Silane Guard Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Οι γρατζουνιές στο χρώμα ή ο δυσάρεστος αποχρωματισμός κατά τη διάρκεια των ετών δίνουν στο αυτοκίνητο μια σωστά φθαρμένη εμφάνιση. Εκείνοι που ξεκινούν αρκετά νωρίς για να προστατέψουν το αυτοκίνητο από τέτοια προβλήματα εξακολουθούν να έχουν κάποια από αυτά, ακόμα κι αν το αυτοκίνητο είναι λίγο μεγαλύτερο. Και φυσικά αυξάνει την αξία μεταπώλησης αν το χρώμα παραμένει σε καλή κατάσταση. Αλλά πώς πραγματικά αυτό θα είναι εγγυημένο; Οι περισσότεροι γυαλιστικά εφαρμόζεται πάνω από μια ορισμένη ηλικία, μάλλον τρίβετε κάτω από ένα στρώμα του βερνικιού, στεγανωτικά υλικά φορώντας μόνο ένα λεπτό στρώμα, το οποίο δεν μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους ακόμα σωστά έναντι των περισσότερων γρατσουνιές. Έτσι προσπαθήσαμε μία φορά τη Σίλεν Φρουρά. Ένα Silane Guard που παρέχει στο αυτοκίνητο εξαιρετική προστασία και επομένως ενισχύει οπτικά το όχημα σημαντικά. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό με λεπτομέρεια.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Τι είναι το Silane Guard

Silane GuardΠώς έρχεται η άσχημη εμφάνιση ενός αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια των ετών είναι πολύ διαφορετική. Οι περιβαλλοντικές επιρροές δεν είναι ακριβώς αθώες. Εντόμων βρωμιά επί των σωματιδίων αυτοκινητόδρομο, φυτό που πετούν στον αέρα για την βαφή και να κολλήσει εκεί, ή ακόμα και κλαδιά, τα οποία κατά μήκος λωρίδα στην πλευρά του αυτοκινήτου και των συνημμένων εκεί κληρονομιές τους. Το γεγονός είναι ότι κάθε αυτοκίνητο τραβιέται μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, είτε από γρατζουνιές είτε από τις προσπάθειες που έχουμε κάνει για να αφαιρέσουμε τις άσχημες περιβαλλοντικές επιρροές από το χρώμα. Είτε χρωματισμένα γυαλιστικά ή παρόμοια σφράγιση – δεν δημιουργούν το ίδιο αποτέλεσμα με το Silane Guard. Το Silane Guard αποτελείται από ένα υγρό ποτήρι νερό, το οποίο σφραγίζει την επιφάνεια του χρώματος αλλά είναι σημαντικά ισχυρότερο από οποιαδήποτε άλλη σφραγίδα στην αγορά. Ακολουθεί μια επισκόπηση των χαρακτηριστικών:

 • προστατεύει όλα τα χρώματα του σώματος
 • ταιριάζει σε οποιοδήποτε τύπο οχήματος και βαφή
 • Ασφαλής προστασία από μικρές ρωγμές
 • απωθεί επίσης το νερό

Όποιος αντιμετωπίζει σωστά το αυτοκίνητό του με το προϊόν, θα έχει ηρεμία για περίπου ένα χρόνο πριν από οποιαδήποτε ζημιά ή δάκρυα που φαίνονται μη ελκυστικά. Και η εφαρμογή είναι τόσο εύκολη. Το σώμα επωφελείται από αυτό, όπως και η αξία του οχήματος. Παρόμοια αποτελέσματα έχουν ήδη παρατηρηθεί στις επιδείξεις των smartphones. Η προστασία του χρώματος εδώ, ωστόσο, είναι λίγο ισχυρότερη και κατάλληλη για τις συνθήκες οποιουδήποτε οχήματος.

Για ποιον είναι το Silane Guard το σωστό προϊόν

Όποιος αποδίδει σημασία στο αυτοκίνητό του και στην εμφάνισή του, επωφελείται από τη χρήση αυτού του Silane Guard. Επειδή όχι μόνο διατηρεί την όμορφη εμφάνιση του χρώματος, αλλά και αυξάνει την αξία μεταπώλησης. Επειδή όχι σπάνια, αυτό είναι ένας παράγοντας, εάν κάποια μέρα θέλετε να αγοράσετε ένα νέο αυτοκίνητο και πάλι να πουλήσετε το παλιό. Το χρώμα εξετάζεται πάντοτε από τον αγοραστή και μπορεί να φτάσει μέχρι και τετραψήφιο ποσό, εάν είναι όσο το δυνατόν καλύτερο. Ακόμη και τα παλαιότερα χρώματα εξακολουθούν να επωφελούνται από την επεξεργασία με το προϊόν, επειδή αυτό ανανεώνεται και προστατεύεται από περαιτέρω εξωτερικές επιδράσεις.

Τεχνικά Στοιχεία Silane Guard

Αλλά τι περιέχει αυτό το προϊόν που το καθιστά τόσο αποτελεσματικό; Το είδαμε μια φορά. Το προϊόν κατασκευάζεται από έναν ιαπωνικό κατασκευαστή που ονομάζεται Wilson και είναι μια σύνθεση ενός συστατικού που δεν χρειάζεται να αναμιχθεί περαιτέρω. Το σφραγιστικό γυαλιού νερού είναι εύκολο να εφαρμοστεί και το ένα πακέτο θα διαρκέσει για περίπου 2 έως 3 θεραπείες. Έτσι, έχετε ένα φωτεινό χρώμα όλο το χρόνο και μπορείτε να συνεχίσετε να το υπολογίζετε ακόμα και με τακτική θεραπεία. Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες:

 • Προστατεύει το πρωτότυπο χρώμα του αμαξώματος
 • δίνει τη λαμπερή της εμφάνιση
 • Επιπλέον, είναι υδατοαπωθητικό
 • προστατεύει από μικρές ρωγμές
 • Προστατεύει ακόμα και με κανονικά ρούχα με ισχυρό σαμπουάν αυτοκινήτου

Επομένως, δεν κάνει τίποτα, αν θέλετε ακόμη και έναν απόλυτο καθαρισμό του αυτοκινήτου μετά από βαριά ρύπανση. Το προστατευτικό στρώμα δίνει στη βαφή ένα τέλειο φινίρισμα, το οποίο μπορεί να προστατεύσει από περαιτέρω κρούσεις.

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή Silane Guard

Φυσικά, η σωστή χρήση για την αντοχή είναι απαραίτητη. Επομένως, ο κατασκευαστής έχει δώσει μια σύσταση σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Silane Guard.

 • Βήμα 1: Το αυτοκίνητο καθαρίζεται και απολιπαίνεται. Αυτό είναι απαραίτητο για το αμάξωμα όταν στη συνέχεια υφίσταται επεξεργασία με το προϊόν.
 • Βήμα 2: Το σφουγγάρι είναι καλά εμποτισμένο με το προϊόν. Στη συνέχεια, η σύνθεση εφαρμόζεται στο αυτοκίνητο.
 • Βήμα 3: Μετά από περίπου 5 έως 10 λεπτά, θα πρέπει να στεγνώσει, μετά την οποία η επιφάνεια καθαρίζεται με ένα πανί χωρίς πίεση.
 • Βήμα 4: Επαναλάβετε τα βήματα 1 έως 3 μέχρι να εφαρμοστούν συνολικά 6 στρώματα στο αυτοκίνητο.

Μετά το αυτοκίνητο προστατεύεται καλά από τις εξωτερικές επιρροές. Η ποσότητα των στρωμάτων απαιτείται για να εξασφαλιστεί αυτή η προστασία.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της Silane Guard

Φυσικά, όλα τα gadgets έχουν οποιαδήποτε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, τα οποία πρέπει να ενημερώνονται εκ των προτέρων. Έτσι, εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία και συνοψίσαμε τα πάντα καθαρά:

Προνόμια Silane Guard:

 • εύκολη εφαρμογή
 • καλή προστασία για ολόκληρο το σώμα
 • Σφράγιση έναντι μικρών ρωγμών
 • για χρήση σε όλους τους τύπους χρωμάτων
 • δίνει το αυτοκίνητο παλιά λάμψη του
 • αυξάνει επίσης την αξία μεταπώλησης

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Τα μειονεκτήματα της Silane Guard:

 • Η πρώτη θεραπεία είναι λίγο ακριβή

Εάν χρησιμοποιείτε το προϊόν για πρώτη φορά, θα πρέπει να εφαρμόσετε ιδανικά 6 στρώσεις. Οι επακόλουθες θεραπείες μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν λιγότερες, ωστόσο, πόσο συχνά επαναλαμβάνετε τη διαδικασία. Για βέλτιστη προστασία, η τακτική χρήση είναι υποχρεωτική. Η επεξεργασία παραμένει εξαιρετικά απλή και παρέχει καλή προστασία από όλες τις περιβαλλοντικές επιρροές. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι οποιοδήποτε βερνίκι μπορεί να επεξεργαστεί με το προϊόν και ακόμη και τα μεταλλικά χρώματα μπορούν εύκολα να επωφεληθούν από αυτό επειδή είναι ένα στεγανωτικό υαλοβάμβακα.

Γενική Δοκιμή Silane Gurad

Φυσικά θέλαμε επίσης να δοκιμάσουμε την προστασία των χρωμάτων και να την δοκιμάσουμε σε τρία διαφορετικά αυτοκίνητα. Το γεγονός είναι ότι όσο μεγαλύτερο είναι το όχημα, τόσο μεγαλύτερη είναι η προσπάθεια. Ένα πλεονέκτημα, ωστόσο, είναι ότι εάν έχετε μια μηχανή γυαλίσματος, για παράδειγμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς πίεση. Όλα πάνε λίγο πιο γρήγορα και παίρνουν τα μειονεκτήματα από το προϊόν. Η προστασία του νερού από γυαλί δεν διανέμει δυσάρεστες οσμές και είναι πολύ πλούσια όταν εφαρμόζεται στο αυτοκίνητο, έτσι ώστε κάποιος να έρχεται με το ποσό εύκολα για τρεις θεραπείες. Τα τρία αυτοκίνητα αντιμετωπίστηκαν από εμάς με το προϊόν και στη συνέχεια όλοι είχαν έξι στρώματα του υγρού πάνω του. Το χρώμα βελτιώθηκε ορατά. Ακόμη και με το ελαφρώς παλαιότερο μοντέλο, το χρώμα του οποίου ήταν εμφανώς κατεστραμμένο και το οποίο χρησιμοποιήσαμε ως πρωταρχικό παράδειγμα για να ελέγξουμε πόσο καλό είναι το προϊόν. Συνολικά, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την προστασία των χρωμάτων και πιστεύουμε ότι το σώμα του σίγουρα κερδίζει. Ο καθένας πρέπει να έχει ένα τέτοιο εξάρτημα στο γκαράζ και τη φροντίδα του αυτοκινήτου τους. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα, αυτό δεν τρίβει τα στρώματα βαφής σταδιακά, δίνει μάλλον νέα στρώματα και επίσης εξασφαλίζει ότι το νερό απωθείται. Όταν βρέχει τόσο εύκολα από αυτό. Συνεπώς, το συνιστούμε πολύ.

Γενικές εμπειρίες Silane Guard

Έχουμε επίσης αναζητήσει το Διαδίκτυο για περισσότερη εμπειρία και το βρήκαμε. Το προϊόν είναι δημοφιλές και οι περισσότεροι άνθρωποι εκτιμούν το αυτοκίνητο και την εμφάνισή του. Είναι ενθουσιώδεις και έχουν επίσης επιτύχει θετικά αποτελέσματα με την προστασία του χρώματος. Δεν μπορούσαμε να βρούμε αρνητικά αποτελέσματα, επομένως υποθέτουμε ότι ακόμη και εκείνοι που εφάρμοσαν λιγότερα από 6 στρώματα δεν πήγαν κατ ‘ανάγκην άσχημα όταν κρίνουν το αποτέλεσμα. Κατά συνέπεια, υπάρχει ένα πολύ υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των πελατών.

Υπάρχουν γνωστά προβλήματα φύλαξης σιλάνης

Η χρήση στο σώμα είναι πάντα λίγο δύσκολη, αλλά αν χρησιμοποιήσετε ένα μαλακό πανί, τίποτα δεν πρέπει να πάει στραβά. Είναι σημαντικό να εφαρμόζετε τακτικά ένα στρώμα για να διατηρείτε την προστασία και περιστασιακά να κάνετε ολόκληρη τη διαδικασία τοποθετώντας μέχρι και έξι στρώματα στο αυτοκίνητο. Δεν υπάρχουν γενικά προβλήματα, εκτός από το ότι το προϊόν παράγεται από ιαπωνικό κατασκευαστή και επομένως δεν είναι τόσο καλό.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Πού μπορώ να αγοράσω το Silane Guard

Φυσικά, θέλουμε επίσης να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση. Το προϊόν μπορεί να αγοραστεί πολύ καλά στο Amazon, όπου προσφέρεται σε προνομιακές τιμές. Αυτό που ξοδεύετε εδώ αξίζει σε κάθε περίπτωση, ακόμη και μακροπρόθεσμα, αν θέλετε να γυαλίσετε το σώμα και θέλετε να δώσετε στο αυτοκίνητο αυτό κάτι συγκεκριμένο. Κατά την παραγγελία μέσω του Amazon, ισχύουν οι τυπικοί κανόνες και μπορείτε να διαβάσετε τις κριτικές άλλων χρηστών. Φυσικά αυτό προσφέρει ακόμη περισσότερη ασφάλεια.

Ανασκόπηση Silane Guard

Δεν είναι εύκολο να βρείτε μια καλή προστασία χρώματος για το σώμα του αυτοκινήτου. Αλλά όποιος πληρώνει για αυτό το προϊόν και ενοχλεί να εφαρμόσει έως και έξι στρώσεις του σε ολόκληρο το αυτοκίνητο θα ωφεληθεί σε κάθε περίπτωση, δίνοντας στο αυτοκίνητό του ένα υπέροχο χρώμα που είναι επίσης ανθεκτικό. Η προστασία του υαλοπίνακα δίνει στο αυτοκίνητο ένα προστατευτικό στρώμα που όχι μόνο επιτρέπει την απομάκρυνση του νερού, αλλά εμποδίζει επίσης τις τυπικές περιβαλλοντικές επιδράσεις, όπως οι μύγες και τα παρόμοια, να φτάσουν στο χρώμα. Επιπλέον, εμποδίζονται οι μικρότερες ρωγμές και αποφεύγεται η βλάβη. Το προϊόν είναι ιδανικό για άτομα που έχουν αγοράσει ένα μεγάλο αυτοκίνητο και θέλουν να διατηρήσουν την εμφάνισή τους μακροπρόθεσμα. Επειδή το χρώμα χάνεται γρήγορα από άλλα προϊόντα. Ακόμη και με το κανονικό σαμπουάν αυτοκινήτου, το οποίο μερικές φορές έχει αρνητική επίδραση στη βαφή. Αντίθετα, δεν μπορείτε να πάτε στραβά με αυτό το προϊόν.

Περίληψη
Ημερομηνία αναθεώρησης
Αναθεωρημένο στοιχείο
Silane Guard
εκτίμηση
41star1star1star1stargray
Previous Post
Gemoderm
Ygeía

Gemoderm Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Next Post
prostaplast
Symplirómata Diatrofís

Prostaplast Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά