Fresh-R Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Ειδικά όταν το ξηρό καλοκαίρι επανέλθει, οι υγραντήρες είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή στο άλλοτε ξηρό σαλόνι. Όχι μόνο ότι αισθάνεστε σαν να είστε σε μια ξηρή μέρα στην έρημο. Προκαλεί επίσης προβλήματα υγείας. Όχι για τίποτα, η κατανάλωση ρινικού σπρέι ή παρόμοιων προϊόντων το καλοκαίρι είναι πάντα υψηλότερη. Επειδή κάποιος συνεχώς κνηστίζει τη μύτη, είναι ξηρός και κάποιος έχει κάπως την εντύπωση ότι κανείς δεν παίρνει αέρα. Ως εκ τούτου, ένας υγραντήρας είναι ήδη μια ευπρόσδεκτη εναλλακτική λύση στο αλλιώς στεγνό σπίτι. Αν υπάρχει κλιματισμός σε αυτόν τον υγραντήρα, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Έτσι, σήμερα, ρίχνουμε μια ματιά στο Fresh-R. Ένας υγραντήρας που μπορεί επίσης να φέρει ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα στο σαλόνι ταυτόχρονα.

Τι είναι το Fresh-R;

Αυτή η συσκευή είναι ένας υγραντήρας και ένα κλιματιστικό σε ένα. Ο κατασκευαστής διαφημίζει με διαφορετικές λειτουργίες που μπορούν να αποτελέσουν μια πραγματική εναλλακτική λύση για τον συνηθισμένο κλιματισμό, ειδικά στην θερμότερη εποχή. Εδώ είναι μερικά βασικά σημεία που ο κατασκευαστής υπόσχεται:

 • μεμονωμένο υγραντήρα
 • Ανιχνευτής κίνησης για αυτόματη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση
 • τρία διαφορετικά επίπεδα ταχύτητας
 • Τροφοδοσία μέσω USB
 • Δεξαμενή νερού για 10 ώρες λειτουργίας
 • μικρό και συμπαγές

Με το μέγεθός του, η συσκευή είναι ιδανική για ταξίδια και διακοπές και μπορεί εύκολα να ληφθεί. Ειδικά στα πνιγμένα δωμάτια του ξενοδοχείου, ο κλιματισμός δεν θα λειτουργήσει στο τέλος, αν το επιθυμείτε περισσότερο. Η συσκευή είναι μικρή, υπάρχουν τρία πλεονεκτήματα για ρύθμιση και μπορεί εύκολα να τροφοδοτηθεί μέσω θύρας USB. Επιπλέον, εξοικονομεί ενέργεια, επειδή περιέχει έναν ανιχνευτή κίνησης, ο οποίος αρχίζει μόνο όταν αντιλαμβάνεται τις κινήσεις στην περιοχή του. Ο αέρας μπορεί να υγροποιηθεί ξεχωριστά. Το κλιματιστικό φέρνει έτσι όλες τις σημαντικές συνθήκες που έχετε θέσει σε τέτοια.

fresh-r

Ποιος είναι ο σκοπός του υγραντήρα;

Στο εσωτερικό των πολυσύχναστων δωματίων, πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται αν δεν πρέπει να αγοράσουν κλιματισμό. Το πρόβλημα: Ένα τέτοιο κλιματιστικό δεν είναι μόνο πολύ δυνατό, αλλά κοστίζει πολλά χρήματα. Και όχι μόνο στην αγορά. Εάν λειτουργεί, αντλεί πολύ ηλεκτρισμό και νερό και δεν είναι ιδιαίτερα φιλικό προς το περιβάλλον. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να γνωρίζετε πάντα έναν ειδικό, σε περίπτωση που η συσκευή σπάσει. Από την άλλη πλευρά, αυτός ο υγραντήρας είναι μικρός, εύχρηστος και μπορεί να αντικατασταθεί γρήγορα, αν προκύψει ανάγκη. Έχει όλες τις λειτουργίες ενός μεγάλου κλιματισμού και είναι επίσης ιδανικός για να υγραίνεται ο αέρας.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Γιατί χρειάζομαι Fresh-R;

Ένα ψυγείο αέρα απευθύνεται κυρίως σε ανθρώπους που επιθυμούν να έχουν ευχάριστο κλίμα στους τέσσερις τοίχους τους το καλοκαίρι. Ταυτόχρονα, θέλετε να εγκαταλείψετε την εγκατάσταση κλιματισμού. Ειδικά κατά τη διάρκεια της νύχτας, αυτό κάνει πολύ θόρυβο, οπότε ο ύπνος είναι αδιανόητος. Ως εκ τούτου, η συσκευή είναι πραγματικά κατάλληλη για όποιον επιθυμεί τα οφέλη του κλιματισμού, αλλά δεν έχει τα χρήματα για να τα αγοράσει ή γενικά αρνείται για οποιοδήποτε λόγο. Το κλιματιστικό μπορεί να βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο υπνοδωμάτιο ή το καθιστικό. Παντού όπου υπάρχει χώρος. Δεν έχει σημασία αν είναι νέος ή παλαιός, η συσκευή είναι αγαπημένη εξίσου από κάθε γενιά και υπάρχουν πολλοί που δεν θέλουν να το χάσουν αφού το δοκιμάσουν.

Πώς χρησιμοποιείται το προϊόν;

Η εφαρμογή της συσκευής είναι εντελώς απλή και συνεπώς μπορεί επίσης να εξυπηρετήσει εκείνους που διαφορετικά δεν έχουν τεχνικές δεξιότητες. Είναι απαραίτητο μόνο να γεμίσετε τη δεξαμενή νερού από το κλιματιστικό και να την τοποθετήσετε ξανά στη μονάδα. Στη συνέχεια, ο ψύκτης αέρα είναι ενεργοποιημένος και απενεργοποιημένος. Είναι σημαντικό μόνο να ρυθμίζεται το επίπεδο ταχύτητας με τα κουμπιά που εφαρμόζονται παραπάνω. Αυτό σημαίνει: όσο ταχύτερη είναι η ταχύτητα, τόσο υψηλότερη είναι η ψύξη. Εάν είναι απαραίτητο, ο ανιχνευτής κίνησης είναι ενεργοποιημένος, ο οποίος επιτρέπει μόνο τη λειτουργία της συσκευής όταν κάποιος βρίσκεται κοντά. Διαφορετικά, όταν περνά ο ψυκτικός αέρας, σβήνει και πάλι μετά από περίπου 10 ώρες, επειδή το νερό πρέπει να συμπληρωθεί.

Στη συνέχεια προχωράτε, όπως ήδη περιγράφηκε.

κλιματισμού fresh-r

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Fresh-R;

Κάθε gadget έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που θα πρέπει να ελέγξετε πριν αγοράσετε. Επομένως, αφού συνοψίσουμε όλες τις παραμέτρους και τις παρουσιάσουμε με σαφήνεια:

οφέλη

 • πολλές λειτουργίες σε ένα
 • εύκολη λειτουργία
 • Τροφοδοσία μέσω USB
 • 10 ώρες με το πάτημα ενός κουμπιού
 • επίσης, στο δρόμο μια καλή εναλλακτική λύση

μειονεκτήματα

 • καμία δεν είναι γνωστή

Ο ψυγείο αέρα λειτουργεί για 10 ώρες κάθε φορά, ενώ άλλοι φθάνουν μόνο σε περίπου 5 έως 6 ώρες. Μπορεί εύκολα να ληφθεί κατά μήκος του δρόμου και εξασφαλίζει σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου τη σωστή δροσιά. Επιπλέον, το τροφοδοτικό ελέγχεται εύκολα μέσω USB. Αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε μαζί σας ένα φορητό υπολογιστή, μπορείτε απλά να συνδέσετε Fresh-R εκεί, ή να χρησιμοποιήσετε ένα κατάλληλο βύσμα προσαρμογέα, το οποίο στη συνέχεια μπαίνει στην υποδοχή. Συνεπώς, δεν υπάρχουν δυσκολίες μεταξύ των χωρών σε άλλα πρότυπα υποδοχής. Τα οφέλη είναι πρακτικά προφανή.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Γενικά δοκιμή Fresh-R και χαρακτηριστικά ποιότητας

Είχαμε μια πιο προσεκτική ματιά στο κλιματιστικό και ήθελε να το δοκιμάσω. Πρώτα απ ‘όλα, ο ψύκτης αέρα φαίνεται πολύ εύκολος στη χρήση, ο χειρισμός είναι πολύ εύκολος. Κάποιος, ο οποίος ποτέ δεν είχε τίποτα να κάνει με αυτό, παίρνει όλα τα πράγματα από μόνο του. Πρώτα απ ‘όλα, είναι σημαντικό να γεμίσετε το νερό πριν το ενεργοποιήσετε. Το κλιματιστικό στη συνέχεια ψύχει αργά ή μέτρια τη θερμοκρασία στο δωμάτιο, είτε πρόκειται για υπνοδωμάτιο είτε για καθιστικό. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να διατηρηθεί ομοιόμορφα ευχάριστο να κρυώσει, αλλά αυτή η θερμοκρασία θα παραμείνει σταθερή. Ο χρόνος εκτέλεσης των 10 ωρών είναι καλός, το πήραμε κάτω από 10 ώρες. Ο ανιχνευτής κίνησης λειτουργεί επίσης άψογα.

Δώσαμε επίσης Fresh-R σε έναν συνάδελφο ο οποίος είχε πάντα προβλήματα με ξηρή μύτη και την προσπάθησε για αρκετές νύχτες. Παραπονέθηκε για πολύ λιγότερα προβλήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας και αισθάνθηκε πολύ καλύτερα συνολικά. Επομένως, θα θέλαμε να δώσουμε Fresh-R μια καλή βαθμολογία και να την συστήσουμε. Η ποιότητα της εργασίας και της παρουσίασης μπορεί να φανεί.

Γραφείο Fresh-r

Γενικές εμπειρίες και απόψεις του Fresh-R

Στη δοκιμή μας και επίσης στην έρευνα, αναζητήσαμε περαιτέρω απόψεις που προέρχονταν από άτομα που θα μπορούσαν ήδη να αποκτήσουν εμπειρία με το προϊόν. Η εμπειρία που διαπιστώθηκε εδώ ήταν σταθερά θετική, γι ‘αυτό πιστεύουμε ότι αντιμετώπισαν επίσης πολύ καλά Fresh-R. Πολλοί από τους χρήστες είναι στην ευχάριστη θέση να συστήσουν τον ψύκτη αέρα και να σκεφτούν ότι δίνει σε όλους μια καλή εναλλακτική λύση από τον συνηθισμένο κλιματισμό. Περαιτέρω εμπειρίες πελατών είναι διαθέσιμες μέσω αυτού του συνδέσμου! *

Υπάρχουν κάποια γνωστά προβλήματα Fresh-R;

Το κλιματιστικό δεν προκάλεσε προβλήματα κατά την εργασία με αυτό. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι ούτως ή άλλως ένας καλά κατασχεμένος χρόνος των 10 ωρών δίνεται ως όρος. Εν τω μεταξύ, άλλες συσκευές που λειτουργούν μόνο για πέντε ή έξι ώρες τη φορά έχουν προβλήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν ξαφνικά η δεξαμενή νερού είναι άδεια. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει με αυτόν τον ψύκτη αέρα.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Πού μπορώ να αγοράσω το Fresh-R;

Η συσκευή αγοράζεται καλύτερα απευθείας από τον κατασκευαστή. Αυτό προσφέρει τα προϊόντα της σε απευθείας σύνδεση στην αρχική της σελίδα. Υπάρχουν επίσης αποκαλούμενες διαβαθμισμένες τιμές, όπου μπορείτε να πάρετε διάφορες συσκευές σε μειωμένη προνομιακή τιμή. Σε αυτή την περίπτωση, είναι επίσης δυνατό να εξοπλιστείτε με Fresh-R αρκετές αίθουσες και δεν χρειάζεται να σύρετε συνεχώς μια συσκευή από το Α στη Β. Ο κατασκευαστής προσφέρει επίσης προσωρινή δωρεάν αποστολή. Αυτό είναι το ίδιο πολύ γρήγορο και επομένως μετά την παραγγελία της συσκευής μέσα σε λίγες εργάσιμες ημέρες στον πελάτη. Δεν είναι πραγματικά καλύτερο. Επιπλέον, ο πάροχος προσφέρει μια επιπλέον τριετή εγγύηση, η οποία μπορεί να αγοραστεί επιπλέον, ώστε να επιτευχθεί ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Fresh-r θερμοκρασία δωματίου

Τεχνικές λεπτομέρειες Fresh-R

Σχετικά με τις τεχνικές λεπτομέρειες του ψύκτη αέρα είναι σχετικά λίγα γνωστά. Ακολουθεί μια περίληψη αυτού που γνωρίζουμε:

 • Ανιχνευτής κινήσεων
 • τρία επίπεδα ταχύτητας
 • Τροφοδοσία μέσω USB

Σε γενικές γραμμές, αυτό είναι όλο που πρέπει να ξέρετε για αυτήν τη συσκευή. Είναι μικρό και συμπαγές, εύκολο στη μεταφορά και η δεξαμενή νερού παρέχει έως και 10 ώρες εργασίας. Δεδομένου ότι η συσκευή είναι συνδεδεμένη στην τροφοδοσία μέσω USB, μπορεί να θεωρηθεί ότι καταναλώνει σχετικά μικρή ισχύ και έτσι έχει πολύ πριν από το μεγάλο αντίγραφο του κλιματισμού.

Fresh-R βαθμολογία και σύσταση

Συνολικά, πιστεύουμε ότι αυτή η συσκευή είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το τυπικό κλιματιστικό, επειδή έχει πολλά χαρακτηριστικά και δροσίζει ένα δωμάτιο επίσης και πολύ πιο αποτελεσματικά. Ως εκ τούτου, μπορούμε να το προτείνουμε σε άλλους και πιστεύουμε ότι είναι ένας εμπλουτισμός για όλους όσους δεν θέλουν να ιδρώσουν το καλοκαίρι και μπορεί να έχουν ακόμη και προβλήματα με πολύ ξηρή μύτη. Από εμάς μια πραγματική σύσταση!

Πληροφορίες σχετικά με τον προμηθευτή ή τον εταίρο αποστολής

Το προϊόν πωλείται από την Hyper Sls Ltd, η οποία έχει την έδρα της στο Χονγκ Κονγκ. Εδώ είναι όλες οι πληροφορίες που έχουμε σχετικά με αυτό:

 •     Hyper Sls Ltd
 •     7 / F, το κτίριο Grande
 •     398-402 Kwun Tong Road, Kowloon, Χονγκ Κονγκ

Περαιτέρω πληροφορίες που δεν μπορούσαμε να καθορίσουμε στον προσφέροντα.

Κατάλογος πηγών και περαιτέρω σύνδεσμοι
 1. https://www.kokotas.gr/

Fresh-R

8.5
Υλικό 8.5
Εφαρμογή 9.0
Χρησιμοποιήστε το 8.5
Τιμή 8.0
Previous Post
Xone Phone
Gadgets

Xone Phone Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Next Post
keto guru
Meíosi

Keto Guru Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά