Tactic Air Drone Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Όταν πρόκειται για κάποιες πολύ ειδικές λήψεις ταινιών, τα drones είναι πολύ δημοφιλή αυτές τις μέρες. Προσφέρουν τη δυνατότητα αεροφωτογράφησης και καταγράφουν το υλικό σε ανάλυση υψηλής ποιότητας. Όμως, τα αεροσκάφη δεν είναι πάντα τόσο πρακτικά ώστε να μπορείτε να τραβάτε ήρεμες εικόνες μαζί τους, ή να έχουν άλλες ιδιορρυθμίες με τις οποίες πρέπει να ζήσετε. Εκτός από μια αδύναμη μπαταρία, αυτό περιλαμβάνει επίσης κακή συμπεριφορά πτήσης που είναι αδύνατο να ελεγχθεί. Σήμερα ασχοληθήκαμε με το Tactic Air Drone. Ένα drone που μπορεί ακόμη και να καταγράψει σε ποιότητα 4k.

Tactic Air Drone

Ποιο είναι το Tactic Air Drone;

Αυτό το ιπτάμενο αντικείμενο είναι ένα Tactic Air Drone που σας επιτρέπει να πάρετε αεροφωτογραφίες με ευκολία. Το ευέλικτο σύστημα σας κρατά κάτω από το χέρι σας εν κινήσει και διαθέτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να εγγράφετε βίντεο με ποιότητα έως και 4k. Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά που ο κατασκευαστής έχει υποσχεθεί:

 • Λειτουργία ευφυούς παρακολούθησης
 • Εμφάνιση διπλής κάμερας και εικόνας σε εικόνα
 • έλεγχος αναγνώρισης χειρονομίας με λήψη εικόνας
 • Μηχανοκίνητη κάμερα Active 4K
 • 20λεπτη μακροχρόνια πτήση Modularbatterie
 • Οπτική τοποθέτηση ροής

Το τράβηγμα δίνει στον χειριστή την ευκαιρία να κινηθεί ελεύθερα ανά πάσα στιγμή. Μέσω ενός ενσωματωμένου βαρόμετρου, το δράκο πετάει μόνο τόσο ψηλά όσο έχει ρυθμίσει και είναι σε θέση να ακολουθήσει τον παραλήπτη οπουδήποτε πηγαίνει. Η κάμερα επιτρέπει στον ελεγκτή να παρακολουθείτε πάντα. Οι ηχογραφήσεις μπορούν να διαρκέσουν έως και 20 λεπτά, όσο η μπαταρία σταματήσει. Το Tactic Air Drone έχει επίσης τη δυνατότητα να προσγειωθεί ανεξάρτητα, πριν εξαντληθεί η ενέργεια. Η οπτική τοποθέτηση ροής εγγυάται καλές εικόνες, σαν να έγιναν με μια ήσυχη κάμερα.

Tactic Air Drone_4

Με τι βοήθεια βοηθάει ο δράκος;

Εάν θέλετε να τραβήξετε κάποιες πραγματικά καλές φωτογραφίες από τον αέρα σήμερα, χρησιμοποιείτε συνήθως ένα Tactic Air Drone. Είναι εύκολο να κινούνται και, πάνω απ ‘όλα, να λειτουργούν και να κάνουν φωτογραφίες χωρίς δυσκολία. Για ορισμένες υποθέσεις, ένα τέτοιο δράκο είναι πραγματικά πολύ χρήσιμο. Το αργότερο στον επόμενο γάμο, ή στις διακοπές, το Tactic Air Drone δεν είναι πλέον στο σπίτι, επειδή δημιουργεί εικόνες που κάποιος θυμάται.

Γιατί χρειάζομαι ένα Tactic Air Drone;

Κατ ‘αρχήν, το δράκο μπορεί να εξυπηρετήσει όποιον έχει λίγη ιδέα για το θέμα. Επομένως, η ομάδα-στόχος δεν μπορεί να ταξινομηθεί τόσο σαφώς στην οποία απευθύνεται. Ακόμη και οι έφηβοι θα πρέπει να είναι σε θέση να το χειριστούν γρήγορα, οι ενήλικες να γυρίζουν βίντεο στο σπίτι ή οτιδήποτε τους έρχεται κατ ‘αρχήν μπροστά από το φακό. Ομοίως, η παλαιότερη γενιά σίγουρα διασκεδάζει με τη λειτουργία, επειδή είναι σχεδιασμένη εύκολα και είναι τόσο βελτιστοποιημένη ώστε να μην μπορεί να την σπάσει. Έτσι προσφέρει σχεδόν διασκεδαστική σε κάθε ηλικιακή ομάδα.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Πώς χρησιμοποιείται το προϊόν;

Όταν βρίσκεστε σε κίνηση, ο τροχός έχει μερικά πτυσσόμενα χέρια για να μπορείτε να το πάρετε μαζί σας εν κινήσει. Μόλις το αποσυσκευάσετε και εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο, συνδέστε το στον ελεγκτή και είστε έτοιμοι να πάτε. Το Tactic Air Drone πρέπει απλά να ενεργοποιηθεί και η εφαρμογή να ανοίξει και να πάει μακριά. Ο έλεγχος γίνεται μέσω κάποιων χειριστηρίων, την τέλεια επισκόπηση που διατηρείτε τη φωτογραφική μηχανή εικόνας σε εικόνα.

Αυτό μπορεί επίσης να αλλάξει εντελώς διαφορετικές γωνίες, ακόμη και κατά την εγγραφή. Όποιος θέλει να τραβήξει φωτογραφίες από τον εαυτό του, αλλά από την ατμόσφαιρα, δίνει απλά από το χείλος μια χειρονομία και παίρνει μερικές φωτογραφίες ανεξάρτητα. Αν σχεδιάζεται μια συγκεκριμένη διαδρομή, μπορεί εύκολα να εντοπιστεί στην οθόνη με το δάχτυλό σας και το Tactic Air Drone θα πετάξει ακριβώς προς αυτή την κατεύθυνση. Κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου είναι γυρισμένο, έρχεται πίσω κάποτε μέσα σε 20 λεπτά στο έδαφος, είναι μια επαναφόρτιση οφείλεται.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του προϊόντος;

Όπως κάθε gadget, έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που πρέπει να γνωρίζετε. Ας συνοψίσουμε εν συντομία τι είναι σημαντικό.

οφέλη

 • εύκολο στη λειτουργία
 • πολλές λειτουργίες για καλύτερη λειτουργία για καλύτερα βολές
 • ποιότητα εικόνας έως 4K
 • Χρόνος λειτουργίας 20 λεπτών

μειονεκτήματα

 • Η φόρτιση διαρκεί περισσότερο από το τρέξιμο

Το μόνο σημείο που κάποιοι θεωρούν ότι είναι ένα μειονέκτημα είναι ότι το drone διαρκεί περίπου 150 λεπτά για να πετάξει πίσω με πλήρη μπαταρία. Διατηρεί μόνο 20 λεπτά στον αέρα. αλλά κατά τα άλλα προσφέρει στο χρήστη μόνο οφέλη, διότι ο κηφήνας είναι εύκολο στη χρήση, πολλές λειτουργίες που απαιτούνται για μια καλή προσαρμοστικότητα και την καλύτερη λειτουργία και κάνοντας καλές λήψεις που εξακολουθούν να δείχνουν καλά σε μια μεγάλη οθόνη τηλεόρασης.

Γενικές δοκιμές δοκιμής αέρα και χαρακτηριστικά ποιότητας

Αυτό που μιλάει για την ποιότητα είναι η ενσωμάτωση μιας φωτογραφικής μηχανής που μπορεί να γυρίσει σε 4K. Μόνο μόνος, οι λιγότεροι drones στον κόσμο σήμερα. Επιπλέον, η χρηστικότητα πολλών μοντέλων σύγκρισης δεν είναι σχεδόν τόσο καλή όσο αυτή. Στο δικό μας τεστ, διαπιστώσαμε επίσης ότι οι εικόνες λειτουργούν σωστά.

Ακόμα και οι αρχάριοι φτάνουν μαζί με το μοντέλο πολύ καλά και δημιουργούν πλάνα που σπάνια γίνονται από φθηνά drones. Δείχνει επίσης ότι το προϊόν φέρνει επίσης ανταλλακτικά, για παράδειγμα, αν μια έλικα σπάσει. Συνολικά, ήμασταν πολύ ικανοποιημένοι, τόσο με την παράδοση όσο και με την απόδοση, γι ‘αυτό θα συνιστούσαμε ιδιαίτερα το προϊόν. – Επίσης για αρχάριους!

Γενικές εμπειρίες και απόψεις της Tactic Air Drone

Εξετάσαμε επίσης το Internet για άλλες απόψεις και έχουμε διαβάσει το ένα ή το άλλο σχόλιο. Συνολικά, αυτά είναι ως επί το πλείστον θετικά και χαρακτηρίζονται από το γεγονός ότι τα περισσότερα δεν έχουν μόνο ένα από τα αεροσκάφη. Δεδομένου ότι διαρκεί μόνο 20 λεπτά, παίρνουν συνήθως ένα δεύτερο ή τρίτο, έτσι ώστε να μπορεί να καλυφθεί ένας μεγαλύτερος χρόνος εγγραφής. Φυσικά αυτό είναι επίσης μια δυνατότητα – Επιπλέον, το drone μπορεί να επιτύχει μια καλή σχέση τιμής-απόδοσης.

Αυτό επαινούται επίσης από πολλούς χρήστες. Συχνά είναι δυστυχώς ότι τα αεροσκάφη κοστίζουν πολλά χρήματα και στη συνέχεια μετακινούνται σχετικά γρήγορα. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα ήθελαν να συστήσουν τη συσκευή και να έχουν πολλή διασκέδαση δημιουργώντας βίντεο όλων των ειδών. Ακόμη και οι αρχάριοι είχε με τη λειτουργία των τυχόν δυσκολιών, ενώ ενδιάμεσα και εμπειρογνώμονες άλλων μη επανδρωμένα αεροσκάφη έπρεπε να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν σπάνια μια τόσο καλή ποιότητα σε μη επανδρωμένου αεροσκάφους. Συνολικά, το προϊόν ελήφθη τόσο καλά.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Υπάρχουν προβλήματα Tactic Air Drone;

Εκτός από το γεγονός ότι χρειάζεται 150 λεπτά για να επαναφορτίσει, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου προβλήματα με το αυτοκινητόδρομο. Το σημαντικό είναι ότι δεν χάνετε επαφή με το κρουαζιερόπλοιο. Στο μοντέλο, η υψηλότερη απόσταση είναι 100 μέτρα, η οποία δεν πρέπει να ξεπεραστεί. Αλλά συνήθως αυτό είναι αρκετό. Ωστόσο, αν πετάξετε λίγο υπερβολικά, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, αλλιώς θα χάσει τον έλεγχο της συσκευής.

Πού μπορώ να αγοράσω το Tactic Air Drone;

Το drone διατίθεται καλύτερα απευθείας από τον κατασκευαστή, ο οποίος τον προσφέρει στο διαδίκτυο στον δικό του δικτυακό τόπο. Εδώ μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε διαφορετικά πλεονεκτήματα των τιμών, τα οποία παρέχει ο παροχέας. Αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο πολλαπλές συσκευές σε φθηνότερη τιμή, αλλά και οικονομικά αποδοτική ναυτιλία καθώς και γρήγορους χρόνους παράδοσης. Η παραγγελία γίνεται γρήγορα και οι επιλογές πληρωμής είναι μέτριες, οπότε δεν παίρνετε ουσιαστικά κανένα κίνδυνο. Αξίζει να δοκιμάσετε σε κάθε περίπτωση.

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Tactic Air Drone Τεχνικές λεπτομέρειες

Ας μιλήσουμε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κυκλώματος. Έχουμε αναφέρει αυτά καθαρά:

 • Κάμερα: ευρεία γωνία 1080P
 • Ενσωματωμένη περιστρεφόμενη κορυφή: γυροσκόπιο 6 αξόνων
 • Τηλεχειριστήριο 2,4 GHz
 • Απόσταση τηλεχειρισμού: 100 μέτρα
 • Απόσταση ακολουθίας εικόνων: 1-5 μέτρα
 • Ισχύς πομπού: Ενσωματωμένη μπαταρία 3.7V 350mAh
 • Μέγιστος χρόνος πτήσης: περίπου 20 λεπτά
 • Μπαταρία: Μπαταρία 3.7V 1.800mAh Li-Po
 • Χρόνος φόρτισης: περίπου 150 λεπτά
 • Μέγεθος: 136x85x60 mm (διπλωμένο), 270x260x60 mm (ξετυλιγμένο)

Έτσι, το drone δεν είναι ούτε μεγάλο για τις ικανότητές του όταν ξετυλίγεται. Επιπλέον, χρησιμοποιεί μια εφαρμογή, με τις δεξιότητες να μπορούν να αξιοποιηθούν περαιτέρω.

διανομή

Αξιολόγηση και σύσταση Tactic Air Drone

Το drone είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση για πολλά μοντέλα στην αγορά. Όχι μόνο παρέχει το τέλειο σκηνικό για καλές λήψεις, αλλά είναι επίσης εξαιρετικό για την υλοποίηση συγκεκριμένων προθέσεων κινηματογράφησης. Η αεροφωτογραφία δίνει μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση από τις δυνατότητες του δρομέα. Επιπλέον, με την ενσωματωμένη εφαρμογή, οι εικόνες μπορούν επίσης να βελτιωθούν.

Συνολικά, ένα ωραίο δράκο που προσφέρει πολλές δυνατότητες για μαγνητοσκόπηση τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους παίκτες. Θα θέλαμε να συστήσουμε το προϊόν ανάλογα. Επιπλέον, δεν μπορείτε να πάτε στραβά με την παραγγελία ή να διακινδυνεύσετε κάτι. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αν φτάσετε σε μια γιορτή με αυτό το τρελό, οι ηχογραφήσεις σίγουρα θα αφήσουν μια εντύπωση αργότερα. Περαιτέρω κριτικές πελατών είναι διαθέσιμες εάν κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο!

συσκευασία

Πληροφορίες σχετικά με τον προμηθευτή και τον συνεργάτη αποστολής

Το προϊόν κατασκευάζεται από μια εταιρεία που ονομάζεται Hyper Sls ltd. Πωλείται, το οποίο βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ. Επιπλέον, προσφέρει στους πελάτες του μια τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας, όπου μπορείτε να απευθυνθείτε, εάν υπάρχουν αναπάντητες ερωτήσεις. Δεν είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον πάροχο. Εδώ είναι η διεύθυνση:

 •     Hyper Sls Ltd
 •     7 / F, το κτίριο Grande
 •     398-402 Kwun Tong Road, Kowloon, Hongkong
 •     Τηλέφωνο: +44 20 3808 9234 (24 ώρες διαθέσιμη)

Αρχική σελίδα: https://shop.hyperstech.com/ *

Κατάλογος πηγών και περαιτέρω σύνδεσμοι
 1. https://www.insider.gr/epiheiriseis/tehnologia/11895/ti-prepei-na-xerete-prin-petaxete-diko-sas-drone
 2. https://craftiuspro.gr/photography-dji-mavic-pro-the-new-personal-drone/
 3. https://www.you.gr/discover/iounios-2017/vreite-to-drone-pou-sas-tairiazei

Tactic Air Drone

8.4
υλικό 8.0
εφαρμογής 9.0
Χρήση 8.5
τιμή 8.0
Previous Post
aqua disiac
Testosterónis

Aqua Disiac Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Next Post
Prostero
Prostátis Symplirómata Diatrofís

Prostero Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά