Poliglu Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Όποιος ταξιδεύει πολύ σε άλλες χώρες σίγουρα γνωρίζει το πρόβλημα με τη γλώσσα. Στα καταστήματα μπορεί να είναι ακόμα δυνατή η επικοινωνία στα αγγλικά. Αν μετά πάτε ανάμεσα στον πληθυσμό, αυτό γίνεται πιο δύσκολο. Ειδικά όταν πρόκειται για χώρες στις οποίες τα αγγλικά δεν ομιλούνται απαραίτητα παντού. Μερικοί άνθρωποι μαθαίνουν για αυτές τις περιπτώσεις πολλές γλώσσες. Αλλά δεν μπορούν να καλύψουν τα πάντα. Για να μην φτάσετε στα όριά σας, υπάρχει ο Poliglu. Ο μεταφραστής γλώσσας μπορεί να διασφαλίσει ότι μπορείτε να επικοινωνείτε εύκολα ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, και αυτό χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Θέλαμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στον ταξιδιωτικό σύντροφο και επομένως τον δοκιμάσαμε. Εξηγούμε επίσης τις γενικές του ικανότητες και βλέπουμε τι άλλο μπορεί να κάνει.

Τι είναι το Poliglu;

Το Poliglu είναι ένας μεταφραστής γλώσσας που μπορείτε να πάρετε μαζί σας σε πολλές χώρες για να μπορείτε να επικοινωνείτε εύκολα στη δική σας γλώσσα. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο σε τόσες πολλές περιπτώσεις. Ειδικά όταν είστε στο δρόμο πολύ ή του αρέσει να ταξιδεύει σε διάφορες χώρες, του οποίου η γλώσσα δεν ομιλείται. Ο κατασκευαστής παρέχει πολλές γλώσσες και είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Στο προσκήνιο προβάλλονται κυρίως οι ακόλουθες ιδιότητες:

 • μετάφραση χωρίς προβλήματα μέσα σε 1,5 δευτερόλεπτο
 • εξαιρετικά εύκολο στη χρήση
 • πολλές γλώσσες είναι διαθέσιμες
 • μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
 • δεν απαιτείται τεχνική τεχνογνωσία
 • μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προς τις δύο κατευθύνσειςPoliglu

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Poliglu μόνο προς μία κατεύθυνση. Αν κάποιος σου απαντήσει κάτι, μπορείς μεταφραστείτε και στη γλώσσα σας. Δεν χρειάζεται καν να έχετε κάποια ειδική τεχνική τεχνογνωσία, απλά πρέπει να πατήσετε μερικά συγκεκριμένα κουμπιά. Η μετάφραση γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα και χάρη στον Poliglu είναι δυνατή μια άπταιστη συνομιλία χωρίς κανένα πρόβλημα.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Γιατί να με βοηθήσει αυτό το προϊόν;

Όποιος ταξιδεύει πολύ πιθανότατα θα γνωρίζει και το πρόβλημα ότι δεν καταλαβαίνει πάντα όλα όσα λέγονται γύρω του. Μπορείτε να μάθετε όσες ξένες γλώσσες θέλετε. Δεν έχετε πάντα κοντά σας αυτούς που μιλούν στη χώρα στην οποία ταξιδεύετε. Ως εκ τούτου, ένας μεταφραστής φωνής είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μετακινηθείτε να κάνει ακριβώς αυτό. Επειδή με αυτό χρειάζεστε μόνο αυτό που πραγματικά θέλετε να πείτε, μιλάει στη συσκευή και μπορείτε να καλέσετε την αντίστοιχη εθνική γλώσσα. Η μετάφραση διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα και μπορείτε να επικοινωνείτε καλά στα καφέ αλλά και μέσα στον πληθυσμό. Έτσι, οι διακοπές είναι πολύ καλύτερες.

Ποιο είναι το κοινό-στόχος του Poliglu;

Όποιος θέλει να πάει διακοπές και να επικοινωνήσει εκεί μπορεί να επωφεληθεί από το Poliglue. Δεν έχει σημασία αν κάθεστε σε ένα καφέ και παραγγείλετε ένα κομμάτι κέικ ή αν βρίσκεστε στην πόλη και θέλετε να ζητήσετε οδηγίες. Και τα δύο αποτελούν σημαντικό πρόβλημα για κάποιον που δεν γνωρίζει την εθνική γλώσσα. Επομένως, συνιστάται ιδιαίτερα να έχετε μαζί σας έναν μεταφραστή γλώσσας όπως ο Poliglu. Είναι εκεί εντελώς άσχετο τι ηλικία είναι ο χρήστης. Το Poliglu μπορεί να βοηθήσει μικρούς και μεγάλους και να χρησιμεύσει ως μεταφραστής γλώσσας.

Ως σύντροφος ταξιδιού, γίνεται ένα απαραίτητο εργαλείο που δεν θα αφήνετε πλέον στο σπίτι. Δεν είναι καν απαραίτητο να έχουμε μεγάλη τεχνική τεχνογνωσία. Γιατί χρειάζεται μόνο να πατήσετε ορισμένα κουμπιά, τα οποία στη συνέχεια φροντίζουν για όλα τα άλλα. Κατ ‘αρχήν, ο καθένας μπορεί να δοκιμάσει τον μεταφραστή γλώσσας μία φορά και θα διαπιστώσει μόνος του ότι η συσκευή ωφελεί μόνο τον ίδιο.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Πώς χρησιμοποιείται το προϊόν;

Η χρήση του Poliglu είναι πολύ εύκολη. Υπάρχουν πολλά κουμπιά στη συσκευή. Πρώτα απ ‘όλα, είναι απαραίτητο να ρυθμίσετε τη γλώσσα. Το εγχειρίδιο οδηγιών εξηγεί πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό. Στη συνέχεια, απλά πατάτε το κουμπί A και εκφωνείτε στη συσκευή αυτό που θέλετε να μεταφράσετε. Εάν αφήσετε το κουμπί, αυτό θα μεταφραστεί για εσάς χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν θέλετε να μεταφράσετε κάτι στη γλώσσα σας, από την άλλη, πατάτε το πλήκτρο B και καταγράφετε αυτό που λέει ο άλλος. Εάν αφήσετε ξανά αυτό το κουμπί, αυτό που ειπώθηκε θα είναι μέσα μεταφραστεί στη γλώσσα σας για ενάμιση δευτερόλεπτο. Περισσότερα δεν είναι απολύτως απαραίτητα. Όπως μπορείτε να δείτε, η λειτουργία είναι εντελώς απλή και χάρη στον μεταφραστή φωνής μπορείτε να έχετε μια άπταιστη συνομιλία στην οποία νιώθετε σαν να μιλάτε πραγματικά τη γλώσσα.

Poliglu Χρήση

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του μεταφραστή γλώσσας;

Όπως κάθε τεχνική συσκευή, το Poliglu έχει επίσης τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά. Επομένως, αδράξαμε την ευκαιρία παρακάτω και συνοψίσαμε όλα τα απαραίτητα για εσάς. Έτσι, μπορείτε ίσως καλύτερα να αποφασίσετε εάν ο μεταφραστής γλώσσας είναι κατάλληλο για εσάς. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λίστες ως βοήθημα απόφασης αγοράς.

Πλεονεκτήματα:

 • εξαιρετικά εύκολο στη χρήση
 • πολλές διαθέσιμες γλώσσες
 • συμπαγής κατασκευή και επομένως βέλτιστα φορητό
 • αντιδρά μέσα σε δευτερόλεπτα
 • μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά

Μειονέκτημα

 • άγνωστο

Όπως μπορείτε να δείτε, το Poliglu δεν έχει κανένα μειονέκτημα να σκεφτεί όταν χρησιμοποιείτε τον μεταφραστή φωνής. Ο ταξιδιωτικός σύντροφος θα σας στηρίξει χωρίς κανένα πρόβλημα να βρουν το δρόμο τους σε μια ξένη χώρα. Ακόμα κι αν είναι απλώς σε ένα καφέ ή στο δρόμο, όταν πρέπει να ζητήσετε οδηγίες. Μπορείτε απλώς να το βάλετε στην τσέπη σας και απλά να πατήσετε μερικά κουμπιά όταν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. Μέσα σε δευτερόλεπτα έχετε μια μετάφραση και μπορείτε να επικοινωνήσετε όπως θέλετε.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Σφραγίδες και χαρακτηριστικά ποιότητας Poliglu

Φυσικά, θέλαμε να μάθουμε περισσότερα γι ‘αυτό και να δοκιμάσουμε τον Poliglu. Θέλαμε να δοκιμάσουμε αν είναι πραγματικά τόσο εύκολο όσο υπόσχεται ο κατασκευαστής. Ως εκ τούτου, αρχικά παραγγείλαμε τον μεταφραστή γλώσσας, κάτι που ήταν επίσης δυνατό χωρίς κανένα πρόβλημα. Το πήραμε πολύ γρήγορα, έτσι θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με τη δοκιμή μας αμέσως. Παράλληλα, δώσαμε τον συνοδό του ταξιδιού σε συνάδελφο που πήγαινε για επαγγελματικό ταξίδι.

Και στις δύο περιπτώσεις μπορέσαμε να προσδιορίσουμε ότι το Poliglu μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς προβλήματα και ότι η μετάφραση πραγματοποιείται στην πραγματικότητα τόσο γρήγορα όσο είχε υποσχεθεί. Ο συνάδελφός μας τα πήγαινε υπέροχα με τη συσκευή εν κινήσει και μπόρεσε να κάνει συνομιλίες χωρίς να χρειάζεται να μιλάει ο ίδιος τη γλώσσα. Συνολικά, μας εξέπληξε πολύ η απόδοση του Poliglu, αλλά πιστεύουμε επίσης ότι ο μεταφραστής γλώσσας μπορεί επίσης να κάνει ένα σε άλλες γλώσσες εκτός από τα αγγλικά καλή απόδοση δείχνει. Χάρη στις διαφορετικές γλώσσες, μπορείτε να βρίσκετε τον δρόμο σας πολύ καλά και δεν χρειάζεται πλέον να υπολογίζετε ότι θα πρέπει να επικοινωνείτε με τα χέρια και τα πόδια σας όπως ήταν κάποτε.

Απόψεις PoliglusPoliglu απόψεις

Όταν αναζητούσαμε πληροφορίες για το Poliglu, αναζητήσαμε φυσικά άλλους ιστότοπους και αναζητήσαμε τις απόψεις των χρηστών που είχαν ήδη χρησιμοποιήσει τον μεταφραστή γλώσσας. Θέλαμε να έχουμε μια ακόμη καλύτερη εικόνα του ταξιδιωτικού συντρόφου και αυτό ήταν πολύ δυνατό χρησιμοποιώντας αναφορές εμπειρίας. Τα περισσότερα από αυτά ήταν πολύ θετικά και ανέφεραν ότι ο Poliglu ήταν εκεί σε διάφορες χώρες και μετέφρασε γλώσσες που δεν μιλούσαν οι ίδιοι. Η μετάφραση έγινε από τους κατοίκους της χώρας κατάλαβε πολύ καλά και έτσι ήταν δυνατό να γίνει μια συνομιλία μέσα σε λίγα λεπτά που παρείχε πληροφορίες για όλα τα άλλα. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν θέλουν πλέον να μένουν χωρίς τον ταξιδιωτικό τους σύντροφο και περιγράφουν το Poliglu ως έναν πολύ καινοτόμο τρόπο να βρουν το δρόμο τους στο εξωτερικό. Ως εκ τούτου, χαίρονται να το προτείνουν σε άλλους και δεν θέλουν να το χάνουν πια. Κατ ‘αρχήν, όλα όσα καταφέραμε να μάθουμε στη δοκιμή μας ήταν υποστηριζόμενα. Περαιτέρω κριτικές πελατών είναι διαθέσιμες εάν κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο! *

Υπάρχουν γνωστά τεχνικά προβλήματα;

Αφού δοκιμάζαμε τακτικά τη συσκευή, διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρχαν κανένα πρόβλημα κατά τη χρήση του μεταφραστή, υπό την προϋπόθεση ότι τηρήθηκαν οι οδηγίες λειτουργίας του κατασκευαστή.

Πού μπορώ να αγοράσω το Poliglu;

Είναι καλύτερο να το αγοράσετε απευθείας από τον κατασκευαστή, ο οποίος έχει τη δική του ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο και προσφέρει τη συσκευή εκεί μέσω ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί κανείς επίσης να υποθέσει ότι παίρνετε το πρωτότυπο και όχι κακοφτιαγμένο αντίγραφο. Εδώ έχετε επίσης την εγγύηση ότι όλα θα κυλήσουν για τη δική σας ικανοποίηση.

Αλλά όχι μόνο λόγω της απλής παραγγελίας, συνιστάται να παραγγείλετε απευθείας από τον κατασκευαστή. Έχει ειδικές προσφορές στο ηλεκτρονικό του κατάστημα που μπορείτε να επωφεληθείτε. Σε αυτούς περιλαμβάνονται όχι μόνο ένας από τους μεταφραστές γλωσσών, αλλά αρκετοί. Επομένως, εξακολουθείτε να έχετε κάποια βοήθεια, ακόμα κι αν μια από τις μπαταρίες είναι άδεια. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές συσκευές για να εξοπλίσετε όλη την οικογένειά σας ή να κάνετε ένα ωραίο δώρο σε κάποιον. Επιπλέον, η συσκευή είναι μεμονωμένα φθηνότερη από ό, τι όταν παραγγέλνετε μεμονωμένα. Επομένως, αξίζει πάντα να επωφεληθείτε από αυτές τις προσφορές όταν είναι διαθέσιμες. Προσοχή όμως: Διατίθενται μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα και επομένως πρέπει να χρησιμοποιούνται όταν έχετε την ευκαιρία. Εάν κάποια στιγμή δεν είναι πλέον διαθέσιμα, δεν είναι ξεκάθαρο αν μπορείτε να επιστρέψετε στο Poliglu ευνοϊκές συνθήκες παραλαμβάνει. Επομένως, σας συμβουλεύουμε πάντα να επωφεληθείτε από τις προσφορές.

Poliglu GR

Τεχνικά στοιχεία Poliglu

Τώρα ερχόμαστε στις τεχνικές ιδιότητες του Poliglu, έτσι ώστε να είναι δυνατή μια βαθύτερη αντίληψη ως προς αυτό. Στη συνέχεια συνοψίζουμε όσα γνωρίζουμε.

 • έχει συνολικά 36 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των χίντι, των ιαπωνικών και διαφόρων τύπων ισπανικών
 • Οι συνομιλίες είναι δυνατές σε πραγματικό χρόνο χάρη στην γρήγορη εγγραφή Μετάφραση χωρίς
 • προβλήματα και μέσω εφαρμογής

Δυστυχώς, δεν μπορούν να βρεθούν περισσότερα για την τεχνολογία της Poliglu. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι οι πληροφορίες ήδη σας λένε τι είναι σημαντικό και ότι μπορείτε να βασιστείτε στον ταξιδιωτικό σας σύντροφο σε περίπτωση συνομιλίας.

Πώς λειτουργεί η διαδικασία παραγγελίας;

Ο ταξιδιωτικός σύντροφος χρειάζεται μόνο να παραγγελθεί χρησιμοποιώντας μια φόρμα παραγγελίας. Εδώ εισάγετε τα δικά σας δεδομένα και, στη συνέχεια, επιλέγετε πώς θέλετε να πληρώσετε για το σύνολο. Μέθοδοι χωρίς προβλήματα όπως το PayPal ή η πιστωτική κάρτα είναι διαθέσιμες εδώ. Μετά από αυτό, η παραγγελία απλώς αποστέλλεται. Στη συνέχεια, ο πάροχος στέλνει ένα Email επιβεβαίωσης, στο οποίο καταγράφεται ξανά ολόκληρη η διαδικασία παραγγελίας. Έτσι έχετε πάντα μια επισκόπηση. Όταν αποσταλεί ο μεταφραστής γλώσσας, θα λάβετε άλλο μήνυμα. Στη συνέχεια, υπάρχει ένας σύνδεσμος παράδοσης σε αυτό το μήνυμα. Αυτό καθιστά πολύ εύκολο να παρακολουθείτε το δέμα στο διαδίκτυο και να προσδιορίζετε πότε πρέπει να φτάσει σε εσάς. Στη συνέχεια, μπορείτε να δοκιμάσετε αμέσως τον μεταφραστή γλώσσας.

Αξιολόγηση και σύσταση Poliglu

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να προτείνουμε το Poliglu σε άλλους. Ο μεταφραστής φωνής είναι συμπαγής και εύκολος στη χρήση. Χωράει στην τσέπη σας και επομένως μπορεί να το πάρετε εύκολα μαζί σας όταν ταξιδεύετε. Ο ταξιδιωτικός σύντροφος είναι επίσης πολύ καλός φιλικό προς τον χρήστη και εύκολο στη χρήση. Έτσι, εν κινήσει, έχετε πάντα την εγγύηση ότι μπορείτε να γίνετε κατανοητοί, ακόμα κι αν δεν μιλάτε πραγματικά τη γλώσσα. Ακόμη και άτομα χωρίς τεχνική τεχνογνωσία μπορούν να κάνουν χρήση της συσκευής και να τη χρησιμοποιήσουν χωρίς δισταγμό. Τόσο η δοκιμή μας όσο και οι κριτικές άλλων υποδηλώνουν ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σωστά τον ταξιδιωτικό σύντροφο ανά πάσα στιγμή. Είτε πρόκειται για την παραγγελία ενός καφέ είτε για να ζητήσετε οδηγίες.

Συχνές ερωτήσεις

Σε αυτήν την τελευταία ενότητα, θέλουμε να διευκρινίσουμε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχουν προκύψει κατά την ανάγνωση. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι είστε βέλτιστα ενημερωμένοι και ότι μπορείτε να αποφασίσετε ακόμα καλύτερα εάν το Poliglu είναι κατάλληλο για εσάς.

 • Ε: Υπάρχει κάποιο κρυφό κόστος για τη χρήση του Poliglu;
 • Α: Απολύτως όχι! Δεν υπάρχει κανένα επιπλέον κόστος που πρέπει να φοβάστε όταν χρησιμοποιείτε τον μεταφραστή γλώσσας.
 • Ε: Πόσος χρόνος χρειάζεται για να κρατήσετε τον Poliglu στα χέρια σας;
 • Α: Συνήθως χρειάζονται περίπου δύο εβδομάδες για να παραληφθεί ο μεταφραστής φωνής και να χρησιμοποιηθεί για αποστολή.
 • Ε: Το Poliglu λειτουργεί πραγματικά και με τους δύο τρόπους;
 • Α: Ναι! Η συσκευή υποστηρίζει έτσι μια συνομιλία χωρίς προβλήματα και επιτρέπει την επικοινωνία σε πολλές γλώσσες.
 • Ε: Τι κάνω εάν η συσκευή δεν είναι αυτή που φανταζόσασταν;
 • Α: Τότε απλά το στέλνεις πίσω. Η αγορά είναι εντελώς ακίνδυνη και αν δεν σας αρέσει, μπορείτε απλά να την στείλετε πίσω εντός 30 ημερών. Τότε θα πάρετε τα χρήματά σας πίσω χωρίς καμία δυσκολία.
 • Ε: Πόσο συχνά μπορώ να αλλάζω τη γλώσσα;
 • Α: Όσο συχνά θέλετε, στην πραγματικότητα.
Πληροφορίες σχετικά με τον πάροχο ή τον συνεργάτη αποστολής

Το Poliglu πωλείται από εταιρεία με την ακόλουθη διεύθυνση: UAB Ekomlita, K. Donelaicio 60, LT-44248, Kaunas, Lithaunia. Υπάρχει επίσης ένας αριθμός τηλεφώνου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Είναι: +1 (469) 654-4213. Επιπλέον, το υπηρεσία έχει ρυθμιστεί μια διεύθυνση email στην οποία μπορείτε να απευθυνθείτε εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις: [email protected] Ο μεταφραστής φωνής είναι διαθέσιμος από τον ακόλουθο ιστότοπο: https://get-poliglu.com/

Poliglu Λογότυπο

Κατάλογος προέλευσης και περαιτέρω συνδέσεις:
 1. https://en.wikipedia.org/wiki/Translation
 2. https://www.languagescientific.com/the-difference-between-translation-and-interpreting/

Poliglu

7.8
Εφαρμογή 8.5
Χρήση 8.0
Τιμή 7.0
Previous Post
HyperShoes
Gadgets

HyperShoes Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Next Post
Nuubu
Symplirómata Diatrofís

Nuubu Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά