Prostero Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Τι είναι το Prostero;

Το Prostero είναι ένα βιογενές σύμπλεγμα που χρησιμοποιείται από τους άνδρες για την αντιμετώπιση προβλημάτων της ουροφόρου οδού, της προστατίτιδας και την αποκατάσταση των στύσεων. Χρησιμεύει ως αποτελεσματικό μέσο για την πλήρη αποκατάσταση της λειτουργικότητας του ουρογεννητικού συστήματος και έχει θετική επίδραση στην ευημερία του ατόμου. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το ενεργό σύμπλεγμα για τη διατήρηση της υγείας των ανδρών πρέπει να μπορεί να επιλύσει τα ακόλουθα προβλήματα:

 • Η απομάκρυνση της φλεγμονώδους διαδικασίας στον προστάτη και η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος,
 • την τόνωση της σεξουαλικής επιθυμίας και την αποκατάσταση μιας κανονικά λειτουργούσας στύσης,
 • Η επιβράδυνση της γήρανσης των κυττάρων, η διακοπή των επώδυνων ουροφόρων συμπτωμάτων και η απομάκρυνση των λίθων από το ουροποιητικό σύστημα,
 • Η αύξηση της παραγωγής τεστοστερόνης και η βελτίωση της ποιότητας του σπέρματος,
 • Μείωση του μεγέθους του φλεγμονώδους προστάτη και αποκατάσταση της φυσιολογικής κυκλοφορίας του αίματος στον προστάτη.

Το φάρμακο χρησιμεύει ως συμπλήρωμα διατροφής για τον ενεργειακό μεταβολισμό, ο οποίος ως μέρος του μεταβολισμού είναι υπεύθυνος για την παροχή ενέργειας στο σώμα χωρίς διακοπή και την εξασφάλιση του. Η ενέργεια που εξάγουμε από το φαγητό μας χρησιμοποιείται από τον ανθρώπινο οργανισμό για μηχανικές εργασίες όπως άσκηση, διατήρηση της ομοιόστασης και της θερμοκρασίας του σώματος, καθώς και ανανέωση και σύνθεση των ουσιών του σώματος.

Prostero

Είναι το σωστό Prostero για εσάς;

Είναι μια αποτελεσματική προετοιμασία για τους ώριμους άντρες πάνω από 40 χρόνια. Από την άλλη πλευρά, δεν είναι κατάλληλη για τις γυναίκες επειδή χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της προστατίτιδας καθώς και για τις διαταραχές της σεξουαλικής λειτουργίας του αρσενικού. Οι επιστήμονες του “Κέντρου Υγείας” έχουν αναπτύξει το Prostero για την πρόληψη σοβαρών συνεπειών της προστατίτιδας και την αποκατάσταση της υγείας των ανδρών.

Έχει φυσικά συστατικά που βασίζονται σε υψηλή βιολογική δραστηριότητα και όχι μόνο ανακουφίζουν από τον πόνο του αρσενικού πληθυσμού αλλά και την κύρια αιτία της δυσφορίας του προστάτη και της σεξουαλικής δυσλειτουργίας. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η μεθοδολογία του θεωρείται το καλύτερο μέτρο για την πρόληψη της ασθένειας των αρσενικών προστάτων αδένων για τους ώριμους άνδρες. Το Prostero είναι ειδικά για εκείνους τους άνδρες που έχουν τα ακόλουθα συμπτώματα του πόνου:

 • Αίσθημα πόνου στους όρχεις, το ορθό, το περίνεο,
 • πόνος στην ούρηση και νυκτερινή επείγουσα ανάγκη,
 • Τα σημάδια ενός φλεγμονώδους προστάτη που συνοδεύεται από γενική δηλητηρίαση που εκδηλώνεται με πονοκέφαλο, πυρετό, κόπωση, οστικός πόνος, πόνο στις αρθρώσεις, πόνο στους μυς και ρίγη,
 • Συχνή δυσκοιλιότητα (συμφόρηση) και μείωση της λίμπιντο
 • Μείωση της σεξουαλικής δραστηριότητας και επιτάχυνση της εκσπερμάτισης.

Πόνος του προστάτη

Αξιολόγηση και σύσταση του Prostero

Ο παράγοντας αυτός έχει ακριβώς τρία φυσικά συστατικά που στο συγκρότημα με το άλλο – σύμφωνα με τον κατασκευαστή – για να βοηθήσει την υγεία των ανδρών και το συχνό στόχο τη μείωση (κυρίως νυκτόβια) ούρηση. Το περιέχον δραστικό συστατικό Saw Palmetto προλαμβάνει (ή μειώνει) τη μεγέθυνση του αδένα του προστάτη και έχει ανοσοδιεγερτικό αποτέλεσμα. Ο φλοιός του αφρικανικού δαμάσκηνου μειώνει τη φλεγμονή του προστάτη, έχει αποσυμφορητικό αποτέλεσμα και αποτρέπει τον σχηματισμό ιστών όγκου.

Οι σπόροι κολοκύθας που περιέχουν μειώνουν τη συχνότητα ούρησης στην ουροδόχο κύστη, υποστηρίζουν την εκκένωση ούρων και βοηθούν στην αναγέννηση της λειτουργίας του αδένα του προστάτη. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, περισσότεροι από 20.000 άνδρες σε όλη την Ευρώπη έχουν υποβληθεί σε θεραπεία με αυτό το παρασκεύασμα και έχουν αναρρώσει από προβλήματα του προστάτη. Το φάρμακο απονέμεται με ποσοστό επιτυχίας μεταξύ 80% και 100%. Έχει αναφερθεί ότι είναι εκατό τοις εκατό αποτελεσματική στην πλήρη μείωση του πόνου, η οποία ήταν πιο έντονη κατά τη διάρκεια της επιδείνωσης της προστατίτιδας. Επιπλέον, η επιθυμία για ούρηση μειώθηκε στο 98% των περιπτώσεων και ο επείγων χαρακτήρας της νυκτερινής ούρησης εξαφανίστηκε εντελώς.

Επιπλέον, το 97% των ανδρών βρήκε πλήρη ανακούφιση από τον πόνο κατά τη διάρκεια της ούρησης, το 89% είχε κανονικοποιηθεί το μέγεθος του προστάτη και το 80% είχε αναρρώσει τις στύσεις.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Πώς λειτουργεί το Prostero;

Το φάρμακο χορηγείται ως «πορεία» έως και 30 ημερών χρήσης και συνεπώς μπορεί να τερματιστεί μετά από αυτό το μήνα – λόγω της πλήρους ανάκτησης, σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Εντός της πρώτης έως δεύτερης εβδομάδας χρήσης, οι πρώτες βελτιώσεις που είναι πλήρεις και πλήρεις την τελευταία ημέρα της κατάποσης είναι ήδη εμφανείς.

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή Prostero;

Το Prostero χορηγείται με τη μορφή κάψουλας, το οποίο πρέπει να λαμβάνεται 1 κάψουλα 3 φορές την ημέρα, 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα. Εάν δεν καταπιείτε καψάκια καλά, μπορείτε επίσης να τα ανοίξετε και να τα καταπιείτε ως σκόνη με νερό. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να είναι μεθυσμένο με αλκοόλ (που θα πρέπει να είναι προφανές)!

Γενική εξέταση Prostero

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το Prostero θα πρέπει να έχει κλινική αποτελεσματικότητα 98% σε επουλωμένους ασθενείς και έχει εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ιατρική Ένωση. Θεωρείται ότι είναι η πιο αποτελεσματική προετοιμασία για άντρες άνω των 40 ετών και έχει αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες και 100% οικολογικά συμβατά συστατικά χωρίς χημικά πρόσθετα.

Μπορεί το Prostero να προκαλέσει αλλεργίες;

Ενδεχομένως, κάποιος μπορεί να πάρει αλλεργίες από όλους τους και να τους εξαλείψει εντελώς με αυτό το φάρμακο δεν είναι δυνατό.

Ωστόσο, επειδή οι σπόροι κολοκύθας που περιέχονται στους ξηρούς καρπούς, ιδιαίτερα παξιμάδι αλλεργίες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί κατά τη λήψη και άνδρες που ξέρουν είναι αλλεργικοί σε Saw Palmetto (Saw Palmetto φρούτα), καθώς και το φλοιό του αφρικανικού δέντρου δαμάσκηνο. Σε συνδυασμό με σπόρους κολοκύθας και κολοκυθάκια μπορεί επίσης να έρθει σε μια σταυρωτή αλλεργία (σπάνια). Οι παρενέργειες των σπόρων κολοκύθας ήταν γαστρεντερικές διαταραχές όπως στομαχικές διαταραχές, ναυτία ή καούρα, ωστόσο, μπορεί συνήθως υποχωρούν κατά τη διάρκεια παρατεταμένης πρόσληψη του εαυτού του και πάλι. Σπάνιες αντενδείξεις μπορεί επίσης να είναι δερματικό εξάνθημα, δύσπνοια ή οίδημα προσώπου.

Σε αυτές τις εμφανιζόμενες παρενέργειες, το φάρμακο πρέπει να διακόπτεται αμέσως και να βλέπετε γιατρό!

σπόροι κολοκύθας

Το Saw Palmetto σπανίως προκαλεί ζάλη, κόπωση, πονοκέφαλο ή στομαχικές διαταραχές. Οι σπογγώδεις δηλώσεις μαρτυρούν ακόμη και το ήπαρ και την βλάβη στο στομάχι ως παρενέργεια, αλλά αυτό δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι πραγματικά οι παρενέργειες του Saw Palmetto. Το Saw palmetto, ωστόσο, μπορεί να εμποδίσει την πήξη του αίματος, η οποία μπορεί να είναι απειλητική για τη ζωή στη χειρουργική επέμβαση και να οδηγήσει σε αυξημένη αιμορραγία. Επομένως, το παρασκεύασμα δεν θα πρέπει (τουλάχιστον) να λαμβάνεται τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν από μια εκκρεμούσα χειρουργική επέμβαση.

Γενικές εμπειρίες και απόψεις του Προστερού

Λόγω των φυσικών συστατικών και τον μεγάλο αριθμό των ήδη ανάρρωσης των ανδρών, το Prostero αυτό είναι μια αρκετά καλή επιλογή για τα προβλήματα του προστάτη ή σεξουαλικών δυσλειτουργιών. Ειδικά η μικρή διάρκεια της χρήσης είναι ένα ελκυστικό πράγμα, διότι μια πιο αιώνια θεραπεία αποφεύγεται και ακόμη πλήρης ανάκτηση μπορεί να γίνει αισθητό μετά από ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Μιλάει πολλά για αυτή την προετοιμασία του προστάτη.

Οι βαθμολογίες και κριτικές από χρήστες στο Διαδίκτυο όλα ακούγονται πολύ θετικά και ένας ασθενής ήταν ευτυχής που δεν μασάζ του προστάτη έπρεπε να γίνει με αυτόν, αλλά τον είχε συμβουλέψει να Prostero το γιατρό. Έπειτα από τρεις μήνες αισθάνθηκε «άριστος». Ένας άλλος χρήστης γράφει ότι μετά από ένα μήνα ο πόνος του εξαφανίστηκε, η τουαλέτα ξανάρχισε και η σεξουαλική λειτουργία βελτιώθηκε.

Το επόμενο γράφει ότι ήταν έτοιμος να εγχείρηση προστάτη, ως αποτέλεσμα της διεύρυνσης και φλεγμονή του προστάτη και του δόθηκε η διάγνωση της «προστατίτιδα». Όταν, στη συνέχεια, αυτό το φάρμακο συνταγογραφείται σε αυτόν ως έσχατη λύση, παρά μια χειρουργική επέμβαση, ήταν για ένα μήνα, «ξαφνικά τα πάντα σαν πέσει» και να βλάψει τίποτα.

Δύο ειδικοί αξιολογούν επίσης αυτό το παρασκεύασμα πολύ θετικά. Γράφει έναν ειδικό στην Ανδρολογία και Σεξολογίας που βλέπει τους ασθενείς του μόνο δύο φορές, αρχικά για τη διάγνωση και από την άλλη πλευρά, αν ήθελα να τον ευχαριστήσω για την συνταγογράφησης του συγκεκριμένου φαρμάκου, επειδή είναι πλέον υγιής. Αυτό το ειδικό λέει ότι Prostero ήταν μια «ελεύθερη γιατρός» και μπορεί κανείς να σώσει ακριβά κλινικές, επομένως, το «μετρητά» μόνο μία.

Ο άλλος ειδικός στην Ανδρολογία λέει ότι αυτό είναι ένα «απολύτως ασφαλές μέσο για τους άνδρες της παλαιότερης γενιάς», και ότι δεν θα επιστρέψει με την μοναδική φόρμουλα του, αυτό σημαίνει το πρόβλημα του προστάτη και πάλι.

Η Επιτροπή Ε [η ανεξάρτητη επιστημονική επιτροπή εμπειρογνωμόνων για τα φυτικά φαρμακευτικά προϊόντα της πρώην Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Υγείας (BGA) και η σημερινή Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο για τα ναρκωτικά και τα ιατρικά βοηθήματα (BfArM)] αξιολόγησε τη χρήση των σπόρων κολοκύθας για τη διαταραχή της ούρησης και για την οξύθυμος κύστης με ένα υπάρχον στάδιο αδενώματος Ι ΙΙ ως θετικό. Ομοίως, το 1989, η Επιτροπή αξιολόγησε τα εκχυλίσματα saw palmetto ως εξίσου θετικά για χρήση στην υπερπλασία του προστάτη.

Περαιτέρω κριτικές πελατών είναι διαθέσιμες εάν κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο!

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του προϊόντος

Οφέλη από τη λήψη:

 • υποαλλεργικό, εκατό τοις εκατό οργανικών, αντιοξειδωτικό, αναγέννησης, αντι-βακτηριακή, αντι-φλεγμονώδη, διεγείροντας την κυκλοφορία του αίματος, ενθαρρύνει τη σεξουαλική δραστηριότητα, μειώνει νυκτουρία, ανακουφίζει από τον πόνο και του προστάτη προβλήματα, βελτιώνει την ούρηση,
 • δεν περιέχει επιβλαβείς χημικές ενώσεις,
 • προληπτικά καταναλώσιμο,
 • εύκολος χειρισμός και σύντομος χρόνος επεξεργασίας,
 • του προστάτη δεν είναι ακριβή διάγνωση, τη χειρουργική επέμβαση, ακριβά δισκία και αλοιφές και τους εμβολιασμούς και χωρίς ταπεινωτική μασάζ από την πλευρά του γιατρού.

Μειονεκτήματα της λήψης:

 • σχεδόν καμία γνωστή, προαιρετικά ένα δυσανεξία στα συστατικά του ενεργού συμπλόκου παρασκευάσματος (ανάλογα με την γνωστή ευαισθησία του ατόμου)

Πού μπορώ να αγοράσω το Prostero;

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρονικά καταστήματα, αλλά αποκλειστικά μέσω του κατασκευαστή. Ακολουθεί επίσης μια προσφορά έκπτωσης έως 50% επί της λιανικής τιμής του προϊόντος.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Τι φαίνεται η τιμή του Prostero;

Το προϊόν προσφέρεται σε μία συσκευασία και παραδίδεται εντός τεσσάρων έως οκτώ ημερών. Η πληρωμή θα γίνει μετά την παραλαβή των αγαθών ή την παράδοση με αντικαταβολή. Από την πλευρά του κατασκευαστή, η παραγγελία γίνεται με το κουμπί “παραγγελία” ή “αγορά” και με επακόλουθη ανάκληση ενός συμβούλου πελάτη. Τα έξοδα αποστολής δεν καθορίζονται, μπορούν να αναφερθούν κατά τη διαδικασία παραγγελίας.

Ποια είναι τα δραστικά συστατικά του Prostero;

Το Prostero περιέχει τα ακόλουθα φυσικά συστατικά:

 • φλοιός της αφρικανικής δαμάσκηνας (Pygeum africanum)
 • σπόροι κολοκύθας (Cucurbita pepo)
 • είδε φρούτα (Saw Palmetto, Serenoa repens, Sabal serrulata)

Ο φλοιός του αφρικανικού δέντρου δαμάσκηνο ή σκληρό χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία ασθενειών της κύστεως, των νεφρών, και του προστάτη, και σημαντικές φάρμακα της είναι λιπίδιο-διαλυτά φυτοστερόλες και πεντακυκλική τριτερπένια. Αυτό μπορεί να μειώσει σημαντικά τα συμπτώματα μιας καλοήθους υπερτροφίας του προστάτη και να ομαλοποιήσει το ρεύμα των ούρων καθώς και να μειώσει τη νυκτερινή ούρηση και τα υπολείμματα ούρων.

Φλοιός της αφρικανικής δαμάσκηνας

Στους σπόρους κολοκύθας u.a. Φυτοστερόλες σε ελεύθερη και δεσμευμένη μορφή καθώς και το αμινοξύ cucurbitin και βιταμίνη Ε και σελήνιο. Οι φυτοστερόλες αναστέλλουν τη μετατροπή της τεστοστερόνης στην ενεργό διυδροτεστοστερόνη. Το αποτέλεσμα αποδείχθηκε στα συμπτώματα ούρησης ως συμπτωματικά συμπτώματα καλοήθους μεγέθυνσης του προστάτη και μιας ευερέθιστης ουροδόχου κύστης.

Το Saw Palmetto που είναι το φθινόπωρο σκούρα κόκκινα φρούτα που τους αρέσει να βρίσκουν εφαρμογή στην ιατρική, λόγω της θετικής επίδρασης των Sabalfrüchte στη λαϊκή ιατρική για τη θεραπεία της φλεγμονής του προστάτη, της ουροδόχου κύστης και των όρχεων.

Δεν παρέχεται πλήρης κατάλογος όλων των συστατικών του παρασκευάσματος (και ενδεχομένως άλλων) και μπορεί να βρεθεί μόνο στη συσκευασία.

Ποιος είναι ο προμηθευτής του προϊόντος;

Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου πληροφορίες σχετικά με τον κατασκευαστή, μόνο η διεύθυνση αναφέρεται από την πλευρά του κατασκευαστή: BERNADETTE LTD, Av Ricardo J. Alfaro, Παναμάς Διεθνές.

Εξωτερικές πηγές
 1. Low Urin Tract Symptoms. 2018 May;10(2):167-174. doi: 10.1111/luts.12155. Epub 2017 Feb 4. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28160499
 2. Department of Biochemistry, Michael Okpara University of Agriculture, Umudike, Nigeria. Urol Int. 2011;87(2):218-24. doi: 10.1159/000327018. Epub 2011 Jun 28. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21709398
 3. Department of Biomedical and Biotechnological Science, University of Catania, Catania, Italy. nflamm Res. 2018 Jul;67(7):617-626. doi: 10.1007/s00011-018-1152-9. Epub 2018 Apr 20. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29679313
 4. Semin Cancer Biol. 2016 Oct;40-41:160-169. doi: 10.1016/j.semcancer.2016.06.003. Epub 2016 Jun 28. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27370570
 5. J Ethnopharmacol. 2016 Aug 22;190:33-45. doi: 10.1016/j.jep.2016.05.052. Epub 2016 May 24. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=prostate+function+bark+of+african+plum

Prostero

8
Φυσικά συστατικά 10.0
Εφαρμογή 7.0
Χρήση 9.0
επίδραση 7.0
τιμή 7.0
Previous Post
Tactic Air Drone_4
Gadgets

Tactic Air Drone Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Next Post
Purefit Keto Κάψουλες Αδυνάτισμα
Meíosi Symplirómata Diatrofís

Purefit Keto Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά