MemorySafeX Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Όλοι γνωρίζουν ότι: Θέλετε να κατεβάσετε κάποιες φωτογραφίες από το κινητό σας τηλέφωνο στον υπολογιστή και όχι μόνο να κάνετε μια περίπλοκη σύνδεση, αλλά και να χρησιμοποιήσετε το μερικές φορές περίπλοκο λογισμικό στον υπολογιστή για να τραβήξετε τις εικόνες από το τηλέφωνο στον υπολογιστή. Ορισμένα από τα λογισμικά δεν επιτρέπουν καν την απευθείας λήψη, αλλά αναμένουν επίσης από τον χρήστη να επεξεργαστεί τις εικόνες αμέσως πριν τελικά τις αποθηκεύσει. Για να παρακάμψετε αυτές τις παρακάμψεις, υπάρχει το MemorySafeX.

Αυτό το ραβδί αποθηκεύει τις εικόνες απευθείας από το τηλέφωνο και στη συνέχεια, όπως ένα κανονικό ραβδί USB κολλημένο στον υπολογιστή για να μεταφέρει τις εικόνες. Θα θέλαμε να τον παρουσιάσουμε λεπτομερέστερα παρακάτω και να σας δείξουμε ότι έχει κάποια πλεονεκτήματα.

Τι είναι το MemorySafeX;

Η συσκευή που παρουσιάζεται εδώ είναι κατ ‘αρχήν ένα stick USB. Ωστόσο, αυτή η μονάδα USB flash έχει την ιδιότητα ότι τα δεδομένα μπορούν να τραβηχτούν από ένα κινητό τηλέφωνο και στη συνέχεια να τροφοδοτούν απευθείας στον υπολογιστή. Δεν υπάρχουν παρακάμψεις μέσω άλλων προγραμμάτων που απαιτούνται. Ταυτόχρονα, συνεπώς, προσφέρει μια πολύ απλούστερη έκδοση του αντιγράφου ασφαλείας. Το ραβδί έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Αποθηκεύστε αμέσως φωτογραφίες και βίντεο
 • εύκολη λειτουργία
 • Ασφαλίστε τα δεδομένα απευθείας στο τηλέφωνο
 • Χωρητικότητα 64 gigabytes (64.000 φωτογραφίες)
 • ια iOS και Android
 • ασφαλή μετάδοση

memorysafex

Εκτός από φωτογραφίες και βίντεο, αποθηκεύονται και άλλα δεδομένα που ο χρήστης θα ήθελε να αποθηκεύσει στο stick. Είναι πολύ πιο εύκολο να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας με τη μονάδα USB Flash και να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα διαφορετικά συστήματα.

Τι βοηθά το MemorySafeX;

Η αποθήκευση εικόνων και άλλων δεδομένων ήταν πάντα κάπως δύσκολη, διότι δεν απαιτείται μόνο το απαραίτητο καλώδιο για σύνδεση με τον υπολογιστή, αλλά και ένα αντίστοιχο πρόγραμμα. Αν και οι δύο δεν είναι διαθέσιμοι, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την αποθήκευση από την Blutooth, αλλά αυτό είναι ακόμα πιο προβληματικό, διότι εδώ η σύνδεση σβήνει όπως.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Επιπλέον, δεν θέλετε να βάζετε τα πάντα στο σύννεφο, επειδή είναι γνωστό ότι δεν είναι απαραίτητα πάντα η απαραίτητη ασφάλεια. Η USB Flash Drive, από την άλλη πλευρά, υποστηρίζει την αποθήκευση στο ραβδί με εξωτερικό τρόπο και εύκολη μεταφορά στον υπολογιστή. Keib καλώδιο ή λογισμικό – εύκολο!

Γιατί χρειάζομαι το MemorySafeX;

Η συσκευή προορίζεται πραγματικά για όσους επιθυμούν να έχουν έναν εξωτερικό τρόπο αποθήκευσης δεδομένων από το τηλέφωνό τους, χωρίς απαραίτητα να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή, με όλα όσα χρειάζεστε δίπλα σε αυτό. Η συσκευή είναι εξίσου ελκυστική για νέους και ηλικιωμένους, γι ‘αυτό και η ηλικία δεν έχει σημασία. Η λειτουργία είναι εύκολη, η οποία είναι εξίσου ελκυστική για τις αντίστοιχες γενιές. Είτε άνδρας είτε γυναίκα, είναι εξίσου άσχετο. Είναι απλά ένα πρακτικό gadget που φαίνεται ενδιαφέρον για όλους τους ιδιοκτήτες κινητών τηλεφώνων.

Πώς χρησιμοποιείται το MemorySafeX;

Προκειμένου να ενεργοποιηθεί πρώτα η αποθήκευση του κινητού τηλεφώνου, το ραβδί με το κατάλληλο τέλος απλώς κατεβαίνει στο κινητό τηλέφωνο. Δηλαδή, όπου εισάγετε συνήθως το καλώδιο φόρτισης. Το smartphone τελικά συνδέεται στη μονάδα flash USB και έπειτα είναι έτοιμο για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Στη συνέχεια φορτώνεται μια εφαρμογή, η οποία επιτρέπει την αποθήκευση των αντίστοιχων εικόνων και δεδομένων στο ραβδί.

Μέσα σε αυτή την εφαρμογή, επιλέγετε από ποια δεδομένα θέλετε να αποθηκεύσετε στη μονάδα flash USB. Αφού επιβεβαιωθούν τα πάντα, η συσκευή αρχίζει τη μετάδοση των επιθυμητών δεδομένων. Προαιρετικά, μπορεί να δημιουργηθεί ένα αντίγραφο ασφαλείας. Στη συνέχεια αποσυνδέστε τη μονάδα USB Flash από το τηλέφωνο και τοποθετήστε τη σε μια θύρα USB στον υπολογιστή. Εδώ, η συσκευή συνδέεται και μπορείτε εύκολα να επιλέξετε σε έναν Explorer τα δεδομένα που θέλετε να μεταφέρετε. Περισσότερα δεν είναι απολύτως εκεί.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του MemorySafeX;

Κάθε gadget έχει διαφορετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που πρέπει να γνωρίζετε. Μπορούν επίσης να είναι μια απόφαση αγοράς και να βοηθήσουν να εντοπιστεί αν το MemorySafeX είναι πραγματικά χρήσιμο για τις δικές σας ανάγκες:

δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων

οφέλη

 • εύκολος χειρισμός
 • συμβατό με iOS και Android
 • εξοικονομεί δεδομένα πολύ πιο εύκολα
 • επίσης να χρησιμοποιήσετε για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων
 • επαρκή χωρητικότητα

μειονεκτήματα

 • κανένα δεν είναι γνωστό

Όπως μπορείτε να δείτε πολύ καλά σε αυτή τη λίστα, δεν υπάρχουν σχεδόν κανένα μειονέκτημα για την εργασία με το USB Flash Drive. Δεν έχει σημασία αν χρειάζεστε τη συσκευή για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ή απλά για να αποθηκεύσετε φωτογραφίες και βίντεο. Δεδομένου ότι είναι τόσο εύκολο να χειριστεί, είναι ενδιαφέρον για οποιοδήποτε κοινό που κατέχει κινητό τηλέφωνο. Επιπλέον, είναι συμβατό με iOS και Android.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο, έτσι;

Γενικά χαρακτηριστικά δοκιμής MemorySafeX και χαρακτηριστικά ποιότητας

Φυσικά, θέλαμε επίσης να πείσουμε τους εαυτούς μας για τις δυνατότητες της συσκευής και το δοκιμάσαμε. Φαίνεται πολύ υψηλή ποιότητα, τα υλικά είναι σταθερά. Γι ‘αυτό μπορείτε να το πάρετε μαζί σας εν κινήσει. Αν τότε τότε η μνήμη είναι γεμάτη, μπορείτε απλά να την αδειάσετε με το ραβδί λίγο.

Ο χειρισμός είναι πολύ εύκολος, δεν θα το σκεφτόμασταν πάρα πολύ. Αυτό που εκτιμήσαμε πραγματικά για αυτή τη συσκευή είναι ότι δεν χρειάζεται να πάρετε το καλώδιο μαζί σας για να το συνδέσετε στον υπολογιστή. Ιδιαίτερα όσον αφορά τη συνεργασία μεταξύ PC, iTunes και smartphone, αυτό είναι μερικές φορές ένα πραγματικό έργο Sisyphean, το οποίο προτιμάτε να απολέσετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι αποθηκεύουν τα δεδομένα τους στο σύννεφο.

Ωστόσο, αυτό έχει το μειονέκτημα μακροπρόθεσμα που σε κάποια στιγμή η μνήμη είναι πλήρης. Επομένως, η μεταφορά μεταξύ του ραβδιού, του smartphone και του υπολογιστή είναι πάντα πιο συμφέρουσα. Μέσα στις λίγες εβδομάδες που δοκιμάσαμε τη συσκευή, ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι με αυτό και θα ήθελα λοιπόν να το συστήσω.

Γενικές εμπειρίες και απόψεις του MemorySafeX

Εξετάσαμε την έρευνα για άλλες απόψεις σχετικά με το USB flash drive και βρήκαμε κυρίως μόνο καλές κριτικές. Παρόλο που η συσκευή δεν ήταν διαθέσιμη στην αγορά για πολύ καιρό, αρκετοί χρήστες το κατάφεραν να το δοκιμάσουν. Οι περισσότεροι αναφέρουν θετικά το MemorySafeX και θα ήθελαν να έχουν πολλά από αυτά για να σώσουν τις φωτογραφίες στο ραβδί USB για πάντα. Το μεγαλύτερο μέρος της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων γίνεται με το MemorySafeX, επειδή είναι πολύ πιο εύκολο, πράγμα που απλά κάνει τα αποτελέσματα των δοκιμών μας π<ιο δυνατά. Δεν μπορούσαμε να βρούμε αρνητικές απόψεις.

αποθήκευση δεδομένων

Υπάρχουν γνωστά προβλήματα MemorySafeX;

Όπως κάθε δίσκος, το ραβδί έχει σίγουρα ημερομηνία λήξης. Αν και οι περισσότεροι μπορούν να διαρκέσουν έως και δεκαπέντε χρόνια, πάντα φορούν έξω με την πάροδο του χρόνου. Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να το αναφέρουμε ως πρόβλημα, παρόλο που δεν μπορείτε να το δείτε σαν ένα πραγματικό πρόβλημα.

Πού μπορώ να αγοράσω το MemorySafeX;

Κατά προτίμηση απευθείας από τον κατασκευαστή, ο οποίος πωλεί τα προϊόντα του στη δική του ιστοσελίδα. Εδώ, ο αγοραστής όχι μόνο εγγυάται ότι λαμβάνει το πρωτότυπο, αλλά και έναν τρόπο να παραγγείλει πολλά. Οι βαθμολογήσεις εδώ προβλέπουν ότι όσο περισσότερο παραγγείλετε από τα ραβδιά, το άτομο από μόνο του είναι πολύ φθηνότερο.

Ως εκ τούτου, συνιστάται ιδιαίτερα να έχετε πρόσβαση σε πολλά ταυτόχρονα. Η ναυτιλία είναι γρήγορη, η σειρά είναι απλή. Επιπλέον, υπάρχει μια γρήγορη αποστολή, με λίγες ημέρες μετά την παραγγελία που έχει ήδη παραδοθεί το πακέτο. Όσον αφορά τις επιλογές πληρωμής, υπάρχουν πολλά διαθέσιμα. Αυτά είναι όσο το δυνατόν πιο απαλλαγμένα από κινδύνους, γι ‘αυτό και αξίζει μια παραγγελία.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Τεχνικές λεπτομέρειες MemorySafeX

Ας φτάσουμε στις τεχνικές λεπτομέρειες, για τις οποίες δεν είναι πολύ γνωστές, αλλά θα μπορούσαμε να βρούμε ακόμα μερικές, τις οποίες θα θέλαμε να παραθέσουμε παρακάτω:

 • 64 gigabytes χώρου αποθήκευσης (αρκετό για έως και 64.000 φωτογραφίες)
 • για χρήση με iOS και Android
 • ενσωματωμένη θύρα Lightning και USB
 • για χρήση για φωτογραφίες και αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων
 • δεν απαιτούνται ξεχωριστοί οδηγοί

Η τεχνολογία του USB stick επιτρέπει στο χρήστη να χρησιμοποιεί εύκολα τη συσκευή χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα οδήγησης. Για τη διοίκηση, υπάρχει μια εφαρμογή την οποία μπορεί να ακολουθήσει ο χρήστης και η οποία είναι εξίσου εύκολη στη χρήση.

Αξιολόγηση και σύσταση MemorySafeX

Συνολικά, θα θέλαμε να συστήσουμε το stick USB. Ένα αντίγραφο ασφαλείας μπορεί εύκολα να γίνει με αυτό. Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί άλλοι σκοποί για τους οποίους είναι χρήσιμος. Κάνει εύκολη την αποθήκευση εικόνων και βίντεο χωρίς καθυστέρηση χωρίς την ανάγκη για υπολογιστή. Οι εικόνες και τα δεδομένα αποθηκεύονται απευθείας στο ραβδί και μπορούν ακόμα να ανακτηθούν αργότερα για περαιτέρω επεξεργασία.

τα δεδομένα σίγουρα

Ένα πλεονέκτημα είναι επίσης η συμβατότητα με iOS και Android, με αποτέλεσμα να δουλεύει με αμέτρητα μοντέλα που διατίθενται στην αγορά, χωρίς να χρειαστεί να ακολουθήσουμε μια πολιτική εδώ. Κατ ‘αρχήν, είναι ένας πραγματικός εμπλουτισμός χωρίς τον οποίο δεν μπορείτε να πάρετε μαζί σας αφού έχετε εργαστεί μαζί του και να δούμε τι μπορεί να κάνει. Περαιτέρω εμπειρίες πελατών είναι διαθέσιμες μέσω αυτού του συνδέσμου! *

Πληροφορίες σχετικά με τον προμηθευτή ή τον εταίρο αποστολής

Σχετικά με τον εταίρο ναυτιλίας είναι ελάχιστα γνωστό. Ωστόσο, η συσκευή διανέμεται από μια εταιρεία που ονομάζεται Hyperstech. Εδώ είναι η πλήρης διεύθυνση: Hyper SIs Ltd., 7 / F, The Grande Building, 398-402 Kwun Tong Road, Kowloon, Χονγκ Κονγκ. Για υποστήριξη, δημιουργείται επίσης μια ανοικτή τηλεφωνική γραμμή, η οποία λειτουργεί διεθνώς. Διακρίνεται: +44 20 3808 9234 και λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα. Εάν προτιμάτε να γράψετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επικοινωνήστε με την υποστήριξη@hyperstech.com.

Αρχική σελίδα: https://shop.hyperstech.com/ *

Κατάλογος πηγών και περαιτέρω σύνδεσμοι
 1. https://www.verizonmedia.com/policies/ie/el/verizonmedia/privacy/topics/datastorage/index.html
 2. https://oip.manual.canon/USRMA-2422-zz-CS-elGR/contents/CS3025_scan_0168.html

MemorySafex

8.4
υλικό 8.5
Εφαρμογή 8.5
χρήση 8.5
Τιμή 8.0
Previous Post
Neomagnet Bracelet
Gadgets

Neomagnet Bracelet Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Next Post
Xone Phone
Gadgets

Xone Phone Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά