεί να φορέσει το σουτιέν. Δεν υπάρχουν προβλήματα με αυτό το στηθόδεσμο επειδή κάθε γυναίκα μπορεί να προσαρμόσει το σουτιέν στο δικό της μέγεθος. Αυτό συμβαίνει επειδή το σουτιέν στην μπροστινή περιοχή είναι εφοδιασμένο με κορδόνια. Έτσι μπορεί να συνδεθεί πολύ στενά ή μάλλον λίγο περισσότερο, όπως επιθυμεί και προσαρμοσμένο στο χαρακτήρα. Το σουτιέν ταιριάζει επίσης σε κάθε ατομικό ισχυρισμό που έχουν οι γυναίκες σχετικά με τη διαμόρφωση του μαστού. Μέσω του κορδονιού μπορεί να καθοριστεί μεμονωμένα, αν ο μαστός θα πρέπει να έχει σχήμα κανονικά ή αν πρέπει να του δοθεί περισσότερος όγκος. Με ένα μικρότερο στήθος μπορεί να είναι μέσω της στενότερης δέσιμο προσομοίωση περισσότερο όγκο και έτσι το σουτιέν έχει ένα τέλειο υποστήριγμα καθώς και ταυτόχρονα τη λειτουργία σχηματισμού και μπορούν να σχηματίσουν για όλες τις γυναίκες ως αόρατα BH ένα ιδανικό διάσπασης.

Το σουτιέν έχει πολύ ιδιαίτερη περικοπή. Σε αντίθεση με τα κλασικά σουτιέν, τα οποία ταιριάζουν πάνω στους ιμάντες, αυτό το σουτιέν συνδέεται με το στήθος και το κολλάει από μόνο του. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζονται ιμάντες ή άλλα τιράντες για να φορέσουν το σουτιέν. Το σουτιέν τοποθετείται στο στήθος, στη συνέχεια πιέζεται ελαφρώς και τελικά προσαρμόζεται στο δικό του σχήμα, ενώ το κορδόνι είναι ενσωματωμένο μεταξύ των κελυφών στο μπροστινό μέρος. Το σουτιέν προσφέρει δύο λειτουργίες σε ένα, επειδή σχηματίζει και ανεβάζει το στήθος, όπως το κάνει ένα κλασικό σουτιέν, αλλά κατόπιν αιτήματος μπορεί να προσομοιώνει ένα πληρέστερο ντεκολτέ, απλά κλείνοντας το κορδόνι στην μπροστινή περιοχή σφικτά. Η προσαρμογή του σουτιέν γίνεται αποκλειστικά μέσω του κορδονιού, γι ‘αυτό οι γυναίκες σουτιέν όλων των μεγεθών σουτιέν ταιριάζουν εξίσου και μπορούν επομένως να προσφέρονται ως κανονικό μέγεθος.

Το σουτιέν λειτουργεί καλά:

  • δεν έχει μεταφορείς
  • Είναι ανεξάρτητα συνδεδεμένος με το στήθος
  • Με το κορδόνι, ο μαστός μπορεί να είναι τέλεια διαμορφωμένος
  • ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες

Fly Bra δοσολογία

Η τοποθέτηση του σουτιέν είναι πολύ εύκολη. Πρώτον, το δέρμα των μαστών πρέπει να καθαριστεί τελείως. Τόσο το έλαιο δέρματος όσο και τα λοσιόν ή άλλα προϊόντα φροντίδας πρέπει να απομακρύνονται πλήρως από το δέρμα, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η πρόσφυση των φλυτζανιών του σουτιέν. Μόνο τότε μπορεί να προσαρμοστεί ο σουτιέν. Για το σκοπό αυτό, χαλαρώνεται η ραφή μεταξύ των κελυφών. Στη συνέχεια, τα κελύφη σιλικόνης τοποθετούνται στο στήθος και πιέζονται σταθερά στο δέρμα. Το σουτιέν είναι ήδη απόλυτα μόνο του. Εάν τα κελύφη προσκολληθούν, η ρύθμιση της τοποθέτησης μπορεί να γίνει μέσω του κορδονιού. Εάν ο μαστός είναι απλώς σταθερός και διαμορφωμένος, αρκεί να σφίξετε τα κορδόνια μόνο ελαφρώς. Εάν, από την άλλη πλευρά, είναι επιθυμητό αποτέλεσμα ώθησης, το κορδόνι τραβιέται πιο σφιχτά έως ότου το στήθος έχει τη θέση που είναι επιθυμητή. Είναι σημαντικό τα σκεύη σιλικόνης μετά τη χρήση να υποβάλλονται πάντα ελαφρώς σε θεραπεία με μια ενυδατική κρέμα, έτσι ώστε να διατηρείται η ευελιξία και να συνεχίζουν να προσκολλώνται στο στήθος και εκεί επάνω.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Ποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα μπορεί να φέρει το Fly Bra;

πλεονεκτήματα:

  • Το Fly Bra δεν χρειάζεται ιμάντες, οπότε δεν προκαλεί σημεία πίεσης
  • Το Fly Bra μπορεί να φορεθεί κάτω από οποιοδήποτε ένδυμα καθώς έχει χρώμα στο δέρμα
  • οποιοδήποτε είδος ντεκολτέ μπορεί να φορεθεί πάνω από το σουτιέν, επίσης λαιμό χαλαρό ή στράπλες ρούχα
  • εύκολη και άνετη στη χρήση
  • Δεν γλιστρά λόγω του εξοπλισμού με σιλικόνη στα κελύφη

μειονεκτήματα:

  • κανένα

Fly Bra Δοκιμή

Ένα ιδιαίτερο ποιοτικό χαρακτηριστικό του σουτιέν είναι ότι ταιριάζει απόλυτα χωρίς ιμάντες και δεν γλιστράει. Ένα άλλο ειδικό χαρακτηριστικό του σουτιέν είναι ότι μπορεί να αγοραστεί σε ένα ενιαίο μέγεθος. Λόγω της τέλειας τοποθέτησης και της ρυθμίσεως των κελυφών με το κορδόνι του σουτιέν, ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Επιπλέον, εξαιτίας της κατασκευής, η οποία βασίζεται αποκλειστικά στα κοχύλια στήριξης, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όσον αφορά το συνδυασμό μεγέθους κυπέλλου και μεγέθους κακοποίησης. Αυτό είναι δύσκολο για πολλές γυναίκες και για ορισμένα μεγέθη κυπέλλων, το επιθυμητό μέγεθος κατωφέρειας δεν είναι διαθέσιμο με τα κλασικά σουτιέν. Το σουτιέν δεν φέρνει αυτά τα προβλήματα και γι ‘αυτό ταιριάζει πάντα τέλεια, χωρίς να χρειάζεται να δοκιμάσετε την αγορά.

Fly Bra εμπειρίες

Οι χρήστες δηλώνουν σταθερά θετικά από το Fly Bra. Είναι επευφημημένο ότι το σουτιέν είτε απλά δίνει σχήμα είτε μάλιστα δημιουργεί ένα ιδανικό ντεκολτέ, αν το κορδόνια γίνεται ανάλογα. Αυτό μπορεί επίσης να σχηματιστεί από πολλές γυναίκες που εκτιμούν το χάσμα μεταξύ των μαστών. Οι γυναίκες απολαμβάνουν το γεγονός ότι το Fly σουτιέν μπορεί να φορεθεί σε πολλά διαφορετικά ενδύματα και ότι η κομψή βραδινή φθορά, η οποία είναι στράπλες ή ακόμα και χαμηλή στο πίσω μέρος, ωφελεί αυτό το σουτιέν. Ως αόρατο σουτιέν αυτό το μοντέλο παρέχει πάντα την τέλεια εφαρμογή και οι γυναίκες είναι πολύ ευχαριστημένοι που οι συχνά ενοχλητικοί ιμάντες δεν υπάρχουν στο σουτιέν αυτό. Ως σημαντική προϋπόθεση για την άψογη εφαρμογή, είναι επείγον να καθαριστεί προσεκτικά το δέρμα πριν το σουτιέν προσκολληθεί και να ελευθερωθεί από λιπαρά και θρεπτικά καλλυντικά προϊόντα, όπως υπογραμμίζουν οι χρήστες. Με αυτή τη σημαντική συμβουλή εφαρμογής, η χρήση των υποδημάτων και των πτώσεων. Σχετικά με αυτό το σύνδεσμο θα βρείτε περισσότερες απόψεις και εμπειρία πελατών!

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Fly Bra παρενέργειες

Φορώντας το σουτιέν δεν συνεπάγεται παρενέργειες που ο κατασκευαστής μπορεί να προειδοποιήσει. Εντούτοις, μπορεί να είναι η περίπτωση που μερικές γυναίκες είναι ευαίσθητες στη σιλικόνη και ότι το δέρμα αντιδρά τότε ανάλογα, καθώς το σουτιέν στα κελύφη είναι πλήρως επενδεδυμένο με σιλικόνη για να εξασφαλίσει τέλεια εφαρμογή. Διαφορετικά, η σουτιέν μπορεί να φορεθεί εύκολα από όλες τις γυναίκες και επίσης λόγω του σχήματος δεν υπάρχουν προβλήματα με ιμάντες που κόβουν. Το Fly σουτιέν έχει επιπλέον το πλεονέκτημα ότι είναι ένα αόρατο σουτιέν για κάθε γυναίκα, και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το σουτιέν που έχει τα κατάλληλα θέματα. Το σουτιέν είναι ένα ιδανικό λαιμόκομμα και μπορεί να φορεθεί σε όλα τα ενδύματα.

Fly Bra αγορά

Παρόμοια σουτιέν, τα οποία λειτουργούν με την αρχή του Fly Bra, προσφέρονται επίσης σε απευθείας σύνδεση συναλλαγές σε γνωστές πλατφόρμες πωλήσεων. Ωστόσο, οι αγοραστές θα πρέπει να σημειώσουν ότι αυτές οι μπλούζες έχουν διαφορετικά ονόματα χωρίς εξαίρεση και αυτό πιθανότατα δεν είναι το πρωτότυπο. Διαφορετικά, το σουτιέν μπορεί να αγοραστεί από τον ιστότοπο του κατασκευαστή με την εγγύηση ότι το πρωτότυπο θα αγοραστεί. Ωστόσο, η παραγγελία είναι διαφορετική από ό, τι συμβαίνει στη συνήθη ηλεκτρονική αγορά. Για την παραγγελία της BH μόνο παρέχεται ένα μικρό έντυπο επικοινωνίας στον ιστότοπο του κατασκευαστή. Εδώ καταχωρούνται το ίδιο το όνομα καθώς και ο αριθμός τηλεφώνου και γι ‘αυτό κατατίθεται η χώρα από την οποία πραγματοποιείται η παραγγελία. Στη συνέχεια, ο κατασκευαστής υποστήριξης τον παίρνει τηλεφωνικά για την παραγγελία και όλοι οι άλλοι όροι παραγγελίας είναι σταθεροί.

Fly Bra τιμή

Από την πλευρά του κατασκευαστή, το σουτιέν προσφέρεται σε κανονική τιμή 138 ευρώ. Ωστόσο, υπάρχει επίσης μια μείωση των τιμών, έτσι ώστε η τιμή είναι τώρα 69 ευρώ ανά σουτιέν. Ωστόσο, δεν δημοσιεύεται, εάν πρόκειται για προσφορά περιορισμένης χρονικής διάρκειας ή αν το σουτιέν προσφέρεται μόνιμα σε μειωμένη τιμή. Το σουτιέν προσφέρεται έτσι σε μια τιμή που ένα κλασικό και υψηλής ποιότητας σουτιέν στο εμπόριο έχει διαφορετικά.

Fly Bra κριτικές

Εκτός από την αόρατο κάτω από τα ρούχα, το σουτιέν προσφέρει ένα άλλο πλεονέκτημα. Μεταξύ των κελυφών υπάρχει ένα κορδόνι και αυτό εξασφαλίζει ότι το στήθος είναι τέλεια διαμορφωμένο και το στήθος διαμορφώνεται ακριβώς όπως κάθε γυναίκα το θέλει. Δεδομένου ότι η σουτιέν περικλείει μόνο το στήθος, αλλά κάθεται τέλεια, στο μέλλον μπορούν να φορεθούν όλα τα ενδύματα και δεν είναι πλέον απαραίτητο να εξεταστεί εάν είναι διαθέσιμο το σουτιέν για το ένδυμα.

Previous Post
Choco Lite
Symplirómata Diatrofís

Choco Lite Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Next Post
Flexa Plus
Omorfia

Flexa Plus Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά