Ling Fluent Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας δεν είναι πάντα εύκολη. Επιπλέον, είναι πάντα δύσκολο να βρείτε έναν ικανό δάσκαλο που σας διδάσκει τη γλώσσα, ώστε να τις καταλάβετε. Στα περισσότερα κολέγια, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα, διδάσκετε επίσης ξένες γλώσσες, αλλά η έννοια επιδιώκει την εκμάθηση για μια περίοδο αρκετών εβδομάδων ή μηνών. μετά από μια πορεία αρχάριους του προηγμένου και μόνο τότε να μπει στον κύκλο εκείνων που μαθαίνει και το λεξιλόγιο των νοικοκυριών με το οποίο μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε στη χώρα αυτή και να αρθρώνει αναλόγως. Το Ling Fluent είναι μια πλατφόρμα πολυμέσων που καθιστά δυνατή την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας χωρίς προηγούμενη γνώση μέσα σε 4 εβδομάδες. Έτσι εξετάσαμε την ιδέα και θα ήθελα να εξηγήσω παρακάτω τι πλεονεκτήματα προσφέρει η πλατφόρμα.

Τι είναι το Ling Fluent

Το Ling Fluent είναι μια πλατφόρμα που έχει ήδη ενθουσιάσει χιλιάδες ανθρώπους. Η πλατφόρμα επιτρέπει την εκμάθηση ενός από τα συνολικά 8 ξένων γλωσσών. Περιλαμβάνει:ling fluent

 • Αγγλικά
 • Γερμανικά
 • Ισπανικά
 • Γαλλικά
 • Νορβηγικά
 • σουηδικά
 • Ιταλικά
 • Ολλανδικά

Η έννοια που επιδιώκεται σε αυτή την πλατφόρμα δεν λειτουργεί μόνο με τη στατική μάθηση του λεξιλογίου και τον επακόλουθο συνδυασμό γραμματικής και γλώσσας. Απαιτεί επίσης διαφορετικές αισθήσεις για την εσωτερικοποίηση της γλώσσας γρήγορα και αποτελεσματικά. Εδώ, το σύστημα εξαρτάται από τις διαφορετικές καρτέλες που περιλαμβάνει τόσο λέξη και της έκφρασης, σχηματίζοντας έτσι ένα πλαίσιο που ενώ στέκεται μετάφραση και φωτογραφίες διαθέσιμες με την οποία ο χρήστης μπορεί να συνδέσει τη λέξη. Η διαδικασία μάθησης είναι πολύ καλύτερη και η γλώσσα μαθαίνεται γρηγορότερα.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Ποιος είναι το Ling Fluent κατάλληλο για

Η πύλη απευθύνεται σε όποιον θέλει να μάθει μια ξένη γλώσσα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Ήδη χιλιάδες έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία και να μάθουν μία από τις οκτώ γλώσσες. Η ηλικία δεν έχει σημασία, γιατί τόσο οι έφηβοι μπορούν να μάθουν διαφορετικές γλώσσες, όσο και ένας ηλικιωμένος που θέλει να μάθει περισσότερα. Η πύλη είναι επομένως κατάλληλη για όσους ενδιαφέρονται απλώς για άλλες γλώσσες.

Πώς είναι δομημένο το περιεχόμενο Ling Fluent

Η πύλη Ling Fluent Portal χωρίζει τα μαθήματα και τα προγράμματά της σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες. Και οι τρεις αφορούν την εκμάθηση μιας γλώσσας, αλλά το περιεχόμενο ποικίλλει ελαφρώς. Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση των περιεχομένων:

βασικός

 • 1.500 κάρτες δεικτών με λέξεις
 • 15 κατηγορίες θεμάτων
 • περίπου 100 λέξεις για κάθε θέμα
 • Πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό για 6 μήνες ανά πάσα στιγμή

ανά

 • 5.000 κάρτες ευρετηρίου με λέξεις
 • 25 κατηγορίες
 • περίπου 100 λέξεις για κάθε θέμα
 • Πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό για 12 μήνες ανά πάσα στιγμή

Vip

 • 5.000 κάρτες ευρετηρίου με λέξεις
 • 25 κατηγορίες
 • περίπου 100 λέξεις για κάθε θέμα
 • Να έχετε πρόσβαση στο υλικό εκμάθησης επ ‘αόριστον ανά πάσα στιγμή

Δηλαδή, ανάλογα με το πόσο εντατική θέλετε να μάθετε κάθε γλώσσα, υπάρχει το κατάλληλο πακέτο. Αν θέλετε να εξοικειωθείτε με μια γλώσσα, το πακέτο pro ή VIP είναι πολύ κατάλληλο για εσάς. Οι άνθρωποι που θα ήθελαν να μάθουν τις αρχές της γλώσσας έχουν επίσης μεγάλα πλεονεκτήματα στο βασικό πακέτο. Έτσι υπάρχει η σωστή πορεία για όλους.

Γενική εξέταση Ling Fluent

Θέλαμε επίσης να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο θέμα της ιδέας και πρώτα να κλείσουμε το βασικό πακέτο για να εξοικειωθούμε με μία από τις οκτώ γλώσσες. Τα εκπαιδευτικά υλικά μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση όχι μόνο στον υπολογιστή, αλλά και στο smartphone ή το tablet, το οποίο είναι ιδιαίτερα βολικό όταν, για παράδειγμα, ταξιδεύετε πολύ. Για παράδειγμα, είναι επίσης δυνατή η εκμάθηση μονάδων σε επαγγελματικά ταξίδια που διαφορετικά δεν είναι εφικτά. Στο δρόμο της εκμάθησης του τρένου είναι επίσης εύκολο. Οι εφαρμογές και τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι εύκολα και κατανοητά, καθιστώντας την εύκολη στη χρήση και πρόσβαση σε οποιαδήποτε στιγμή. Μπορείτε να μάθετε με διαφορετικό τρόπο από ό, τι στο σχολείο, είναι πιο πιθανό να κολλήσει, πράγμα που σας βοηθά να μάθετε πολύ πιο γρήγορα. Ο λόγος για αυτό είναι η έννοια της συσχέτισης λέξεων με καταστάσεις ή εικόνες. Το γεγονός ότι υπάρχει επίσης μια φωνή, μαθαίνετε γρήγορα, πώς να την προφέρετε σωστά και στη συνέχεια να πάτε σε μια άλλη λέξη. Με τακτική επανάληψη, η γλώσσα είναι κατανοητή σε σύντομο χρονικό διάστημα και έτσι κατορθώσαμε να μάθουμε τις αρχές μιας γλώσσας εντός τριών έως τεσσάρων εβδομάδων και στη συνέχεια να μπορέσουμε να βρούμε περισσότερες λεπτομέρειες. Και πάλι, η πλατφόρμα παρέχει το απαραίτητο λεξιλόγιο και τις κάρτες ευρετηρίου που χρειάζεστε. Το σύστημα λειτουργεί, παρόλο που ίσως να μην φαίνεται αρχικά. Αυτό έχει αποδειχθεί σε διάφορες μελέτες, ή τουλάχιστον σε ένα παρόμοιο σύστημα. Οι άνθρωποι συνδέουν τα πράγματα με τις εικόνες πολύ καλύτερα, μαθαίνοντας έτσι γρήγορα και αποτελεσματικά, και αυτή η έννοια έχει επίσης εφαρμοστεί σε αυτή την πλατφόρμα. Γενικά, ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι με αυτό, αλλά συνιστούμε επίσης κάποιος να κάνει βιβλία για την έκδοση pro ή vip αν θέλει να συνεχίσει να μελετάει τη γλώσσα.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Γενικά Ling Fluent Άπταιστες εμπειρίες

Πολλοί άνθρωποι έχουν προβλήματα στην εκμάθηση γλωσσών. Χρησιμοποιούν διαφορετικά μαθήματα από πανεπιστήμια ή παρόμοια ιδρύματα. Αυτά τα μαθήματα δεν είναι μόνο ακριβά, αλλά συχνά δεν βοηθούν τόσο καλά όσο θα ελπίζατε. Ως εκ τούτου, μερικοί έχουν δοκιμάσει αυτή την υπηρεσία και ήταν τόσο έκπληκτοι από τα αποτελέσματα όπως είμαστε. Γενικά, η ανατροφοδότηση είναι πολύ καλή και ξανά και ξανά η επαφή με τις εικόνες επαίνεσε γιατί οι άνθρωποι μπορούν να απομνημονεύσουν τόσο πολύ το λεξιλόγιο και τα βασικά χαρακτηριστικά της γλώσσας. Πρέπει να μάθουν να μην εξάντληση γι ‘αυτούς, έτσι και ούτε καν η πίεση έρχεται, το οποίο πολλοί γνωρίζουν από το σχολείο. Οι ηλικιωμένοι ωφελούνται πολύ από την υπηρεσία και είναι ευχαριστημένοι με αυτό, και να μάθουν ακόμα και σε μεγαλύτερης ηλικίας μία γλώσσα, έστω και μόνο για να πάνε διακοπές. Ο σκεπτικισμός σχετικά με την υπηρεσία ήταν επίσης παρούσα σε μερικά, αλλά το αναβάλλετε γρήγορα αφού δοκιμάσει το απλό πρόγραμμα. Σχετικά με αυτό το σύνδεσμο θα βρείτε περισσότερες απόψεις και εμπειρία πελατών!

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα Λινγκ Πολύ καλά;

Όπως και με κάθε υπηρεσία, υπάρχουν μερικά πράγματα που Ling Fluent να ρίξει φως σχετικά με προτού να επιλέξουν αυτό. Ας δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την πλατφόρμα και τι θα μπορούσε να είναι ένας λόγος θα μπορούσε να έχει ακόμη αποφασίσει εναντίον του:

πλεονεκτήματα:

 • να μαθαίνετε από όπου θέλετε
 • εύκολη πρόσβαση
 • Ειδικές και κατανοητές εφαρμογές
 • συσχέτιση με εικόνες
 • Επίσης δυνατή ως έξοδος φωνής
 • γρήγορη και αποτελεσματική μάθηση

μειονεκτήματα:

 • Η πρόσβαση περιορίζεται στα πακέτα Basic και Pro
 • Με μια ορισμένη πίεση χρόνου

Το μόνο μειονέκτημα για τα πακέτα είναι ότι παίρνετε κάτω από κάποια πίεση χρόνου μόλις έχετε κάνει κράτηση του πακέτου. Μετά από μια περίοδο 6 ή 12 μηνών, η πρόσβαση απενεργοποιείται ξανά, αν έχετε κάνει κράτηση του πακέτου Pro ή Basic. Δυστυχώς στη γενική ζωή συμβαίνει πολύ γρήγορα, ότι κάτι αποτρέπει, ότι μπορείτε να μάθετε όπως θέλετε. Παρ ‘όλα αυτά, πρέπει να το δοκιμάσετε. Τα πλεονεκτήματα είναι προφανή σε κάθε περίπτωση.

Πού μπορώ να αγοράσω το Ling Fluent

Απευθείας στην αρχική σελίδα του προγράμματος μπορείτε να κάνετε κράτηση της πρόσβασης. Για αυτό πρέπει να εγγραφείτε για το μάθημα και στη συνέχεια να πάτε εκεί απευθείας στην πρόσβαση για να ξεκινήσετε τη μάθηση. Η φόρμα παραγγελίας σάς παρέχει μόνο μερικές πληροφορίες για τον εαυτό σας, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, της διεύθυνσης, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του αριθμού τηλεφώνου σας.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Ποιο είναι το κόστος του Ling Fluent

Η Ling Fluent πωλεί συνήθως την πρόσβαση για 120 ευρώ. Ωστόσο, αν το πιάσετε σε μια περίοδο υποβολής προσφορών, μπορείτε να περιμένετε μια τιμή περίπου 49 ευρώ. Οι προσφορές είναι πάντα διαφορετικές, γι ‘αυτό συνιστάται να κοιτάξετε πρώτα την περιοχή και στη συνέχεια να αποφασίσετε πώς να συνδεθείτε στην πλατφόρμα.

Συμπέρασμα για το Ling Fluent

Σας συνιστούμε να χαλαρώσετε από τη γραμμή. Με αυτό το πρόγραμμα, η εκμάθηση πολλών γλωσσών δεν αποτελεί πρόβλημα. Πάνω απ ‘όλα, σας δίνει πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεστε για να μάθετε. Τόσο λεξιλόγιο όσο και φράσεις μαθαίνονται, συνδέονται με διαφορετικές εικόνες, γεγονός που καθιστά πολύ πιο εύκολη την εκμάθηση γλωσσών. Παρομοίως, είναι διαθέσιμες εγγραφές φωνής, οι οποίες είναι πολύ πιο εύκολο να προσανατολιστούν. Σύμφωνα με την υπηρεσία, μια γλώσσα μπορεί να μάθει μέσα σε 4 εβδομάδες και έχουμε επίσης αυτή την εμπειρία στη δοκιμή μας. Ένα σημαντικό σημείο: μαθαίνουμε να μιλάμε άπταιστα, κάτι που συχνά δεν συμβαίνει στα πανεπιστήμια ή σε παρόμοια ιδρύματα. Και μπορείτε ακόμη και να κάνετε διακοπές με την οικογένεια για να μιλήσετε τη γλώσσα εκεί.

Ειδικές συμβουλές για εκμάθηση γλωσσών Ling Fluent

Για να μάθετε μια γλώσσα, δεν πρέπει πάντα να είναι ένα ακριβό μάθημα για το οποίο εγγράφεστε. Συχνά, τα άλλα χαρακτηριστικά που εκπληρώνει ένα μάθημα για να μάθουν μια γλώσσα είναι επαρκή, όπως συμβαίνει με την Ling Fluent, για παράδειγμα. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές μικρές συμβουλές για να πάρετε σπίτι, που σας βοηθούν ακόμα καλύτερα. Από τη μία πλευρά: ποιος αισθάνεται κίνητρος και αποφασισμένος, θα μάθει καλύτερα τη γλώσσα από κάποιον που βρίσκεται υπό πίεση. Ένα άτομο υποκείλει να μάθει τη γλώσσα μιας συγκεκριμένης υποχρέωσης. Επειδή τίποτα δεν προέρχεται από τίποτα. Η καθημερινή εκμάθηση του λεξιλογίου και της γραμματικής βοηθά να μιλήσει άπταιστα η γλώσσα. Ωστόσο, αυτό απαιτεί επίσης το σωστό πρόγραμμα, το οποίο ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που προσδοκά από μια γλώσσα. Και αυτό δεν έχει πάντα πάντα μια υψηλή τιμή.

Previous Post
Valgus 2 in 1
Ygeía

Valgus 2in1 Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Next Post
Alcostopex
Symplirómata Diatrofís

Alcostopex Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά