Welltox Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Τι είναι το Welltox;

WelltoxΤο Welltox είναι μια κρέμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειδικά για τις φακίδες και τα σκούρα σημάδια χρωματισμού που έχουν σχηματιστεί στο δέρμα του προσώπου, στο ντεκολτέ και στους ώμους. Η κρέμα απευθύνεται ειδικά σε χρήστες που δεν μπορούν να προστατευθούν μόνιμα από τον ήλιο, καθώς εκτίθενται σε επαγγελματική έκθεση σε αυξημένο ηλιακό φως, όπως συμβαίνει για παράδειγμα στο κτίριο. Η ανεπιθύμητη χρωστική ουσία πρέπει να μειωθεί ειδικά για τους χρήστες άνω των 25 ετών.

Οι λεγόμενες φλύκταινες πρέπει να μειωθούν με την εφαρμογή της κρέμας. Τα φτέρνα είναι μικρές κηλίδες χρωματισμού που εμφανίζονται συχνά σε μια περιοχή δέρματος. Αυτά οφείλονται σε αλλαγές στη δομή των κυττάρων μέσα στα μελανοκύτταρα. Είναι η αντίδραση στο υπερβολικό ηλιακό φως. Τα σημεία μπορεί να εμφανιστούν σε όλα τα μέρη του σώματος που εκτίθενται όλο και περισσότερο στο φως του ήλιου και εμφανίζονται ως σαφώς σκοτεινά σημεία. Αυθόρμητοι, οι φακίδες δεν σχηματίζονται, είναι αποτέλεσμα αυξημένης κατά τη διάρκεια μεγαλύτερης περιόδου ηλιακού φωτός. Η απομάκρυνση αυτών των λεκέδων είναι συνήθως δαπανηρή.

 

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Συστατικά Welltox

 • Amelan: Η επίδραση της κρέμας βασίζεται στο συστατικό Amelan. Αυτό το δραστικό συστατικό εξασφαλίζει ότι το δέρμα τροφοδοτείται καλύτερα με αίμα και ότι τα ενεργά συστατικά μπορούν έτσι να διεισδύσουν βαθύτερα στον ιστό. Ταυτόχρονα, γίνεται διάσπαση της μελανίνης στο χόριο και αναστέλλεται η παραγωγή μελανίνης, η οποία είναι υπεύθυνη για το σχηματισμό κηλίδων χρωστικής ουσίας. Η ερυθρότητα που προκύπτει από την αυξημένη ροή αίματος μειώνεται γρήγορα ξανά.
 • Βηταΐνη: Η βηταΐνη που περιέχεται στην κρέμα έχει μια επίδραση κλιματισμού στο δέρμα, μειώνει τους ερεθισμούς του δέρματος και ταυτόχρονα προστατεύει το δέρμα από την αφυδάτωση.
 • Hood Liquorice: Το Hood Liquorice είναι ένα ενεργό συστατικό της κρέμας που περιέχει ένα υψηλό επίπεδο ρίζας γλυκόριζας και μπορεί να βοηθήσει στην εξομάλυνση του δέρματος, το οποίο χρησιμοποιείται ήδη στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική.
 • Γαλακτικό οξύ: Το γαλακτικό οξύ έχει ένα ελαφρύ και πολύ απαλό ξεφλούδισμα στο δέρμα. Το γαλακτικό οξύ που περιέχεται στην κρέμα βοηθά στην απομάκρυνση των σημείων χρωματισμού από το εξωτερικό με την ελαφριά αποφλοίωση της ανώτερης επιφάνειας του δέρματος.
 • Cordycepssinensis: Αυτό είναι το κινέζικο Raubenpilz, τα ισχυρά αντιοξειδωτικά αποτελέσματα αποδίδονται.
 • Θρεπτικά συστατικά: Επιπλέον, η κρέμα περιέχει πολλούς θρεπτικούς παράγοντες όπως η βιταμίνη Ε, το δεντρολίβανο και το καολίνη. Άλλα προστατευτικά συστατικά είναι η αλλαντοΐνη και η πανθενόλη.

Για ποιους απευθύνεται το Welltox;

Το προϊόν απευθύνεται σε άτομα που υποφέρουν από αυξημένη χρώση λόγω ισχυρού ηλιακού φωτός μόνιμα στο δέρμα. Απευθύνεται ιδιαίτερα στους ανθρώπους που είναι ήδη άνω των 25 ετών. Βασικά, το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο για την αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο. Αντίθετα, προορίζεται για άτομα που – είναι μερικώς εκτεθειμένα σε ακούσια – αυξημένη έκθεση στον ήλιο στο δέρμα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει, για παράδειγμα, για άτομα που εργάζονται στον τομέα των κατασκευών ή με άλλο τρόπο εκτελούν δραστηριότητες που καθιστούν αναγκαία την παραμονή σε εξωτερικούς χώρους ακόμη και σε έντονο ηλιακό φως. Στοχεύουν απευθυνόμενοι χρήστες, οι οποίοι έχουν οδηγήσει σε αυξημένη χρωματισμό σε διάφορες περιοχές του δέρματος κατά τη διάρκεια των ετών. Το προϊόν μπορεί να βοηθήσει τον χρήστη να μειώσει την αυξημένη χρωματισμό. Έτσι, μια πιο ήρεμη και πεντακάθαρη εμφάνιση δέρματος επιτυγχάνεται και πάλι. Ειδικά με την ηλικία, η οποία φέρνει αυξημένη έκθεση στον ήλιο κατά τη διάρκεια των ετών μαζί τους, πολλοί άνθρωποι βιώνουν την ανεπιθύμητη χρώση, δεδομένου ότι ο σχηματισμός της μελανίνης διεγείρεται από την έντονη ηλιακή ακτινοβολία και εν μέρει όχι μόνο ένα μαύρισμα του δέρματος, αλλά ένα ακανόνιστο αποτελέσματα χρωματισμό. Για αυτή την ομάδα-στόχο, η κρέμα σχεδιάστηκε, η οποία επίσης μειώνει τις φακίδες. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την κρέμα, η οποία έχει σοβαρό λεκέδες λόγω της ακμής της νεολαίας. Αυτά τα σημεία μπορεί να μειωθούν σημαντικά με τη χρήση του φαρμάκου και μερικές φορές ακόμη και εντελώς αόρατα, όπως δείχνουν οι εμπειρίες των χρηστών. Περιέχει μόνο αποδεδειγμένα φυσικά συστατικά όπως το Cordycepssinensis.

Εξοικονομήστε 50% από τον κατασκευαστή εδώ!

Πιο χρήσιμο είναι η κρέμα για

 • Άτομα με αυξημένη χρωματισμό, που προέρχονται από χρόνια ισχυρού ηλιακού φωτός
 • Φρεατικά άτομα που θέλουν να μειώσουν αυτή την χρωματισμό
 •  Άτομα που έχουν πολύ λερωμένο δέρμα λόγω νεανικής ακμής
 • Χρήστες ηλικίας 25 ετών
 • Χρήστες με ευαίσθητο δέρμα

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή Welltox;

Ο κατασκευαστής συστήνει καθαρισμό του δέρματος πριν από την εφαρμογή της κρέμας. Μια καθαρισμού με μια κρέμα καθαρισμού ή λοσιόν καθαρισμού είναι, ωστόσο, επαρκή για την απολέπιση δεν θα πρέπει να εφαρμόζεται απ ‘ευθείας πριν από τη χρήση της κρέμας. Μετά τον καθαρισμό, η κρέμα θα πρέπει να είναι γενναιόδωρα και ομοιόμορφα κατανεμημένη στις πληγείσες περιοχές του δέρματος. Αυτό μπορεί να είναι το πρόσωπο, το ντεκολτέ καθώς και οι ώμοι. Στις περιοχές του δέρματος που επηρεάζονται ιδιαίτερα από την χρωστική ουσία, η κρέμα θα πρέπει να εφαρμοστεί και πάλι σε μια άλλη στρώση. Η εφαρμογή της κρέμας πρέπει να γίνεται μία φορά την ημέρα. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη εφαρμογή της Welltox το βράδυ, μπορεί έτσι ώστε η κρέμα επί μία νύκτα στο επιδερμικό φαινόμενο και να μειώσει μελάγχρωση. Η ελάχιστη διάρκεια εφαρμογής της κρέμας είναι τέσσερις εβδομάδες, μόνο τότε μπορούν να ανιχνευθούν ορατά αποτελέσματα.

 

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Ποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα μπορεί να φέρει η Welltox;

πλεονεκτήματα:

 • γρήγορη εξάλειψη της ενισχυμένης χρωματισμού
 • Ακόμη και οι φακίδες μπορούν να μειωθούν
 • ορατά αποτελέσματα μετά από 4 εβδομάδες χρήσης
 • Επίδραση που βασίζεται σε καθαρά φυσικά συστατικά όπως το Cordycepssinensis
 • υψηλή αποτελεσματικότητα
 • πιο ήρεμο δέρμα μειώνοντας τη χρώση

μειονεκτήματα:

 • Τα μειονεκτήματα στη χρήση του Welltox δεν έχουν ονομαστεί

Υπάρχουν γνωστές ανεπιθύμητες ενέργειες του Welltox;

Δεν παρατηρήθηκαν παρενέργειες κατά την εφαρμογή της κρέμας. Επίσης, ο κατασκευαστής δεν περιγράφει στην περιγραφή του προϊόντος πληροφορίες για τυχόν παρενέργειες και επίσης δεν προειδοποιεί ειδικές ομάδες ατόμων πριν χρησιμοποιήσει την κρέμα. Λόγω της επίδρασης, η οποία βασίζεται σε καθαρά φυσικά συστατικά όπως το Cordycepssinensis, αυτή η εφαρμογή χωρίς παρενέργειες είναι επίσης αξιόπιστη. Μόνο τα άτομα που είναι ευαίσθητα ή αλλεργικά σε οποιοδήποτε από τα φυσικά συστατικά θα πρέπει να αποφεύγουν τη χρήση της κρέμας.

Γενική δοκιμή Welltox

Ένα ιδιαίτερο ποιοτικό χαρακτηριστικό της κρέμας είναι ότι το προϊόν περιέχει μόνο φυσικά συστατικά που μειώνουν τη χρωματισμό και εξασθενίζουν μακροπρόθεσμα. Άλλα προϊόντα λευκανθούν εδώ σε χημική βάση, η οποία μπορεί να αποδειχθεί πολύ ανησυχητική για το δέρμα. Κατά την παραγωγή της κρέμας, πληρούνται υψηλά πρότυπα ασφαλείας. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε σε μια σύνθεση που δεν προκαλεί αλλεργίες. Επιπλέον, η κρέμα δεν ερεθίζει το δέρμα όταν χρησιμοποιείται, αν και το αποτέλεσμα είναι πολύ έντονο. Είναι ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι η εφαρμογή της κρέμας δεν κάνει το δέρμα πιο ευαίσθητο στον ήλιο. Αυτή είναι η περίπτωση πολλών προϊόντων λευκαντικών που έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν τη χρώση και τις φακίδες. Εδώ, ξανά και ξανά, οι κατασκευαστές συστήνουν να αποφεύγεται ο ήλιος στο στάδιο της εφαρμογής. Αυτό είναι διαφορετικό όταν χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν και το δέρμα δεν είναι ευαίσθητο στο φως από τη χρήση και δεν υπάρχει επίσης αυξημένος κίνδυνος εγκαύματος κατά την έκθεση στο ηλιακό φως.

Γενικές εμπειρίες του Welltox

Το προϊόν βαθμολογείται πολύ θετικά από τους χρήστες. Τόσο η ίδια η εφαρμογή όσο και το αποτέλεσμα έπεισαν. Η αξιολόγηση του Welltox από τους χρήστες είναι μερικές φορές πέρα ​​από την επίδραση που προκαλεί τη μείωση της μελάγχρωσης. Επίσης αναφέρεται μια σύσφιξη των επιφανειών του δέρματος που έχουν υποστεί αγωγή με την κρέμα. Ιδιαίτερα έμφαση εδώ είναι η μακροπρόθεσμη επίδραση που έχει το φάρμακο. Άλλα προϊόντα προκαλούν λεύκανση της μελάγχρωσης, ωστόσο, οι λεκέδες επιστρέφουν στην αρχική τους ισχύ λίγες εβδομάδες μετά την εφαρμογή. Αυτό το παρασκεύασμα έχει πειστικά πειράματα ότι η επίδραση είναι μακράς διαρκείας και μόλις η λευκαντική χρωστική ουσία δεν είναι και πάλι ορατή ξανά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτο ότι η εφαρμογή είναι απαλή και φυσική και ότι δεν περιλαμβάνονται χημικά συστατικά, τα οποία επιδρούν επιθετικά στο δέρμα. Τα συνολικά αποτελέσματα ήταν επίσης πειστικά, καθώς υπάρχει συνολικά αρμονικός χρωματισμός δέρματος μετά τη χρήση του παρασκευάσματος. Ορισμένοι χρήστες έχουν χρησιμοποιήσει την κρέμα για τη θεραπεία των κηλίδων, οι οποίες προέκυψαν από την ακμή στο δέρμα και θα μπορούσε έτσι που συνιστώνται από τη θεραπεία τους δερματολόγους λέιζερ για να αφαιρέσει τους λεκέδες που

Τι κοστίζει το Welltox;

Η κρέμα θεωρείται καλλυντικό προϊόν, γι ‘αυτό και οι ασφαλιστικές εταιρείες υγείας δεν συμμετέχουν στη χρηματοδότηση της θεραπείας με την κρέμα. Η κρέμα πρέπει επομένως να καταβάλλεται αποκλειστικά από τον χρήστη. Ο σωλήνας περιέχει 50 ml. Το προϊόν είναι διαθέσιμο στην τιμή των 49 ευρώ, η ιστοσελίδα του κατασκευαστή δεν κάνει καμία ένδειξη για το αν παράδοσης θα Welltox σε αυτό ακόμα τιμών και σε ποιο βαθμό αυτή είναι η περίπτωση.

Εξοικονομήστε 50% από τον κατασκευαστή εδώ!

 

Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% με τον κατασκευαστή!

Πού μπορώ να αγοράσω Welltox;

Η κρέμα διατίθεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του κατασκευαστή. Η κρέμα δεν μπορεί να αγοραστεί ούτε σε εγκατεστημένα φαρμακεία, φαρμακεία ταχυδρομικών παραγγελιών ή σε ηλεκτρονικά καταστήματα. Η διαδικασία παραγγελίας είναι λίγο περίπλοκη. Ο διαχειριστής πρέπει πρώτα να συμπληρώσει ένα έντυπο από την πλευρά του κατασκευαστή, στο οποίο κατατίθενται το δικό του όνομα και ο αριθμός τηλεφώνου του. Στη συνέχεια, το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας επικοινωνεί με τον πελάτη τηλεφωνικά. Σε αυτή την τηλεφωνική κλήση, διευκρινίζονται οι λεπτομέρειες της παραγγελίας και καθορίζεται επίσης σε ποια ποσότητα και σε ποια διεύθυνση παραδίδεται το προϊόν. Μόνο τότε είναι η παραγγελία στη ναυτιλιακή διαδρομή, όπου η παράδοση μέσω ταχυδρομείου ή ενδεχομένως και με courier. Η πληρωμή θα γίνει μόνο μετά την παραλαβή της αποστολής. Ο πελάτης καταβάλλει μετρητά κατά την παράδοση. Αυτό σημαίνει ότι, εκτός από την τιμή αγοράς, εξακολουθούν να υπάρχουν δαπάνες που προκύπτουν από τα τέλη COD που εισπράττει η εταιρεία εφοδιαστικής. Η παραγγελία με άλλα μέσα δεν είναι δυνατή και δεν είναι δυνατή η πληρωμή των αγαθών με πιστωτική κάρτα, τραπεζική μεταφορά, άμεση μεταφορά ή ακόμη και για λογαριασμό. Το προϊόν αποστέλλεται από το εξωτερικό, οπότε δεν είναι σαφές ποιος ακριβώς ενεργεί ως αποστολέας και πού είναι η έδρα της ναυτιλίας.

Περίληψη
Ημερομηνία αναθεώρησης
Αναθεωρημένο στοιχείο
Welltox
εκτίμηση
41star1star1star1stargray
Previous Post
Bitcoin Trader
Χρήματα

Bitcoin Trader Κριτικές, τιμολόγηση και αγορά

Next Post

Η μπάρα ήχου παρέχει τον σωστό ήχο